طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی
سالاد ماکارونی مکزیکی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده کشور مکزیک است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پاستا | ۳۵۰ گرم |
کنسرو ذرت | ۱ پیمانه |
پیاز قرمز | ۱ عدد |
فلفل سبز تند | ۱ تا ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ تا ۲ عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | ۱ عدد |
مواد لازم برای سس | |
ماست | ½ لیوان |
سس مایونز | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر چدار | ½ پیمانه |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۳ قاشق غذاخوری |
سیر | ۱ تا ۲ حبه |
سرکه بالزامیک | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
عسل | ½ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ½ قاشق چایخوری |
گشنیز و جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
پیازچه | ۲ ساقه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی
مرحله اول
برای تهیه سالاد ماکارونی مکزیکی ساده ابتدای کار یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه پاستا را درون آب جوش می ریزیم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم پاستا به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه پس از گذشت این زمان پاستا را درون آبکش می ریزیم و آبکشی می کنیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم تا کاملا خنک شود.
مرحله سوم
در این مرحله کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم.
مرحله چهارم
حالا فلفل دلمه ای را به فرم دلخواه خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی و فلفل سبز را می شوییم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه ذرت را به همراه پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و فلفل سبز درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سس سالاد را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا ماست را به همراه سس مایونز درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با چنگال هم می زنیم تا بافت ماست و سس باز شده، سپس با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ششم
حالا روغن زیتون را به همراه سس بالزامیک، آب لیمو ترش تازه، و پنیر چدار درون سس و ماست می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله گشنیز، جعفری و پیازچه را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. در ادامه گشنیز و جعفری را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز ساطوری می کنیم.
مرحله هشتم
حالا پیازچه را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه گشنیز و جعفری درون مخلوط سس اضافه می کنیم. در ادامه سیر را به همراه عسل، پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه به سس اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله نهم
در این مرحله پاستا را از یخچال خارج می کنیم، سپس به مخلوط سبزیجات اضافه می کنیم و سس را روی آن می ریزیم. در ادامه مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا سس به خورد سالاد برود، سپس سالاد را درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله دهم
در نهایت اجازه می دهیم سالاد به مدت ۱ ساعت درون یخچال بماند تا مزه ها به خورد هم بروند. در آخر پس از گذشت این زمان سالاد را از یخچال خارج می کنیم، سپس به همراه لیمو ترش تازه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazinews
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه دمی گوجه و بادمجان خوشمزه و ساده در زمان بسیار کم
- طرز تهیه پامادور فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی رشتی!
- لباس مجلسی بارداری فوق العاده شیک برای ماه های اول و آخر
- مدل توربان نوزادی جدید و فوق العاده شیک؛ طرحهای خاص و جدید
- ماکسی بلند مجلسی زنانه فوق العاده شیک؛ این مدلها رو هر جایی پیدا نمیکنید!