طرز تهیه کوفته مغزدار با طعم و عطر بی‌نظیر برای مهمونی

طرز تهیه کوفته مغزدار

طرز تهیه کوفته مغزدار

طرز تهیه کوفته مغزدار یکی از اون غذاهای سنتی و خوشمزه است که خیلی‌ها دوست دارن. این کوفته‌ها رو با گوشت چرخ کرده و مخلوطی از گردو و ادویه درست می‌کنیم. این دستور پخت خیلی آسونه و مطمئنم که خوشتون میاد. با هم شروع کنیم!

برای تهیه کوفته مغزدار، اول پیازها رو خرد کنید و با کره تفت بدید، بعد گوشت رو اضافه کنید و ادویه بزنید. رب و گردو رو اضافه کنید و بذارید خنک بشه. بلغور و آرد سمولینا رو با آب جوش خیس کنید و بعد از ۱۰ دقیقه تخم‌مرغ و آرد و ادویه اضافه کنید و خوب ورز بدید. خمیر رو به اندازه نارنگی بردارید، وسطش مواد گوشتی بذارید و شکل بدید. بعد داخل روغن داغ سرخ کنید و با نان یا سبزیجات سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۳ عدد
کره۱ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۲ ق غذا خوری
گردو خرد شده۱/۴ پیمانه
بلغور۱ پیمانه
آرد سمولینا۱ پیمانه
آب جوش۲ پیمانه
سایر موادمقدار
آرد۲/۳ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، پاپریکابه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته مغزدار

مرحله ۱: تفت دادن پیاز

پیازها رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل تابه کره و کمی روغن بریزید و پیازها رو تفت بدید تا سبک بشن.

مرحله ۲: اضافه کردن گوشت

گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا رنگش عوض بشه. سپس نمک، فلفل سیاه و پاپریکا رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن رب

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به مخلوط گوشت اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره.

مرحله ۴: اضافه کردن گردو

گردوهای خرد شده رو به مواد اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت بدید تا بوی خامی گردوها هم گرفته بشه. بعد از روی حرارت بردارید و بذارید خنک بشه.

مرحله ۵: آماده کردن بلغور

بلغور و آرد سمولینا رو داخل یک کاسه بریزید و آب جوش رو بهش اضافه کنید. اجازه بدید به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کنه تا بلغورها نرم بشن.

مرحله ۶: اضافه کردن تخم‌مرغ و آرد

بعد از اینکه بلغورها نرم شدن، رب باقی‌مونده، آرد، کمی نمک و فلفل سیاه، و تخم‌مرغ زده شده رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری بشه.

مرحله ۷: ورز دادن خمیر

خمیر رو به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید. برای اینکه خمیر به دست نچسبه، یک کاسه آب کنار دستتون بذارید و دست‌ها رو مرطوب کنید.

مرحله ۸: شکل دادن کوفته‌ها

از خمیر به اندازه نارنگی بردارید و کف دست پهن کنید. از مواد گوشتی وسطش بذارید و خمیر رو به شکل دوک یا به فرم دلخواه بدید.

مرحله ۹: سرخ کردن کوفته‌ها

کوفته‌ها رو داخل روغن داغ سرخ کنید تا کاملاً طلایی و خوش‌رنگ بشن. بعد روی دستمال روغن‌گیر قرار بدید تا روغن اضافی گرفته بشه.

مرحله ۱۰: سرو کوفته‌ها

کوفته‌های آماده شده رو داخل ظرف سرو بچینید و با سبزیجات یا نان سرو کنید. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.