طرز تهیه مرغ مدیترانه ای

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای , دستور پخت مرغ مدیترانه ای

مرغ مدیترانه ای یکی از انواع غذاهای خاص و خوشمزه بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ مدیترانه ای در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران یا سینه مرغ۴۰۰ گرم
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
پیاز۱ عدد کوچک
پودر تخم گشنیز۱ قاشق چایخوری
پودر تخم زیره۱ قاشق چایخوری
زردچوبه½ قاشق چایخوری
پودر لیمو عمانی½ قاشق چایخوری
پودر آویشن۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا۲ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه۳ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه مرغ مدیترانه ای

مرحله اول

برای تهیه مرغ مدیترانه ای مجلسی ابتدای کار سینه و ران مرغ را مرینیت می کنیم، برای این منظور پوست پیاز و سیر را جدا می کنیم، سپس می شوییم و پیاز را به صورت خلالی و سیر را به صورت رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله دوم

حالا پیاز و سیر را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب لیمو ترش تازه را به همراه روغن زیتون، پودر لیمو عمانی، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر تخم زیره، زردچوبه، پودر تخم گشنیز، پودر آویشن و نمک به پیاز و سیر اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله مواد مرینیت را با هم مخلوط می کنیم، سپس سینه و ران مرغ را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغ ها را ماساژ می دهیم تا مزه ها به خورد آن بروند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم سینه و ران مرغ به مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت کند تا گوشت مرغ مزه دار شود. در ادامه پس از گذشت این زمان فر را روی حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود، سپس سینه و ران مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم. در ادامه سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم، سپس گوشت های مرغ را درون آن قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا روی سینه و ران مرغ را با ورق فویل می پوشانیم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم گوشت مرغ به مدت ۴۰ تا ۶۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا مغز پخت شود.

مرحله هفتم

در این مرحله پس از گذشت این زمان ورق فویل را از روی سینی بر می داریم و اجازه می دهیم تکه های گوشت مرغ به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گریل شوند تا روی آن ها طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم.

مرحله هشتم

در نهایت مرغ مدیترانه ای را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم، سپس با اسلایس های لیمو ترش تازه و گوجه فرنگی تزئین می کنیم. در آخر مرغ مدیترانه ای را به همراه پلو زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 فروردین 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.