طرز تهیه کوفته بادمجان مجلسی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها

طرز تهیه کوفته بادمجان

طرز تهیه کوفته بادمجان

سلام دوستان! امروز می‌خوام طرز تهیه کوفته بادمجان رو باهاتون به اشتراک بذارم. این غذا خیلی خوشمزه‌ست و به نسبت ساده هم درست می‌شه. کوفته بادمجان می‌تونه یه گزینه خوب برای دورهمی‌ها و مهمونی‌ها باشه، چون هم خیلی مقویه و هم یه طعم خاص و بی‌نظیر داره. پس بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه!

برای تهیه کوفته بادمجان، اول سس رو با گوجه‌فرنگی، پیاز، سیر و ادویه‌ها آماده کنید و بذارید غلیظ بشه. بادمجان‌ها و پیاز رو خرد کنید و با روغن و ادویه‌ها توی فر بپزید. بعدش بادمجان‌ها رو با جعفری، ریحان و پنیر پوره کنید و با تخم‌مرغ و آرد سوخاری مخلوط کنید. از مواد کوفته درست کنید، توی فر بپزید و در نهایت با سس دوباره بذارید توی فر. کوفته بادمجان خوشمزه آماده‌ست!

مواد اصلیمقدار
بادمجان۵۰۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
پودر سیر۱ ق چای خوری
سبزی خشک معطر۱ ق چای خوری
روغن زیتون۴ ق غذا خوری
ریحان خرد شده۱/۴ پیمانه
جعفری خرد شده۱/۴ پیمانه
پنیر فتا۱/۲ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مواد سسمقدار
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
آبلیمو۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن، برگ بوبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته بادمجان

مرحله ۱: تهیه سس

برای شروع، گوجه‌فرنگی‌ها رو پوره کنید. پیاز و سیر رو پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز و سیر رو تفت بدید تا سبک بشن. پوره گوجه‌فرنگی، ادویه‌ها و آبلیمو رو اضافه کنید و بذارید روی حرارت ملایم تا سس پخته و غلیظ بشه.

مرحله ۲: آماده کردن فر

سینی فر رو از فر خارج کنید و فر رو روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بذارید تا گرم بشه.

مرحله ۳: آماده کردن بادمجان

بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و به شکل مکعبی ریز خرد کنید. پیاز رو خلالی خرد کنید و روی سینی فر پخش کنید.

مرحله ۴: ترکیب بادمجان و ادویه‌ها

سبزی خشک، نمک، ادویه‌ها و روغن زیتون رو روی بادمجان و پیاز بریزید. سینی رو داخل فر قرار بدید و بذارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزه.

مرحله ۵: هم زدن بادمجان‌ها

بعد از ۱۵ دقیقه، سینی رو از فر خارج کنید و بادمجان‌ها رو هم بزنید. دوباره برای ۱۵ دقیقه دیگه سینی رو داخل فر بذارید تا حسابی کبابی بشن.

مرحله ۶: آماده کردن پوره بادمجان

سینی رو از فر خارج کنید و بذارید کمی خنک بشه. بادمجان‌ها رو به همراه جعفری و ریحان داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا پوره یکدست بشن.

مرحله ۷: اضافه کردن پنیر

پنیر سفید رو به پوره بادمجان اضافه کنید و چندتا پالس بزنید تا خوب ترکیب بشن.

مرحله ۸: اضافه کردن آرد سوخاری و تخم‌مرغ

پودر سوخاری و تخم‌مرغ رو هم به مواد اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید تا مواد خوب یکدست و خمیری بشن.

مرحله ۹: شکل دادن کوفته‌ها

از خمیر کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و توی دست خوب ورز بدید و به شکل کوفته دربیارید. بهتره دست‌ها رو از قبل کمی چرب کنید.

مرحله ۱۰: پخت اولیه کوفته‌ها

کوفته‌ها رو در یک ظرف پیرکس مناسب قرار بدید و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بذارید تا کمی پخته بشن.

مرحله ۱۱: اضافه کردن سس

ظرف رو از فر خارج کنید و سس آماده و غلیظ شده رو روی کوفته‌ها بریزید. دوباره ظرف رو برای ۱۵ دقیقه دیگه داخل فر بذارید تا سس به خورد کوفته‌ها بره.

مرحله ۱۲: آماده شدن کوفته بادمجان

کوفته بادمجان بدون گوشت و برنج حاضر شده. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.