طرز تهیه شیرینی مربایی به روش مشهدی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی مربایی به روش مشهدی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه شیرینی مربایی شیرینی مربایی یکی از انواع شیرینی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با نام های متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …

طرز تهیه کیک انبه

طرز تهیه کرم کیک انبه کیک انبه ایران کوک طرز تهیه کیک انبه بدون فر کیک انبه و گردو طرز تهیه کیک انبه خانم اردستانی سس انبه برای کیک

کیک انبه یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انبه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم کیک انبه
آرد۱٫۵ پیمانه
جوش شیرین½ قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر۱٫۵ قاشق چایخوری
کره½ پیمانه
شکر۱٫۵ پیمانه
تخم‌ مرغ۳ عدد
وانیل⅓ قاشق چایخوری
انبه۳ عدد

طرز تهیه کیک انبه

مرحله اول

برای تهیه کیک انبه خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شده و نرم شود. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود، سپس قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا قالب را به صورت وارونه نگه می داریم تا آرد اضافی از قالب خارج شود.

مرحله سوم

حالا پوست انبه ها را جدا کرده و فیله های آنرا پوره می کنیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم.

مرحله چهارم

زمانی که مخلوط کره خامه‌ ای و روشن شد، تخم مرغ ها را دانه به دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر دانه تخم مرغ آنرا به مدت ۱ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا تخم مرغ ها به صورت یکدست هم زده شوند.

مرحله پنجم

حالا وانیل را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی دو تا سه مرحله به کاسه می افزاییم.

مرحله ششم

در ادامه مواد را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. حالا پوره انبه را به کاسه اضافه کرده و با لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس درون قالب می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود، سپس قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۱ ساعت درون فر بماند تا کاملا پخته شود.

مرحله هشتم

توجه داشته باشید ۴۰ دقیقه اول پخت درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید در غیر این صورت پف کیک می خوابد. پس از گذشت ۱ ساعت یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.

مرحله نهم

در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک خنک شود. در نهایت کیک را از قالب جدا کرده و با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 1 مهر 1401
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.