طرز تهیه کوفته ماهی با پودر سوخاری ترد و خوشمزه
طرز تهیه کوفته ماهی
سلام دوستان! امروز میخوایم با هم یه غذای خوشمزه و آسون درست کنیم. طرز تهیه کوفته ماهی رو یاد بگیریم که خیلی خوشمزه و مقویه. این کوفتهها با تن ماهی و چند تا ماده ساده دیگه درست میشه و میتونه یه ناهار یا شام سریع و خوشمزه باشه. بریم سراغ مواد لازم و بعد هم طرز تهیه.
برای تهیه کوفته ماهی، اول تن ماهی رو بجوشونید، نان تست و سیبزمینی رو خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. بعد مخلوط رو یک ساعت داخل یخچال بذارید. کوفتهها رو به اندازه گلوله درست کنید، توی آرد، تخممرغ و پودر سوخاری بغلتونید و دوباره نیم ساعت توی یخچال بذارید. در نهایت، کوفتهها رو توی روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
تن ماهی | ۱ عدد |
سیر | ۴ حبه |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
نان تست | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پنیر چدار | ۱۰۰ گرم |
مواد دیگر | مقدار |
کنجد | ۲ قاشق غذا خوری |
آرد سفید | ۱/۲ پیمانه |
پودر سوخاری | ۱/۲ پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
پودر پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته ماهی
مرحله ۱: آماده کردن تن ماهی
تن ماهی رو به مدت ۲۰ دقیقه بجوشونید تا باکتریهاش از بین بره و مشکلی برای سلامتی ایجاد نکنه. اگه دوست دارید، میتونید ماهی مورد علاقهتون رو پاک کنید و داخل غذاساز پوره کنید. بعد از جوشاندن تن ماهی، روغن اضافیشو بگیرید.
مرحله ۲: آماده کردن نان تست دور قهوهای
نان تست رو بگیرید و برش بزنید. این نونها رو به قطعات کوچیک تقسیم کنید که آماده برای غذاساز بشن.
مرحله ۳: خرد کردن سیبزمینی
سیبزمینیها رو پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. سیبزمینیها باید آماده برای مخلوط شدن با بقیه مواد باشن.
مرحله ۴: مخلوط کردن مواد
تن ماهی، سیر، سیبزمینی، نان تست، یکی از تخممرغها و بقیه مواد اصلی رو داخل غذاساز بریزید و بگذارید همه مواد با هم یکدست خرد و له بشن.
مرحله ۵: استراحت دادن مواد
مخلوط آماده شده رو داخل یک کاسه بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا منسجم بشه و راحتتر قابل شکل دادن باشه.
مرحله ۶: آماده کردن تخممرغ و آرد
تخممرغ دوم رو داخل یک کاسه بزنید تا از لختگی خارج بشه. آرد سفید رو داخل یک کاسه و پودر سوخاری رو داخل کاسه دیگه بریزید و آماده کنید.
مرحله ۷: شکل دادن کوفتهها
مواد کوفته رو از یخچال خارج کنید و به اندازه گلولههای کوچیک بردارید. هر کوفته رو ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس در تخممرغ و در آخر داخل پودر سوخاری بغلتونید.
مرحله ۸: استراحت دادن کوفتهها
کوفتههای آماده شده رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا منسجمتر بشن و در حین سرخ کردن از هم نپاشن.
مرحله ۹: سرخ کردن کوفتهها
داخل یک شیرجوش مقدار کافی روغن بریزید و بذارید تا داغ بشه. کوفتههای ماهی رو دونه دونه داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ بشن.
مرحله ۱۰: گرفتن روغن اضافی
کوفتههای سرخ شده رو روی دستمال روغنگیر قرار بدید تا روغن اضافیشون گرفته بشه و آماده برای سرو بشن.
مرحله ۱۱: سرو کردن
حالا کوفتههای ماهی خوشمزه و مقوی شما آمادهس! نوش جان کنید و لذت ببرید.