طرز تهیه کیک کرم کارامل به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات با طعم بسیار عالی
طرز تهیه شیرینی ماربلد وانیل و شکلات شیرینی ماربلد وانیل و شکلات یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی در اغلب مهمانی ها بسیار مناسب می باشد، …
طرز تهیه سس انار، با طعم بی نظیر به روش شمالی!
طرز تهیه سس انار سس انار یکی از انواع سسهای خوشمزه و لذیذ است که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت مورد استفاده قرار میگیرد از این سس دلچسب میتوانید در کنار …
طرز تهیه کیک گلابی، تجربه یک کیک خاص و متفاوت
طرز تهیه کیک گلابی کیک گلابی از انواع کیکهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف و خیلی راحت و سریع درست میشود این کیک بافتی سبک و نرم دارد و …
طرز تهیه کیک کرم کارامل
کیک کرم کارامل یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با مواد ساده ای تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کرم کارامل در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک کرم کارامل | |
تخم مرغ | ۴ عدد |
شکر | ۱ لیوان |
آرد | ۲٫۵ لیوان |
روغن مایع | ۱ لیوان |
شیر | ۱ لیوان |
پودر کرم کارامل | ۱ بستته |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک کرم کارامل
مرحله اول
برای تهیه کیک کرم کارامل خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده اجازه می دهیم دمای آنها با دمای محیط هماهنگ شوند. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله یک قالب میان تهی مناسب انتخاب کرده و درون آنرا با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس آرد پاشی می کنیم و قالب را بر می گردانیم تا آرد اضافی خارج شود. در ادامه آرد و بکینگ پودر را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی ۵ تا ۷ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ کرم رنگ و کش دار شود. حالا شیر را به کاسه می افزاییم.
مرحله چهارم
حالا مواد درون کاسه را به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم، سپس روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و به مدت ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه پودر کرم کارامل را به کاسه اضافه کرده و مجددا هم می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد خشک را ۳ مرتبه به کاسه اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا مایه کیک یکدست شود. در ادامه مایه کیک را درون قالب ریخته و قالب را چند مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم.
مرحله ششم
حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه برای اطمینان از پخت کیک یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله هفتم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است. حالا قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک کاملا خنک شود، سپس کیک را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. نوش جان.