طرز تهیه کوفته بادمجان مجلسی برای مهمانیها و دورهمیها
طرز تهیه کوفته بادمجان
سلام دوستان! امروز میخوام طرز تهیه کوفته بادمجان رو باهاتون به اشتراک بذارم. این غذا خیلی خوشمزهست و به نسبت ساده هم درست میشه. کوفته بادمجان میتونه یه گزینه خوب برای دورهمیها و مهمونیها باشه، چون هم خیلی مقویه و هم یه طعم خاص و بینظیر داره. پس بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه!
برای تهیه کوفته بادمجان، اول سس رو با گوجهفرنگی، پیاز، سیر و ادویهها آماده کنید و بذارید غلیظ بشه. بادمجانها و پیاز رو خرد کنید و با روغن و ادویهها توی فر بپزید. بعدش بادمجانها رو با جعفری، ریحان و پنیر پوره کنید و با تخممرغ و آرد سوخاری مخلوط کنید. از مواد کوفته درست کنید، توی فر بپزید و در نهایت با سس دوباره بذارید توی فر. کوفته بادمجان خوشمزه آمادهست!
مواد اصلی | مقدار |
بادمجان | ۵۰۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
پودر سیر | ۱ ق چای خوری |
سبزی خشک معطر | ۱ ق چای خوری |
روغن زیتون | ۴ ق غذا خوری |
ریحان خرد شده | ۱/۴ پیمانه |
جعفری خرد شده | ۱/۴ پیمانه |
پنیر فتا | ۱/۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۱ پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد سس | مقدار |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
آبلیمو | ۱ ق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه، آویشن، برگ بو | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته بادمجان
مرحله ۱: تهیه سس
برای شروع، گوجهفرنگیها رو پوره کنید. پیاز و سیر رو پوست بگیرید و رنده یا پوره کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز و سیر رو تفت بدید تا سبک بشن. پوره گوجهفرنگی، ادویهها و آبلیمو رو اضافه کنید و بذارید روی حرارت ملایم تا سس پخته و غلیظ بشه.
مرحله ۲: آماده کردن فر
سینی فر رو از فر خارج کنید و فر رو روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بذارید تا گرم بشه.
مرحله ۳: آماده کردن بادمجان
بادمجانها رو پوست بگیرید و به شکل مکعبی ریز خرد کنید. پیاز رو خلالی خرد کنید و روی سینی فر پخش کنید.
مرحله ۴: ترکیب بادمجان و ادویهها
سبزی خشک، نمک، ادویهها و روغن زیتون رو روی بادمجان و پیاز بریزید. سینی رو داخل فر قرار بدید و بذارید به مدت ۱۵ دقیقه بپزه.
مرحله ۵: هم زدن بادمجانها
بعد از ۱۵ دقیقه، سینی رو از فر خارج کنید و بادمجانها رو هم بزنید. دوباره برای ۱۵ دقیقه دیگه سینی رو داخل فر بذارید تا حسابی کبابی بشن.
مرحله ۶: آماده کردن پوره بادمجان
سینی رو از فر خارج کنید و بذارید کمی خنک بشه. بادمجانها رو به همراه جعفری و ریحان داخل غذاساز بریزید و خوب هم بزنید تا پوره یکدست بشن.
مرحله ۷: اضافه کردن پنیر
پنیر سفید رو به پوره بادمجان اضافه کنید و چندتا پالس بزنید تا خوب ترکیب بشن.
مرحله ۸: اضافه کردن آرد سوخاری و تخممرغ
پودر سوخاری و تخممرغ رو هم به مواد اضافه کنید و دستگاه رو روشن کنید تا مواد خوب یکدست و خمیری بشن.
مرحله ۹: شکل دادن کوفتهها
از خمیر کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و توی دست خوب ورز بدید و به شکل کوفته دربیارید. بهتره دستها رو از قبل کمی چرب کنید.
مرحله ۱۰: پخت اولیه کوفتهها
کوفتهها رو در یک ظرف پیرکس مناسب قرار بدید و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بذارید تا کمی پخته بشن.
مرحله ۱۱: اضافه کردن سس
ظرف رو از فر خارج کنید و سس آماده و غلیظ شده رو روی کوفتهها بریزید. دوباره ظرف رو برای ۱۵ دقیقه دیگه داخل فر بذارید تا سس به خورد کوفتهها بره.
مرحله ۱۲: آماده شدن کوفته بادمجان
کوفته بادمجان بدون گوشت و برنج حاضر شده. نوش جان!
مطالب جذاب از سراسر وب
- چیدمان میز آرایش ایده های جذاب ست کردن لوازم آرایش و میز توالت
- 15 عکس و مدل جدید از ست دو تیکه دورس شلوار؛ استایل ترند و جذاب 2024
- دستبند ساده و سبک طلا؛ ۱۵ طرح جذاب و مینیمال برای استفاده روزانه
- چمدان کادویی عروس؛ ۱۵ عکس از جدیدترین مدلها و تزئینات لوکس
- کیک جشن عقد سفید مرواریدی؛ ۱۵ عکس از بهترین کیکهای مراسم عقد