طرز تهیه لپه پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه با نکات کامل و فوت و فن ها

طرز تهیه لپه پلو با مرغ

طرز تهیه لپه پلو با مرغ

خب، بیایید با هم طرز تهیه لپه پلو با مرغ رو یاد بگیریم. این غذا یکی از پرطرفدارهای سفره‌های ایرانیه و هم خوشمزه‌ست هم سیرکننده. ترکیب مرغ و لپه با برنج و ادویه‌جات، عطر و طعم فوق‌العاده‌ای به این پلو می‌ده که نمی‌شه از کنارش راحت گذشت.

برای تهیه لپه پلو با مرغ، ابتدا سینه مرغ رو با پیاز و برگ بو بپزید و بعد ریش ریش کنید. لپه رو هم جداگانه بپزید. پیاز دیگه رو تفت بدید و مرغ، لپه، و ادویه‌ها رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدید. برنج رو خیس کنید، بپزید و آبکش کنید. توی قابلمه لایه‌لایه برنج و مخلوط مرغ و لپه رو بچینید و دم بدید. در آخر، کمی کره یا روغن روی پلو بریزید و حسابی لذت ببرید.

مواد اصلیتعداد یا مقدار
سینه مرغ (تکه تکه شده)۱ عدد
لپه (پیش‌پخته)۱ پیمانه
برنج (شسته شده)۳ پیمانه
پیاز (خرد شده)۲ عدد
سایر موادمقدار لازم
زعفران (دم‌کرده)به مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
ادویه پلوییبه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم

طرز تهیه لپه پلو با مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

ابتدا سینه مرغ را درون قابلمه‌ای قرار دهید. یکی از پیاز‌ها را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید و به همراه یک برگ بو به مرغ اضافه کنید. مرغ را با آب جوش بپوشانید و روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملاً پخته و نرم شود. پس از پخت، مرغ را از آب بیرون آورده و ریش ریش کنید.

مرحله ۲: آماده‌سازی لپه

لپه را حدود یک ساعت در آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود و راحت‌تر پخته شود. سپس لپه‌ها را درون قابلمه‌ای با مقداری آب قرار دهید و بگذارید تا کاملاً پخته و نرم شوند، بعد از پخت آبکش کنید.

مرحله ۳: آماده‌سازی برنج

برنج را خوب بشویید و با کمی نمک به مدت چند ساعت خیس کنید. بعد از خیساندن، برنج را در قابلمه‌ای با آب جوش بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و نرم شود، سپس آن را آبکش کنید.

مرحله ۴: تفت دادن پیاز و ادویه‌جات

پیاز دیگر را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیاز خرد شده را درون تابه‌ای با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و نرم شود.

مرحله ۵: اضافه کردن مواد به پیاز

به پیاز تفت داده شده، لپه پخته، مرغ ریش ریش شده، کمی نمک، فلفل سیاه، دارچین و زعفران دم کرده اضافه کنید. مواد را خوب تفت دهید تا عطر ادویه‌ها به خوبی بلند شود.

مرحله ۶: لایه‌بندی پلو

در ته قابلمه‌ای که می‌خواهید پلو را دم کنید، کمی روغن یا کره بریزید و یک لایه برنج بچینید. روی آن یک لایه از مخلوط مرغ و لپه بریزید و این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید.

مرحله ۷: دم کردن پلو

پلو را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید برای حدود ۴۰ دقیقه بپزد. در انتها کمی کره یا روغن روی پلو بریزید تا براق و خوشمزه‌تر شود. پس از پایان دم، پلو آماده سرو است. نوش جان!

آموزش انواع غذای پلویی

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 9 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.