طرز تهیه دلمه کدو حلوایی خوشمزه و ساده برای مهمونی
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی رو براتون خیلی راحت و خودمونی توضیح میدم. این غذا خیلی خوشمزهاس و هم راحت آماده میشه. با استفاده از مواد سادهای که همهجا پیدا میشه، میتونید یه دلمه خوشگل و خوشطعم درست کنید. بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه.
برای تهیه دلمه کدو حلوایی، اول کدوها رو خوب بشورید و از وسط نصف کنید، بعد داخلشون رو با نمک و روغن زیتون چرب کنید و بذارید ۳۰ دقیقه تو فر بپزن. پیاز رو خرد کنید و با گوشت چرخکرده و ادویه تفت بدید. بعد از اینکه کدوها کمی نرم شدن، با مواد گوشتی پرشون کنید و پنیر پیتزا بریزید روشون. دوباره بذارید تو فر تا پنیر آب بشه و دلمهها خوب بپزن. آخر سر هم دلمهها رو سرو کنید. نوش جان!
ماده | مقدار |
کدو حلوایی سایز کوچک | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پنیر چدار یا پیتزا | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی
مرحله ۱: شستن کدوها
کدوها رو خوب بشورید چون قراره با پوست سرو بشن. حتماً با فرچه تمیز بشورید و بعد از وسط به دو نیم کنید. حالا داخل کدوها رو با کمی نمک و فرچه آغشته به روغن زیتون چرب کنید.
مرحله ۲: آمادهسازی کدوها
کدوهای چربشده رو در فر از قبل گرمشده به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بذارید تا کمی بپزن و نرم بشن. این کار باعث میشه که کدوها راحتتر پر بشن و مزه خوبی بگیرن.
مرحله ۳: تفت دادن پیاز
کمی روغن زیتون داخل تابه بریزید و بذارید داغ بشه. پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. پیازها رو داخل تابه بریزید و کمی تفت بدید تا سبک و شیشهای بشن.
مرحله ۴: اضافه کردن گوشت
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده رو به پیازهای تفتدادهشده اضافه کنید. ادویهها و نمک رو هم اضافه کنید و خوب مواد رو تفت بدید تا گوشت سرخ بشه و تغییر رنگ بده. بعد از روی حرارت بردارید.
مرحله ۵: پر کردن کدوها
بعد از پخت اولیه، کدوها رو از فر خارج کنید. داخل کدوها رو با مواد گوشتی پر کنید. روی مواد گوشتی رو با پنیر پیتزا بپوشونید. میتونید از انواع پنیرها مثل ورقهای یا موزارلا هم استفاده کنید.
مرحله ۶: پخت نهایی دلمهها
کدوهای پر شده رو داخل سینی فر قرار بدید و در پنجره وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بذارید. این کار باعث میشه که دلمهها کاملاً بپزن و پنیر روی اونها ذوب بشه.
مرحله ۷: سرو دلمهها
دلمهها رو از فر خارج کنید و بذارید کمی خنک بشن. بعد به قطعات مناسب برش بدید و سرو کنید. نوش جان!
مطالب جذاب از سراسر وب
- تزیین خوراکی های هالووین ایده های جذاب و خلاقانه پینترستی
- توگردنی کاشی مینیاتوری؛ 15 عکس و طرح از هنرهای اصیل ایرانی
- دکور میز پاییزی ؛ ۱۵ مدل دکور شیک و ۱۵ عکس از میزهای رویایی
- 15 عکس از چراغ خواب کلاسیک مکرومه؛ ایدههایی برای دکوراسیون خاص و متفاوت
- مانتو بلند خاص پاییزی؛ 15 مدل جذاب برای شیکپوشان پاییز 1403