طرز تهیه کتلت عدس، غذای بسیار خوشمزه و سالم!

طرز تهیه کتلت عدس، غذای بسیار خوشمزه و سالم!

طرز تهیه کتلت عدس کتلت عدس یکی از انواع کتلت‌های خوشمزه و لذیذ است که به جای گوشت در آن از عدس استفاده می‌شود و بافت نرمی دارد و برای افرادی که …

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای، یک صبحانه جذاب و بسیار خوشمزه

طرز تهیه املت ترکیه ای املت ترکیه یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، ساده و اصیل ترکیه‌ای است که خیلی راحت درست می‌شود، این املت خوش طعم را می‌توانید به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه کروسان کره ای به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کروسان کره ای به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه کروسان کره ای کروسان کره ای یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به …

طرز تهیه آش کلم برگ

طرز تهیه آش کلم برگ, آش کلم برگ بدون سبزی , طرز تهیه آش کلم برگ ارومیه , آش کلم با کشک , آش کلم اردبیل , آش کلم برگ تبریزی , اش کلم شیرازی , آش کلم برگ و هویج , آش کلم با بلغور

آش کلم برگ یکی از انواع آش‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، این آش خوش طعم طرفداران زیادی دارد و یک میان وعده مناسب و بی‌نظیر است که با روش‌های مختلف پخته می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش کلم برگ در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفرمقدار مواد
کلم برگ۱ عدد کوچک
پیاز متوسط۲ عدد
لپه۱ پیمانه
بلغور گندم۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذا خوری
نعناع خشک۲ قاشق غذا خوری
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
آب قلم یا عصاره گوشتبه مقدار لازم
آب غوره۱ لیوان چای خوری

طرز تهیه آش کلم برگ

مرحله ۱: آماده‌سازی لپه

ابتدا از شب قبل لپه را در یک ظرف بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و اجازه دهید تا خوب خیس بخورد و نفخ آن گرفته شود و در هنگام طبخ زودتر پخته شود، در طول این مدت یک بار آب آن را عوض کنید و کنار بگذارید تا آب را به خود بکشد.

مرحله ۲: پخت لپه

سپس موقع طبخ غذا لپه‌ها را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب هم به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت تقریبا ۳ ساعت بپزد و نرم شود، در این مدت بلغور را به همراه آب جوش در ظرفی بریزید و اجازه دهید تا خوب خیس بخورد.

مرحله ۳: آماده‌سازی پیاز و کلم

بعد پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن تفت دهید تا سبک شود، سپس کلم برگ را که از قبل کوچک و نگینی خرد کرده‌اید و تمیز شسته‌اید به پیازها اضافه کنید.

مرحله ۴: تفت دادن پیاز و کلم

بعد کلم‌ها را تفت دهید تا کمی نرم و سبک شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، بعد در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود، سپس رب گوجه فرنگی را در آن بریزید و تفت دهید.

مرحله ۵: اضافه کردن ادویه‌ها

بعد از این که بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد ادویه‌ها را که شامل نمک، زردچوبه و فلفل سیاه است به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری فلفل قرمز و پودر سیر را هم روی مواد بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله ۶: اضافه کردن نعناع و آب

وقتی که عطر ادویه‌ها در مواد پخش شد، نعناع خشک را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد مقداری آب روی مواد بریزید و سپس آب قلم که از قبل درست کرده‌اید و یا عصاره گوشت را هم به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند‌.

مرحله ۷: ترکیب مواد و پخت آش

وقتی مخلوط به جوش آمد پیاز و کلم سرخ شده را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس لپه پخته و بلغور خیس خورده را هم روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا آش گل کلم به مدت یک ساعت و نیم خوب بپزد و جا بیفتد‌.

مرحله ۸: اضافه کردن آب غوره

در پانزده دقیقه آخر پخت آب غوره را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند و عطر و طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شود، بعد آش را بچشید و میزان تندی و ترشی مواد را تنظیم کنید و بعد از روی حرارت بردارید‌.

مرحله ۹: تنظیم مزه‌ها و تزئین آش

سپس آش گل کلم را در ظرف مناسب بریزید و به دلخواه و با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان با مقداری کشک، پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ و خرده‌های مغز گردو تزئین کنید و این آش خوش طعم و لذیذ را همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 آذر 1402
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.