طرز تهیه کوفته ماهی با پودر سوخاری ترد و خوشمزه

طرز تهیه کوفته ماهی

طرز تهیه کوفته ماهی

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم یه غذای خوشمزه و آسون درست کنیم. طرز تهیه کوفته ماهی رو یاد بگیریم که خیلی خوشمزه و مقویه. این کوفته‌ها با تن ماهی و چند تا ماده ساده دیگه درست می‌شه و می‌تونه یه ناهار یا شام سریع و خوشمزه باشه. بریم سراغ مواد لازم و بعد هم طرز تهیه.

برای تهیه کوفته ماهی، اول تن ماهی رو بجوشونید، نان تست و سیب‌زمینی رو خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. بعد مخلوط رو یک ساعت داخل یخچال بذارید. کوفته‌ها رو به اندازه گلوله درست کنید، توی آرد، تخم‌مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و دوباره نیم ساعت توی یخچال بذارید. در نهایت، کوفته‌ها رو توی روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال بذارید تا روغن اضافی‌شون گرفته بشه. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
تن ماهی۱ عدد
سیر۴ حبه
سیب زمینی۲ عدد بزرگ
نان تست۳ عدد
تخم مرغ۲ عدد
پنیر چدار۱۰۰ گرم
مواد دیگرمقدار
کنجد۲ قاشق غذا خوری
آرد سفید۱/۲ پیمانه
پودر سوخاری۱/۲ پیمانه
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
آویشنبه مقدار لازم
پودر پاپریکابه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته ماهی

مرحله ۱: آماده کردن تن ماهی

تن ماهی رو به مدت ۲۰ دقیقه بجوشونید تا باکتری‌هاش از بین بره و مشکلی برای سلامتی ایجاد نکنه. اگه دوست دارید، می‌تونید ماهی مورد علاقه‌تون رو پاک کنید و داخل غذاساز پوره کنید. بعد از جوشاندن تن ماهی، روغن اضافی‌شو بگیرید.

مرحله ۲: آماده کردن نان تست دور قهوه‌ای

نان تست رو بگیرید و برش بزنید. این نون‌ها رو به قطعات کوچیک تقسیم کنید که آماده برای غذاساز بشن.

مرحله ۳: خرد کردن سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها رو پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. سیب‌زمینی‌ها باید آماده برای مخلوط شدن با بقیه مواد باشن.

مرحله ۴: مخلوط کردن مواد

تن ماهی، سیر، سیب‌زمینی، نان تست، یکی از تخم‌مرغ‌ها و بقیه مواد اصلی رو داخل غذاساز بریزید و بگذارید همه مواد با هم یکدست خرد و له بشن.

مرحله ۵: استراحت دادن مواد

مخلوط آماده شده رو داخل یک کاسه بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا منسجم بشه و راحت‌تر قابل شکل دادن باشه.

مرحله ۶: آماده کردن تخم‌مرغ و آرد

تخم‌مرغ دوم رو داخل یک کاسه بزنید تا از لختگی خارج بشه. آرد سفید رو داخل یک کاسه و پودر سوخاری رو داخل کاسه دیگه بریزید و آماده کنید.

مرحله ۷: شکل دادن کوفته‌ها

مواد کوفته رو از یخچال خارج کنید و به اندازه گلوله‌های کوچیک بردارید. هر کوفته رو ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس در تخم‌مرغ و در آخر داخل پودر سوخاری بغلتونید.

مرحله ۸: استراحت دادن کوفته‌ها

کوفته‌های آماده شده رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا منسجم‌تر بشن و در حین سرخ کردن از هم نپاشن.

مرحله ۹: سرخ کردن کوفته‌ها

داخل یک شیرجوش مقدار کافی روغن بریزید و بذارید تا داغ بشه. کوفته‌های ماهی رو دونه دونه داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ بشن.

مرحله ۱۰: گرفتن روغن اضافی

کوفته‌های سرخ شده رو روی دستمال روغن‌گیر قرار بدید تا روغن اضافی‌شون گرفته بشه و آماده برای سرو بشن.

مرحله ۱۱: سرو کردن

حالا کوفته‌های ماهی خوشمزه و مقوی شما آماده‌س! نوش جان کنید و لذت ببرید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.