طرز تهیه رشمی کباب غذای هندی با مرغ مزهدار شده در ماست و ادویه
طرز تهیه رشمی کباب
امروز میخواهیم به سراغ یکی از لذیذترین و محبوبترین کبابهای هندی برویم: رشمی کباب. این کباب با مرغ آغشته به مخلوطی از ادویهجات و مواد خوش طعم آماده میشود که طعمی خاص و بینظیر دارد. طرز تهیه رشمی کباب ساده است و میتوانید در کمتر از یک ساعت آن را آماده و سرو کنید.
برای تهیه رشمی کباب، اول بادامها رو پوست بگیرید و با پیاز، سیر، زنجبیل، و گشنیز توی غذاساز پوره کنید. به این مخلوط ماست، نمک، فلفل، و آب لیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید تا سس مزهدار شما آماده بشه. سینه مرغ رو به تکههای مناسب برش بزنید و توی سس بخوابونید، بعد بذارید ۲۴ ساعت تو یخچال مزهدار بشه. سپس، مرغها رو به سیخ بکشید و با کره رومال کرده و کباب کنید. این کبابها رو میتونید با نان هندی و چاشنی دلخواه سرو کنید. حالا بریم سراغ عناوین:
مواد اصلی | مقدار |
سینه مرغ بدون استخوان و پوست | ۲ عدد |
بادام زمینی | ۱/۲ پیمانه |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
سیر پوره شده | ۱ ق غذا خوری |
زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل | ۱ ق غذا خوری |
سایر مواد | مقدار |
لیموترش تازه | ۱ عدد |
گشنیز تازه خرد شده | ۱ پیمانه |
ماست یونانی | ۱/۲ پیمانه |
کره آب شده | ۲ ق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه رشمی کباب
مرحله ۱: آمادهسازی بادام
ابتدا برای جدا کردن پوست بادامها، آنها را داخل یک کاسه بریزید و رویشان آب جوش بریزید. بگذارید حدود ۱۰ دقیقه بمانند تا پوست بادامها نرم شود. سپس بادامها را آبکشی کنید و با فشار دادن بین دو انگشت، پوستها را جدا کنید.
مرحله ۲: تهیه سس
برای تهیه سس کباب، بادامهای پوست کنده را به همراه پیاز خرد شده، سیر پوره شده، زنجبیل، و گشنیز تازه داخل یک غذاساز بریزید. آنها را به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکدست بدست آید. در آخر، کمی نمک، فلفل سیاه، و آب لیموترش تازه اضافه کنید و دوباره بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله ۳: مزهدار کردن مرغ
سینههای مرغ را که از قبل استخوانگیری کردهاید به اندازههای دلخواه برش دهید. مرغها را داخل یک کاسه بزرگ ریخته، ماست و سس تهیه شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام تکهها با مزهدار کننده پوشیده شوند. سپس کاسه را بپوشانید و برای ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
مرحله ۴: کباب کردن تکههای مزهدار شده
مرغ را به سیخها بزنید. قبل از قرار دادن روی حرارت، روی مرغها را با کره آب شده رومال کنید. سپس میتوانید روی زغال داغ، در تابه گریل، یا در فر کباب کنید تا زمانی که کاملا پخته و طلایی شوند.
مرحله ۵: سرو کردن
کبابهای آماده شده را همراه با نان تازه هندی و چاشنیهای دلخواه مثل سس مینت یا سالاد خیار و ماست سرو کنید. این کبابها با طعم متفاوت و دلپذیرشان، میتوانند در هر مهمانیای خوش درخشند. نوش جان!