طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ: هر آنچه باید درباره پخت این غذای اروپایی بدانید

طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ

طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ

اگر دنبال یک دستور آسان و خوشمزه برای شام هستید، طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ را به شما پیشنهاد می‌کنم. این غذا با مرغ و قارچ و مواد دیگری که به خمیر اضافه می‌کنیم، طعم دلچسبی داره که نمی‌تونید از اون بگذرید. همچنین روش پخت این غذا به قدری ساده است که هر کسی می‌تواند در منزل امتحانش کنه.

برای تهیه اشترودل مرغ و قارچ، اول از همه باید خمیرش رو آماده کنیم با آرد، آب ولرم، خمیرمایه، نمک، روغن مایع و شکر. وقتی خمیر عمل اومد و استراحت کرد، نوبت به مواد داخلی می‌رسه که شامل مرغ خرد شده، پیاز، قارچ، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه فرنگی هست. همه‌چیز رو داخل تابه تفت می‌دیم تا خوشمزه و طلایی بشه. بعد مواد رو روی خمیر پهن کرده، پنیر پیتزا می‌ریزیم و خمیر رو رول می‌کنیم. آخر سر، اشترودل رو می‌زنیم توی فر تا بپزه و طلایی بشه. حالا وقتشه که لذت ببریم!

موادمقدار
آرد سفید۲ پیمانه
آب گرم۱ پیمانه
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
روغن گیاهی۶ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مواد میانی اشترودل

موادمقدار
سینه مرغ (ریز خرد شده)۱ عدد
پیاز (خرد شده)۱ عدد
قارچ (خرد شده)۱۰ عدد
فلفل دلمه‌ای (خرد شده)۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا (رنده شده)به مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
ادویه مرغبه مقدار لازم

طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ

مرحله ۱: آماده‌سازی خمیر

ابتدا آب ولرم را داخل یک کاسه ریخته و خمیرمایه فوری و شکر اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. این مخلوط را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا فعال شود. در این مدت، آرد و نمک را در یک کاسه بزرگتر ریخته و خمیرمایه فعال‌شده و روغن را اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس خمیر را با دست ورز دهید. حدود ۱۰ دقیقه کافی است تا خمیر نرم و انعطاف‌پذیر شود. خمیر را در کاسه‌ای قرار دهید و با پارچه بپوشانید و بگذارید ۲ ساعت در جای گرم استراحت کند.

مرحله ۲: آماده‌سازی مواد میانی

در حینی که خمیر استراحت می‌کند، مرغ را آبپز کنید و سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید. یک تابه را با کمی روغن داغ کرده، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تا زمانی که نرم و طلایی شود تفت دهید. سپس مرغ خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. قارچ‌های خرد شده و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و هم بزنید تا نرم شوند. در نهایت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

مرحله ۳: آماده‌سازی اشترودل

پس از استراحت خمیر، آن را روی سطحی آردپاشی‌شده پهن کنید و به صورت مستطیل بزرگ باز کنید. مواد مرغی را روی یک طرف خمیر پخش کنید و روی آن پنیر پیتزا بریزید. خمیر را به آرامی رول کنید و اطمینان حاصل کنید که درزها محکم بسته شوند. اشترودل آماده شده را روی سینی فر که قبلا با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید.

مرحله ۴: پخت اشترودل

فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. روی اشترودل را با زرده تخم‌مرغ بمالید تا در هنگام پخت براق و طلایی شود. اشترودل را در فر قرار دهید و بگذارید برای حدود ۲۰ دقیقه بپزد یا تا زمانی که رویه آن طلایی و پف کرده شود. پس از پخت، اشترودل را از فر خارج کرده و قبل از برش دادن اجازه دهید کمی خنک شود.نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.