طرز تهیه کیک انبه به روش خانگی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه برساق به روش سنتی و با طعم بسیار عالی
طرز تهیه برساق برساق یکی از انواع شیرینی های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشورمان با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله …
طرز تهیه ترشک آلبالو، با طعمی جذاب و به یادماندنی!
طرز تهیه ترشک آلبالو ترشک آلبالو یکی از تنقلات خوشمزه و دلچسب است که خیلی راحت و سریع درست میشود و با طعم ملس و ترش و شیرینی که دارد خیلی پرطرفدار …
طرز تهیه پنکیک هویج به روش خانگی و طعم بسیار عالی
طرز تهیه پنکیک هویج پنکیک هویج یکی از انواع پنکیک های خوشمزه و بین المللی است که برای وعده صبحانه بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله …
طرز تهیه کیک انبه
کیک انبه یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انبه در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم کیک انبه | |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
جوش شیرین | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱٫۵ قاشق چایخوری |
کره | ½ پیمانه |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ⅓ قاشق چایخوری |
انبه | ۳ عدد |
طرز تهیه کیک انبه
مرحله اول
برای تهیه کیک انبه خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شده و نرم شود. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود، سپس قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن مایع چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حالا قالب را به صورت وارونه نگه می داریم تا آرد اضافی از قالب خارج شود.
مرحله سوم
حالا پوست انبه ها را جدا کرده و فیله های آنرا پوره می کنیم، سپس کنار می گذاریم. در ادامه کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با دور تند همزن برقی به خوبی هم می زنیم.
مرحله چهارم
زمانی که مخلوط کره خامه ای و روشن شد، تخم مرغ ها را دانه به دانه به کاسه اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر دانه تخم مرغ آنرا به مدت ۱ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا تخم مرغ ها به صورت یکدست هم زده شوند.
مرحله پنجم
حالا وانیل را به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. در ادامه آرد را به همراه جوش شیرین، نمک و بیکینگ پودر درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی دو تا سه مرحله به کاسه می افزاییم.
مرحله ششم
در ادامه مواد را با لیسک به صورت دورانی به یک سمت هم می زنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. حالا پوره انبه را به کاسه اضافه کرده و با لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم، سپس درون قالب می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا قالب را چندین مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک از بین برود، سپس قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم کیک به مدت ۱ ساعت درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید ۴۰ دقیقه اول پخت درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید در غیر این صورت پف کیک می خوابد. پس از گذشت ۱ ساعت یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج می کنیم.
مرحله نهم
در صورتی که مایه کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کیک خنک شود. در نهایت کیک را از قالب جدا کرده و با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- fatememollaee_cake