طرز تهیه جعفری پلو؛ چگونه یک پلوی ایرانی اصیل و مجلسی درست کنیم؟

طرز تهیه جعفری پلو

طرز تهیه جعفری پلو

خب، حالا می‌خوایم با هم طرز تهیه جعفری پلو رو بررسی کنیم. جعفری پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیه که با کمی تغییر در مواد، یه غذای کاملاً جدید و متفاوت می‌تونیم داشته باشیم. من مواد لازم رو یه مقداری تغییر دادم تا به غذای ما تنوع ببخشه و هر کسی بتونه با سلیقه خودش اون رو درست کنه.

برای تهیه جعفری پلوی خوشمزه و متفاوت، اول فیله مرغ رو نواری برش بزن و با پیاز و زردچوبه تفت بده. بعد، ادویه‌جات و جعفری خرد شده رو اضافه کن و مرغ رو بپز. در تابه‌ی دیگه، هویج، نخود فرنگی و ذرت رو با کمی آب مرغ و زعفران بپز. برنج رو بپز و آبکش کن. توی قابلمه، برنج و مخلوط مرغ و سبزیجات رو لایه لایه بچین و با زعفران دم کن. حالا جعفری پلوت آماده است تا نوش جان کنی!

مادهمقدار
فیله مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
جعفری خرد شده۱ پیمانه
کره۱ قاشق غذاخوری
هویج خلالی۱ عدد
نخود فرنگی۱/۲ پیمانه
دانه‌های ذرت۱/۳ پیمانه
زعفران دم‌کردهبه مقدار لازم
ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین)به مقدار لازم

طرز تهیه جعفری پلو

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

ابتدا فیله مرغ را به صورت نواری برش دهید تا در پخت بهتر و سریع‌تر آماده شود. پیاز را نیز به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید یا رنده کنید. سپس پیازها را در تابه با کمی روغن تفت دهید تا زمانی که آب پیاز کاملاً کشیده شود. پس از آن، کره و کمی زردچوبه اضافه کرده و هم بزنید تا پیازها طلایی رنگ شوند.

مرحله ۲: پخت مرغ

پس از اینکه پیازها طلایی شدند، مرغ‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ‌ها از هر دو طرف به خوبی سرخ شوند. این کار باعث می‌شود مرغ طعم بهتری بگیرد. سپس نمک، فلفل سیاه و کمی دارچین اضافه کرده و درب تابه را بگذارید. بگذارید مرغ‌ها برای ۱۰ دقیقه بپزند تا کاملاً نرم و آبدار شوند.

مرحله ۳: افزودن جعفری

در حین پخت مرغ، جعفری‌ها را پاک کنید، بشویید و اجازه دهید خشک شوند. سپس جعفری‌ها را خرد کنید و در آخرین دقایق پخت مرغ به آن اضافه کنید. نیازی نیست جعفری‌ها زیاد سرخ شوند، فقط کافی است تا حدی با مرغ‌ها مخلوط شده و طعم‌دار شوند.

مرحله ۴: آماده‌سازی سبزیجات

هویج را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. همراه با نخود فرنگی و دانه‌های ذرت، آن‌ها را در تابه دیگری با کمی روغن تفت دهید. پس از آن، نصف پیمانه آب مرغ یا استاک به آن اضافه کرده، کمی زعفران و نمک بزنید و اجازه دهید تا سبزیجات کاملاً بپزند و نرم شوند.

مرحله ۵: آماده‌سازی برنج

برنج را از قبل بشویید و با کمی نمک خیس کنید. سپس برنج را در قابلمه‌ای بریزید و آب آن را به جوش آورید. پس از جوش آمدن، برنج را آبکش کنید. در ته قابلمه ته دیگ مورد نظرتان را قرار دهید.

مرحله ۶: لایه‌بندی و دم کردن

برنج آبکش شده را کمی در قابلمه بریزید، سپس مقداری از مخلوط مرغ و سبزیجات روی آن بریزید و هم بزنید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. در نهایت، کمی زعفران دم‌کرده روی برنج بریزید و قابلمه را برای ۴۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد. بعد از این مدت، جعفری پلو آماده سرو است. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.