طرز تهیه شیرینی شکری ساده با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی تونسی با بافت نرم و طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی تونسی شیرینی تونسی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که اصالت آن به کشور تونس برمیگردد، این شیرینی بافتی سبک دارد و خیلی راحت و سریع درست …
طرز تهیه کوکوی جعفری، یک شام فوری و بسیار خوشمزه!
طرز تهیه کوکوی جعفری کوکوی جعفری یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود، کوکوی جعفری را میتوانید به روشهای مختلف با مواد متنوعی آماده کنید، این …
طرز تهیه پیراشکی سیب، یک میان وعده فوقالعاده خوشمزه!
طرز تهیه پیراشکی سیب پیراشکی سیب یکی از انواع پیراشکیهای سالم و مقوی است که بافتی سبک، نرم و لطیف دارد، خیلی راحت و سریع آماده میشود و از آن میتوانید به …
طرز تهیه شیرینی شکری
شیرینی شکری یکی از انواع شیرینی های ساده و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی شکری در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم شیرینی شکری | |
پودر قند | ۱ و نیم لیوان |
اسانس کره | ¼ قاشق چایخوری |
روغن صاف قنادی | ۳۷۵ گرم |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
آرد قنادی | ۷۵۰ گرم |
بکینگ پودر | ۱ و نیم قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر و پودر پسته | برای تزئین |
طرز تهیه شیرینی شکری
مرحله اول
برای تهیه شیرینی شکری ساده در ابتدای کار روغن را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر قند را درون الک می ریزیم و روی روغن الک می کنیم. در ادامه مخلوط روغن را با دست ورز می دهیم تا حالت خمیری پیدا کند.
مرحله دوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه وانیل و اسانس کره به مخلوط روغن اضافه می کنیم، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم.
مرحله سوم
حالا مخلوط آرد را طی ۳ تا ۴ مرحله به مخلوط روغن اضافه می کنیم، سپس با دست ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود. در ادامه خمیر شیرینی را درون دو کیسه فریزر قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را با کمک وردنه به قطر ۳ میلی متر باز می کنیم، سپس با کاتر مستطیلی قالب می زنیم. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود.
مرحله پنجم
حالا شکر را با پودر پسته مخلوط می کنیم، سپس به صورت پخش روی خمیر ها می پاشیم. در ادامه خمیر های شیرینی را بدون نیاز به کاغذ روغنی درون سینی فر با فاصله از هم قرار می دهیم، سپس سینی را طبقه وسط فر می گذاریم.
مرحله ششم
در این مرحله اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بمانند تا اطراف آن ها طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج می کنیم، سپس بدون دست زدن اجازه می دهیم شیرینی ها کاملا خنک شوند.
مرحله هفتم
در نهایت زمانی که شیرینی ها کاملا خنک شدند آن ها را از سینی جدا می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. در آخر شیرینی شکری را به همراه چای زعفرانی تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fatimi