طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی با ادویه ماسالا با طعم فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

پلو مرغ آفریقایی یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوته که می‌تونه تنوع خوبی به سفره‌های ما اضافه کنه. این دستور پخت با استفاده از موادی که تقریبا در دسترس هرکسی هست، تهیه می‌شه و ترکیب ادویه‌جاتش باعث می‌شه یک طعم جدید و منحصر به فرد داشته باشه. حالا بریم سراغ مواد لازم که با یه تغییرات کوچیک یونیک شده‌اند.

برای تهیه پلو مرغ آفریقایی، اول از همه باید ادویه ماسالا رو با تفت دادن زیره، میخک، دارچین، فلفل سیاه و هل آماده کنیم. بعد، سینه مرغ رو با این ادویه و کمی نمک و فلفل و آویشن مزه‌دار کرده و توی یخچال استراحت می‌دهیم. مرغ‌ها رو سرخ می‌کنیم، بعد توی همون روغن، پیاز و گوجه رو تفت می‌دیم و رب گوجه می‌زنیم. مرغ‌ها رو دوباره توی سس می‌ذاریم و می‌پزیم. برنج رو جداگانه می‌پزیم و کمی از سس مرغ بهش اضافه می‌کنیم. همه‌چی رو با هم سرو می‌کنیم. خیلی راحت و خوشمزه است!

مواد اصلیمقدار
سینه مرغ بدون استخوان۳ عدد
برنج۳ پیمانه
گوجه فرنگی۲ عدد
دیگر موادمقدار
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیر۳ حبه
پیاز۲ عدد
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
پودر میخک۱ قاشق چایخوری
زیره۱ قاشق چایخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه، فلفل چیلی قرمز، آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه پلو مرغ آفریقایی

مرحله ۱: تهیه ادویه ماسالا

ابتدا زیره، میخک، دارچین، فلفل سیاه، و کمی هل را داخل یک ظرف می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم. کمی تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها گرم شده و عطرشان آزاد شود. از این ادویه ماسالا به میزان یک قاشق غذاخوری برای دستور غذایی نیاز داریم و اگر از مقدار لازم بیشتری تهیه شد، می‌توانیم آن را تا ۶ ماه در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنیم.

مرحله ۲: آماده‌سازی و مرینیت مرغ

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت فیله‌های باریک برش می‌زنیم. سپس آن‌ها را با ادویه ماسالا، کمی نمک، فلفل چیلی، آویشن و سیرهای پوره شده خوب ماساژ می‌دهیم تا کاملاً مزه‌دار شوند. مرغ مرینت شده را برای یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله ۳: سرخ کردن مرغ

داخل یک تابه مناسب، مقداری روغن سرخ کردنی می‌ریزیم و سینه‌های مرغ مرینت شده را تا زمانی که کاملاً طلایی شوند، سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن، سینه‌های مرغ را از تابه خارج می‌کنیم.

مرحله ۴: تهیه سس

داخل همان تابه که مرغ را سرخ کردیم، پیازهایی که به صورت نگینی خرد شده‌اند را می‌ریزیم و با کمی فلفل سیاه تفت می‌دهیم تا نرم شوند. سپس گوجه‌های مکعبی خرد شده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. وقتی آب گوجه‌ها کشیده شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله ۵: پخت مرغ

در سس سینه مرغ سرخ شده را دوباره داخل سس قرار داده و مقداری آب اضافه می‌کنیم. در ابتدای پخت، حرارت را زیاد می‌کنیم تا به جوش بیاید، سپس حرارت را متوسط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم مرغ به آرامی بپزد و آب سس کم شود.

مرحله ۶: پخت برنج

برنجی که از قبل خیس کرده‌ایم را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش بیاید و مدام کف آن را می‌گیریم. کمی از سس مرغ را به برنج اضافه کرده و آن را به صورت کته برای ۳۵ دقیقه دم می‌کنیم.

مرحله ۷: سرو کردن

پس از پخت برنج، آن را درون ظرف سرو می‌کشیم و سینه‌های مرغ پخته شده را روی برنج قرار می‌دهیم. این غذا را می‌توانید به همراه سالاد و آب مرغ سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : جمعه 14 اردیبهشت 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.