طرز تهیه کباب لبنانی، غذای اصیل عربی به روش سنتی!
طرز تهیه کباب لبنانی
کباب لبنانی یکی از انواع کبابهای خوشمزه و لذیذ مربوط به کشور لبنان است که شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد این کباب بافت نرم و لطیفی دارد و خیلی راحت درست میشود، از کباب لبنانی میتوانید برای پذیرایی و مهمانیها استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کباب لبنانی در ادامه با سایت آموزشی در نهایت همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
پیاز متوسط رنده شده | ۱ عدد |
سیر رنده شده | ۲ حبه |
نمک و زردچوبه | به مقدار دلخواه |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
پودر دارچین و سماق | نوک قاشق چای خوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذا خوری پر |
طرز تهیه کباب لبنانی
مرحله اول
ابتدا مقداری گوشت تازه چرخ کرده را داخل یک ظرف بریزید، سپس یک پیاز را پوست بگیرید، تمیز بشورید بعد با رنده ریز رنده کنید، سپس آب پیاز را بگیرید، پیاز رنده شده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با هم حسابی مخلوط کنید.
مرحله دوم
بافت مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده باید کاملا یکدست شود، سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید، تمیز بشورید، سیرها را با رنده ریز رنده کنید بعد به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و عطر سیر در مخلوط مواد پخش شود.
مرحله سوم
سپس مقداری جعفری تازه را تمیز بشورید، در سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، بعد از این که جعفریها خشک شدند، آنها را ریز خرد و ساطوری کنید و داخل مواد بریزید، مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود.
مرحله چهارم
بعد از آن مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و با توجه به ذائقه خودتان کمی فلفل قرمز را به مخلوط اضافه کنید، همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا ادویهها کاملا به خورد مواد بروند و عطر آنها در مواد پخش شود، حالا طعم مخلوط را تست کنید.
مرحله پنجم
سپس با توجه به ذائقه خودتان مقداری پودر دارچین و سماق را به مخلوط مواد اضافه کنید تا عطر دارچین آزاد شود، سپس ترکیب مواد را حسابی ورز دهید تا بافت صاف و یکدستی تشکیل شود، در این مرحله عطر و طعم همه مواد به خورد هم میرود.
مرحله ششم
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، مخلوط مواد را داخل تابه با ضخامت یکسان پهن و تخت کنید، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کباب کمی خودش را بگیرد بعد از تقریبا ۵ دقیقه که کباب کمی منسجم شد آنرا به شکل کباب کوبیده برش بزنید.
مرحله هفتم
سپس اجازه دهید تا کباب آب بیاندازد و بپزد، بعد از این که یک طرف کبابهای برش داده شده پخت آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها هم بپزد، در هر دو طرف کبابها مقداری سماق بپاشید، بعد از این که خوب پختند تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله هشتم
این کباب را میتوانید، با سیخ چوبی هم بپزید، به طوری که مقداری از آن را بردارید، با دست ورز دهید سپس داخل سیخ چوبی بزنید، همه کبابها را به همین شکل آماده کنید، سپس سیخهای کباب را داخل تابه رژیمی بچینید و بدون روغن خوب بپزید.
مرحله نهم
در فاصله پخت کبابها برنج زعفرانی را هم بپزید و آماده کنید، سپس چند عدد گوجه فرنگی را تمیز بشورید، از وسط نصف کنید، بعد داخل تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود سپس گوجهها را در آن سرخ کنید.
مرحله دهم
گوجهها را میتوانید به سیخ بزنید و کباب کنید، بعد از این که کبابها خوب پختند و آماده شدند، آنها را داخل ظرف مناسب بچینید، در کنار آنها مقداری گوجه کبابی یا سرخ شدع هم بچینید، کبابها را با چند برگ نعنا و شوید و ریحان تازه تزئین کنید. در آخر کباب لبنانی را به عنوان یک غذای شیک و خوش طعم همراه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی سرو کنید.