طرز تهیه گمنه گندم؛ یک پیشنهاد عالی برای دوستداران طعم‌های اصیل

طرز تهیه گمنه گندم

طرز تهیه گمنه گندم

طرز تهیه گمنه گندم رو امروز می‌خوام بهتون یاد بدم. این غذا یکی از خوراک‌های ساده و مقویه که می‌تونه هم برای شام و هم برای ناهار عالی باشه. از اونجایی که پختش زیاد وقت نمی‌بره، خیلی مناسبه وقتی وقت کمی دارید اما دلتون یه غذای گرم و خوشمزه می‌خواد.

برای تهیه گمنه گندم، اول باید بلغور گندم رو توی یه تابه داغ بدون روغن تفت بدیم تا طلایی بشه. بعد پیاز خرد شده رو با کمی روغن تفت می‌دیم و زردچوبه و نمک اضافه می‌کنیم. وقتی پیاز نرم شد، آب رو اضافه می‌کنیم و می‌ذاریم بجوشه. بلغور رو به آب جوش اضافه کرده، می‌ذاریم دم بکشه تا نرم و خوشمزه بشه. در نهایت، گمنه گندم رو می‌تونید با قیمه یا مرغ محلی سرو کنید.

مواد اصلیمقدار
بلغور گندم۱ پیمانه
آب۳ پیمانه
پیاز خرد شده۱ عدد
سایر موادمقدار
زردچوبه۱/۴ قاشق چای‌خوری
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه گمنه گندم

مرحله ۱: تفت دادن بلغور

ابتدا یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. سپس بلغور گندم را داخل تابه ریخته و بدون استفاده از روغن، تفت می‌دهیم تا کمی تغییر رنگ بدهد و طلایی شود. باید مراقب باشیم تا بلغور نسوزد. پس از تغییر رنگ، بلغور را از تابه خارج کرده و از الک رد می‌کنیم تا یکدست شود.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز و اضافه کردن ادویه‌جات

پیاز خرد شده را داخل تابه‌ای با مقداری روغن می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سپس زردچوبه و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا ادویه‌ها عطر خود را پخش کنند.

مرحله ۳: اضافه کردن آب و جوشاندن

پس از تفت دادن پیاز و ادویه‌جات، آب را به مخلوط در تابه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا به جوش آید. مهم است که آب کاملاً داغ شود تا بلغور به خوبی پخته شود.

مرحله ۴: اضافه کردن بلغور و دم کردن

هنگامی که آب به جوش آمد، شعله را کم کرده و به آرامی بلغور گندم را به آن اضافه می‌کنیم. با احتیاط هم می‌زنیم تا بلغور به طور یکنواخت در آب پخش شود. در این مرحله، باید اجازه دهیم بلغور به آرامی و به مدت حدود ۴۵ دقیقه دم بکشد.

مرحله ۵: سرو کردن

پس از اینکه بلغور به خوبی دم کشید، آن را درون ظرف سرو می‌کشیم. گمنه گندم را می‌توانید همراه با قیمه، مرغ محلی یا هر غذای دیگری که دوست دارید، میل کنید. این خوراک ساده و مقوی، انتخاب خوبی برای وعده‌های اصلی است.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.