طرز تهیه کوفته کشک فوق العاده خوشمزه به سبک مادربزرگها
طرز تهیه کوفته کشک
طرز تهیه کوفته کشک خیلی راحت و خوشمزه است و میتونه بهعنوان یه غذای متفاوت برای مهمونیهاتون سرو بشه. این غذا با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، سبزیجات معطر و کشک درست میشه که طعمی بینظیر بهش میده. اگر تا حالا کوفته کشک درست نکردید، پیشنهاد میکنم حتماً امتحان کنید. حالا بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه.
برای تهیه کوفته کشک، اول برنج رو نیمپز کن و کنار بذار. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی کوفته و ادویهها رو خوب ورز بده و به شکل کوفته دربیار. کوفتهها رو برای چند دقیقه تو فریزر بذار تا منسجم بشن. تو این مدت، پیاز دوم رو تفت بده و سس رو با برنج، نعنا، پونه و آب آماده کن. کوفتهها رو به آرومی تو سس بذار و بعد از چند دقیقه سیبزمینی و کشک رو اضافه کن. بزار خوب بپزه و سس غلیظ شه. با پیاز داغ و تخممرغ آبپز سرو کن. نوش جان!
مواد اولیه | مقدار |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
برنج | ۱ پیمانه |
سبزی کوفته | ۵ قاشق غذاخوری |
نعنا خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
پونه کوهی | ۱ قاشق چایخوری |
سیب زمینی | ۳ عدد |
کشک | ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ آبپز و پیاز داغ | برای تزئین به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته کشک
مرحله ۱: پختن برنج
برنج را از قبل خیس کنید و سپس روی حرارت قرار دهید تا نیمپز شود. دقت کنید که نباید برنج له شود، چون کوفته شل میشود. پس برنج را زنده بردارید. این مرحله خیلی مهم است تا کوفتهها به خوبی شکل بگیرند.
مرحله ۲: آماده کردن مواد کوفته
یکی از پیازها را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده، نصف برنج، پیاز رنده شده، ۲ قاشق غذاخوری سبزی کوفته و همه ادویهها و نمک را داخل یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. ورز دادن باعث میشود کوفتهها ترک نخورند.
مرحله ۳: شکل دادن کوفتهها
از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال بردارید و گرد کنید. کوفتهها را داخل یک ظرف قرار دهید و برای ۱۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا منسجم شوند.
مرحله ۴: آماده کردن سس
پیاز دیگر را نگینی خرد کنید و در قابلمه تفت دهید تا طلایی شود. زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد بقیه برنج را بریزید و کمی تفت دهید. سپس نعنا خشک، باقی سبزی کوفته و پونه را اضافه کنید. ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید بجوش بیاید.
مرحله ۵: اضافه کردن کوفتهها به سس
وقتی آب جوش آمد، کوفتهها را از فریزر خارج کنید و به آرامی داخل سس قرار دهید. شعله را کم کنید و بگذارید کوفتهها به مدت ۱۵ دقیقه بپزند.
مرحله ۶: اضافه کردن سیبزمینی
سیبزمینیها را پوست بگیرید و چهار قاچ کنید. به سس اضافه کنید و بگذارید برای ۲۰ دقیقه بپزند. این کار طعم خوبی به سس میدهد.
مرحله ۷: اضافه کردن کشک
بعد از پختن سیبزمینیها، کشک را به سس اضافه کنید. بگذارید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگر بپزد تا سس غلیظ شود و همه مواد خوب ترکیب شوند.
مرحله ۸: سرو کوفته کشک
کوفتهها را با پیاز داغ و تخممرغ آبپز تزئین کنید و سرو کنید. این غذا با نان تازه یا برنج سرو میشود و طعمی عالی دارد. نوش جان!