طرز تهیه کوفته مغزدار با طعم و عطر بینظیر برای مهمونی
طرز تهیه کوفته مغزدار
طرز تهیه کوفته مغزدار یکی از اون غذاهای سنتی و خوشمزه است که خیلیها دوست دارن. این کوفتهها رو با گوشت چرخ کرده و مخلوطی از گردو و ادویه درست میکنیم. این دستور پخت خیلی آسونه و مطمئنم که خوشتون میاد. با هم شروع کنیم!
برای تهیه کوفته مغزدار، اول پیازها رو خرد کنید و با کره تفت بدید، بعد گوشت رو اضافه کنید و ادویه بزنید. رب و گردو رو اضافه کنید و بذارید خنک بشه. بلغور و آرد سمولینا رو با آب جوش خیس کنید و بعد از ۱۰ دقیقه تخممرغ و آرد و ادویه اضافه کنید و خوب ورز بدید. خمیر رو به اندازه نارنگی بردارید، وسطش مواد گوشتی بذارید و شکل بدید. بعد داخل روغن داغ سرخ کنید و با نان یا سبزیجات سرو کنید. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد |
کره | ۱ ق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ ق غذا خوری |
گردو خرد شده | ۱/۴ پیمانه |
بلغور | ۱ پیمانه |
آرد سمولینا | ۱ پیمانه |
آب جوش | ۲ پیمانه |
سایر مواد | مقدار |
آرد | ۲/۳ پیمانه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته مغزدار
مرحله ۱: تفت دادن پیاز
پیازها رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کره و کمی روغن بریزید و پیازها رو تفت بدید تا سبک بشن.
مرحله ۲: اضافه کردن گوشت
گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش عوض بشه. سپس نمک، فلفل سیاه و پاپریکا رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن رب
۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به مخلوط گوشت اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره.
مرحله ۴: اضافه کردن گردو
گردوهای خرد شده رو به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت بدید تا بوی خامی گردوها هم گرفته بشه. بعد از روی حرارت بردارید و بذارید خنک بشه.
مرحله ۵: آماده کردن بلغور
بلغور و آرد سمولینا رو داخل یک کاسه بریزید و آب جوش رو بهش اضافه کنید. اجازه بدید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنه تا بلغورها نرم بشن.
مرحله ۶: اضافه کردن تخممرغ و آرد
بعد از اینکه بلغورها نرم شدن، رب باقیمونده، آرد، کمی نمک و فلفل سیاه، و تخممرغ زده شده رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری بشه.
مرحله ۷: ورز دادن خمیر
خمیر رو به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید. برای اینکه خمیر به دست نچسبه، یک کاسه آب کنار دستتون بذارید و دستها رو مرطوب کنید.
مرحله ۸: شکل دادن کوفتهها
از خمیر به اندازه نارنگی بردارید و کف دست پهن کنید. از مواد گوشتی وسطش بذارید و خمیر رو به شکل دوک یا به فرم دلخواه بدید.
مرحله ۹: سرخ کردن کوفتهها
کوفتهها رو داخل روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً طلایی و خوشرنگ بشن. بعد روی دستمال روغنگیر قرار بدید تا روغن اضافی گرفته بشه.
مرحله ۱۰: سرو کوفتهها
کوفتههای آماده شده رو داخل ظرف سرو بچینید و با سبزیجات یا نان سرو کنید. نوش جان!
مطالب جذاب از سراسر وب
- تیپ پاییزی دخترانه از ست های بلوز شلواری تا اُورکت های شیک
- نیم ست درخشان و جذاب؛ ۱۵ مدل شیک و بینظیر که هر خانمی باید داشته باشد
- استند چوبی حمام؛ ۱۵ طرح خاص و شیک برای حمامهای مدرن
- ۱۵ طرح جدید و خیرهکننده از دیزاین جذاب پلنگی ناخن؛ ایدههایی متفاوت
- ماگ شیک و کیوت کاکتوسی؛ ۱۵ عکس الهامبخش برای انتخاب شما