طرز تهیه جوجه کباب پرتقالی؛ یک شام خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه جوجه کباب پرتقالی

طرز تهیه جوجه کباب پرتقالی

در این مطلب طرز تهیه جوجه کباب پرتقالی را با هم مرور می‌کنیم؛ یک غذای معطر و خوشمزه که می‌تواند تجربه‌ی جدیدی برای شام خانوادگیتان باشد. ترکیب ادویه‌ها و مواد اولیه، این دستور پخت را خاص و منحصر به فرد می‌کند. بیایید با هم نگاهی به لیست مواد لازم بیندازیم و سپس اقدام به آماده‌سازی این غذای خوش عطر و طعم کنیم.

برای تهیه جوجه کباب پرتقالی، اول مرغ رو فیله کنید و با نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه مزه‌دار کنید و یک ساعت بذارید تو یخچال. بعدش پیاز رو تفت بدید و مرغ‌ها رو اضافه کنید تا سرخ بشن. قارچ و کنجد هم بریزید و بعد آب پرتقال طبیعی که با نشاسته مخلوط کردید، اضافه کنید تا سس غلیظی تشکیل بشه. در آخر، جوجه کباب رو با کته سرو کنید و نوش جان!

مواد اصلی برای ۴ نفرمقدار
مرغ تکه شده۱ کیلو
سبزی معطر خرد شده۲۰۰ گرم
پیاز متوسط۲ عدد
دیگر موادمقدار
پوره سیر۱ ق چای خوری
رب انار خانگی۲ ق غذا خوری
گردو پودر شده۴ ق غذا خوری
پودر تخم انار۱ ق غذا خوری
آلو خشک۱ پیمانه
دم‌کرده زعفرانبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه جوجه کباب پرتقالی

مرحله ۱: آماده‌سازی و مزه‌دار کردن مرغ

ابتدا مرغ را به دلخواه فیله کنید و یا با استخوان برش دهید و به اندازه‌های مورد نظر خود ببرید. سپس آن‌ها را درون یک کاسه بزرگ بریزید. به مرغ نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و کمی زردچوبه اضافه کنید. کاسه را پوشانده و مرغ‌ها را برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شوند. این اولین قدم برای تهیه‌ی جوجه کباب پرتقالی خانگی است.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز و مرغ

پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید. در یک تابه بزرگ، کمی کره بریزید و پیازها را در آن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس مرغ‌های مزه‌دار شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا تغییر رنگ دهند و کمی سرخ شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن قارچ و کنجد

پس از اینکه مرغ‌ها سرخ شدند، قارچ‌های اسلایس شده و کنجد را به مخلوط مرغ اضافه کنید. هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند و قارچ‌ها نیز شروع به پختن کنند.

مرحله ۴: تهیه‌ی سس پرتقالی

در همین حین، آب پرتقال طبیعی که قبلاً آماده کرده‌اید را در یک کاسه کوچک ریخته و نشاسته ذرت و کمی نمک به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود. این مخلوط را به تابه‌ی مرغ اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.

مرحله ۵: پختن نهایی

ادامه دهید تا تمام مواد با هم بپزند و سس به غلظت مناسب برسد. مطمئن شوید که مرغ کاملا پخته و سس آن غلیظ و یکدست شده است. تنظیم طعم غذا با افزودن نمک و فلفل بر اساس نیاز.

مرحله ۶: سرو کردن

جوجه کباب پرتقالی آماده است و می‌توانید آن را همراه با کته یا برنج سفید سرو کنید. این غذا را گرم نوش جان کنید و از ترکیب طعم‌های مرغ و پرتقال لذت ببرید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 6 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.