طرز تهیه جوجه حلزونی، گزینه‌ای سریع و آسان برای شام‌های خانوادگی

طرز تهیه جوجه حلزونی

طرز تهیه جوجه حلزونی

خیلی خب، حالا وقتشه که طرز تهیه جوجه حلزونی رو با هم بررسی کنیم. این غذا یکی از خوشمزه‌ها و خلاقانه‌های آشپزی ایرانیه که می‌تونه یک شام عالی یا یک پیش غذا جذاب باشه. بیاین با هم یاد بگیریم چطوری این غذای خوشمزه و متفاوت رو درست کنیم.

برای تهیه جوجه حلزونی، اول سینه مرغ رو بدون استخوان بکن و به شکل نوار ببرش بده. سیخ‌ها رو تو آب سرد بذار تا نسوزن. مرغ‌ها رو با زعفران دم‌کرده ماساژ بده و بعد با پیاز، فلفل دلمه‌ای، گوجه رنده شده، ماست، روغن زیتون و ادویه‌ها مخلوط کن. این مواد رو خوب مخلوط کن و ۲ تا ۳ ساعت تو یخچال استراحت بده. بعد، مرغ‌ها رو از مواد مرینت جدا کن و به شکل حلزونی دور سیخ‌ها بپیچ. جوجه‌ها رو تو تابه داغ با کمی روغن یااینکه تو فر بپز. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
سینه مرغ۱ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
فلفل دلمه‌ای سبز۱ عدد
گوجه فرنگی رنده شده۱ عدد
سایر موادمقدار
ماست۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
تخم گشنیزبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم

طرز تهیه جوجه حلزونی

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت نواری برش بزنید. برای این که نوارها به اندازه مناسب باشند، می‌توانید از فیله مرغ استفاده کنید و آن را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و سپس به صورت طولی برش دهید. این کار باعث می‌شود که مرغ به خوبی پخته شود و زمان پخت را تسهیل می‌کند.

مرحله ۲: خیساندن سیخ‌ها

سیخ‌های چوبی را درون آب سرد قرار دهید. این کار باعث می‌شود که سیخ‌ها در حین سرخ کردن مرغ نسوزند. این مرحله مهم است زیرا از سوختن چوب جلوگیری کرده و به طور کلی باعث می‌شود غذای شما ظاهر بهتری داشته باشد.

مرحله ۳: مرینت کردن مرغ

جوجه‌های خرد شده را به همراه زعفران دم کرده غلیظ خوب ماساژ دهید تا زعفران به خوبی به خورد مرغ برود. این مرحله باعث می‌شود که طعم زعفران به خوبی در مرغ نفوذ کند و طعم دلپذیری به غذا ببخشد.

مرحله ۴: آماده‌سازی سایر مواد

پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. فلفل دلمه‌ای و گوجه‌ها را نیز خرد کرده و به همراه ماست و روغن زیتون و ادویه‌ها به مرغ اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا تمامی طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند و مزه دار شوند.

مرحله ۵: استراحت مواد در یخچال

جوجه‌ها را درون یخچال قرار دهید و برای ۲ تا ۳ ساعت بگذارید تا مزه‌دار شوند. این زمان استراحت به مواد کمک می‌کند تا به خوبی با هم ترکیب شوند و طعم غذا عمیق‌تر و لذیذتر شود.

مرحله ۶: آماده‌سازی برای پخت

سیخ‌های چوبی را از آب خارج کنید و مرغ‌های مزه‌دار شده را از مواد مرینت جدا کنید. مرغ را به شکل حلزونی بپیچید و داخل سیخ بزنید. اندازه سیخ‌ها باید به گونه‌ای باشد که کل مرغ به خوبی روی آن جا شود.

مرحله ۷: پخت در تابه

سیخ‌های جوجه را روی تابه‌ای از قبل گرم شده با کمی روغن قرار دهید. جوجه‌ها را به آرامی بچرخانید تا از همه طرف به طور یکنواخت سرخ و طلایی شود. این کار باعث می‌شود تا جوجه‌ها به طور یکنواخت پخته و طعم بهتری داشته باشند.

مرحله ۸: اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها حین پخت

به دلخواه می‌توانید در حین پخت روی جوجه کمی زعفران یا کره بریزید. این کار باعث می‌شود طعم جوجه حلزونی غنی‌تر و لذیذتر شود.

مرحله ۹: پخت در فر

اگر ترجیح می‌دهید جوجه حلزونی را در فر بپزید، آن‌ها را درون سینی فر چرب شده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید. این روش پخت باعث می‌شود جوجه به طور یکنواخت و ملایم پخته شود.

مرحله ۱۰: سرو و لذت بردن

بعد از پخت، جوجه حلزونی آماده سرو است. این غذا را می‌توانید با برنج سفید یا سالاد تازه سرو کنید. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.