طرز تهیه هزاری پلو با ماهی قزل آلا؛ یک شام لذیذ و مغذی

طرز تهیه هزاری پلو

طرز تهیه هزاری پلو

خب، بریم سراغ طرز تهیه هزاری پلو، یه پلو خوشمزه و متفاوت که با ماهی تهیه می‌شه. این دستور پخت با استفاده از ماهی قزل‌آلا یا سالمون، که به خوبی با ادویه‌جات و سبزیجات ترکیب می‌شه، یه طعم دلچسب و منحصر به فردی به وجود میاره. بدون اینکه وقت زیادی بگیره، می‌تونیم یک وعده غذایی مغذی و لذیذ رو تجربه کنیم.

برای تهیه هزاری پلو، اول ماهی رو خوب بشویید و مرینت کنید با آب لیمو، ادویه، و روغن زیتون و بذارید یک ساعت تو یخچال بمونه. بعد، ماهی رو سرخ کنید، پیاز رو هم تفت بدید و با زردچوبه آماده‌سازی کنید. برنج رو بپزید و نیمی از اون رو ته ظرف بریزید، لایه‌ای از ماهی و پیاز داغ رو اضافه کنید و باقی برنج رو روی اون بریزید و دم بدید. در آخر با کره و زعفران تزئین کنید و به همراه سالاد و ترشی سرو کنید.

مواد اصلیمقدار
ماهی قزل‌آلا یا سالمون۳۰۰ گرم
برنج۳ پیمانه
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
دیگر موادمقدار
آب لیمو۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه هزاری پلو

مرحله ۱: آماده‌سازی ماهی

ابتدا ماهی را خوب بشویید، استخوان‌های آن را جدا کنید و پوست آن را بکنید. سپس ماهی را داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی‌اش خارج شود. ماهی را با آب لیمو، مقداری ادویه، نمک، سیر حلقه‌شده و کمی روغن زیتون مزه‌دار کنید و به خوبی ماساژ دهید تا مواد به خورد بافت ماهی بروند. ظرف مزه‌دار شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا ماهی کاملا طعم‌دار شود.

مرحله ۲: سرخ کردن ماهی

پس از اینکه ماهی کافی مرینت شد، آن را از یخچال خارج کنید و در یک تابه با مقداری روغن داغ، هر دو طرف آن را تا زمانی که طلایی و ترد شود، سرخ کنید. پس از سرخ شدن، ماهی را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله ۳: تفت دادن پیاز

در همان تابه‌ای که ماهی را سرخ کردید، پیازهای خرد شده را با کمی زردچوبه اضافه کنید و آن‌ها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. تفت دادن پیاز با زردچوبه، عطر و طعم خوبی به غذا می‌دهد که با ماهی سرخ شده بسیار خوب هماهنگ می‌شود.

مرحله ۴: آماده‌سازی برنج

برنج را از قبل خیس کرده باشید تا نشاسته اضافی آن خارج شود. آب برنج را دور ریخته و در یک قابلمه بزرگ، مقداری آب به جوش بیاورید. سپس برنج را در آب جوش بریزید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا طعم و رنگ زیبایی به برنج بدهد.

مرحله ۵: لایه‌بندی برنج و ماهی

پس از اینکه برنج نیم‌پز شد، نیمی از آن را از قابلمه خارج کرده و در ته ظرف دیگری پهن کنید. ماهی‌های سرخ‌شده و پیاز داغ را روی لایه اول برنج بچینید و مابقی برنج را روی مواد قرار دهید.

مرحله ۶: دم کردن هزاری پلو

پس از لایه‌بندی، شعله را زیاد کرده تا بخار کافی برای دم کشیدن برنج ایجاد شود. هزاری پلو را به مدت ۴۰ دقیقه دم کنید. در پایان پخت، کمی کره و زعفران آب‌شده به برنج اضافه کنید تا طعم و عطر آن فوق‌العاده شود.

مرحله ۷: سرو هزاری پلو

پس از اتمام دم کشیدن، هزاری پلو را در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه سالاد و ترشی میل نمایید. این پلو با مزه‌های ترکیبی و لذیذ، تجربه‌ای متفاوت و دلپذیر را برای شما و عزیزانتان فراهم می‌کند. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.