طرز تهیه کوفته بوقلمون ساده و خوشمزه در خانه

طرز تهیه کوفته بوقلمون

طرز تهیه کوفته بوقلمون

سلام دوستان! امروز می‌خواهیم با هم یه غذای خوشمزه درست کنیم که اسمش “کوفته بوقلمون” هست. این غذا علاوه بر اینکه خیلی مقوی و سالمه، پختش هم خیلی ساده است. برای درست کردن این کوفته‌ها فقط کافیه مواد لازم رو آماده کنیم و مراحل رو یکی یکی انجام بدیم. پس بریم که با هم این غذای لذیذ رو درست کنیم و از طعم بی‌نظیرش لذت ببریم.

برای تهیه کوفته بوقلمون، اول نان تست رو پودر کنید. بعد سینه بوقلمون رو یخ‌زده چرخ کنید. همه مواد مثل پودر نان، بوقلمون، تخم مرغ، ادویه‌ها، روغن زیتون، پیاز و جعفری رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید. بعد نیم ساعت تو یخچال بذارید. کوفته‌ها رو گرد کنید و یا سرخشون کنید یا تو فر بپزید. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
سینه بوقلمون۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
جعفری۱ دسته کوچک
نان تست خشک شده۲ عدد
تخم مرغ۱ عدد
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، زردچوبه، زیره سبزبه مقدار لازم
مواد اضافیمقدار
فلفل دلمه‌ای خرد شده۱ عدد
آرد سوخاریبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته بوقلمون

مرحله ۱: پودر کردن نان تست

نان تست خشک را داخل آسیاب بریزید و خوب پودر کنید. این پودر نان به عنوان یکی از مواد اصلی برای درست کردن کوفته بوقلمون استفاده می‌شود.

مرحله ۲: آماده کردن سینه بوقلمون

سینه بوقلمون را از قبل خرد کنید و برای چند ساعت داخل فریزر بگذارید تا کمی یخ بزند. سپس آن را از چرخ گوشت دو بار رد کنید یا با غذاساز پوره و له کنید. این کار باعث می‌شود گوشت بوقلمون به خوبی برای تهیه کوفته آماده شود.

مرحله ۳: مخلوط کردن مواد اولیه

در یک کاسه بزرگ، پودر نان، سینه بوقلمون، تخم مرغ، ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زردچوبه، زیره سبز) و کمی روغن زیتون را بریزید. پیاز را که قبلاً ریز خرد کرده‌اید و جعفری ساطوری شده را هم اضافه کنید.

مرحله ۴: ورز دادن مواد

مواد را خوب مخلوط کنید و به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. بعد مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کنند.

مرحله ۵: شکل دادن به کوفته‌ها

بعد از اینکه مواد استراحت کردند، دست‌های خود را کمی خیس کنید و از مایه کوفته بردارید. با دست خوب گرد کنید و کوفته‌ها را به شکل دلخواه درآورید. این کار باعث می‌شود کوفته‌ها راحت‌تر شکل بگیرند و به دست نچسبند.

مرحله ۶: سرخ کردن کوفته‌ها

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و کوفته‌ها را داخل روغن سرخ کنید. هر طرف کوفته‌ها را تا زمانی که طلایی شوند سرخ کنید.

مرحله ۷: سرو کردن کوفته‌ها

کوفته‌ها را با گوجه سرخ شده و پلو میل کنید. این ترکیب باعث می‌شود طعم کوفته‌ها بیشتر به چشم بیاید و لذت بخش‌تر باشد.

مرحله ۸: پخت در فر (روش رژیمی)

اگر می‌خواهید کوفته‌ها را به روش رژیمی درست کنید، سینی فر را کمی با روغن زیتون چرب کنید و کوفته‌ها را داخل سینی بچینید. فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کوفته‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا پخته و طلایی شوند.

مرحله ۹: پایان کار

کوفته‌های بوقلمون خوشمزه شما آماده هستند. آنها را از فر خارج کنید و با گوجه سرخ شده و پلو سرو کنید. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.