طرز تهیه کوفته ریحان خوشمزه و آسان برای مهمانیها
طرز تهیه کوفته ریحان
طرز تهیه کوفته ریحان یک غذای خوشمزه و ساده است که میتوانید به راحتی در خانه درست کنید. این غذا برای مهمونیها و دورهمیها خیلی مناسب هست و طعم خاصی به میز شما میبخشه. حالا بیایید با هم مراحل تهیه این کوفته خوشمزه رو ببینیم.
برای تهیه کوفته ریحان، ریحان رو ریز خرد کنید، برنج رو نیمپز کنید و با پیاز، گوشت، آرد نخودچی و ادویهها خوب ورز بدید. کوفتهها رو گرد کنید و سرخ کنید. بعد سس رو با پیاز، سیر، رب گوجهفرنگی و ادویهها درست کنید و کوفتهها رو توش بپزید. در نهایت با نون تازه سرو کنید. نوش جان!
مواد اصلی غذا | مقدار |
برنج | ۱۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
ریحان تازه | ۱۵۰ گرم |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس | مقدار |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوفته ریحان
مرحله ۱: آمادهسازی ریحان و برنج
ریحان رو پاک کنید و ریز خرد کنید. برنج رو با کمی نمک خیس کنید و روی حرارت بذارید تا کمی نرم بشه ولی هنوز زنده باشه. برنج نرم باعث میشه کوفتهها وا برن و شل بشن.
مرحله ۲: آمادهسازی پیاز و مخلوط کردن مواد
پیاز رو رنده ریز بزنید و آبش رو بگیرید. گوشت، ریحان، برنج پخته شده، آرد نخودچی، پیاز و ادویهها رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. خوب مواد رو ورز بدید تا منسجم بشن و چسبندگی پیدا کنن. حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید.
مرحله ۳: شکل دادن کوفتهها
داخل یه تابه مقداری روغن بریزید و بذارید داغ بشه. از مواد کوفته به اندازه دلخواه بردارید و با دست خوب گرد کنید. نباید کوفتهها ترک داشته باشن. کوفتهها رو داخل تابه سرخ کنید تا طلایی بشن.
مرحله ۴: آمادهسازی پیاز و سیر برای سس
پیازها رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه با کمی روغن و زردچوبه تفت بدید تا سبک و طلایی بشن. سیر رو پوره کنید و اضافه کنید. کمی تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه.
مرحله ۵: اضافه کردن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی رو به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره. ادویهها رو اضافه کنید و ۲ لیوان آبجوش به قابلمه بریزید. بذارید تا سس به قل خوردن بیفته.
مرحله ۶: پختن کوفتهها داخل سس
وقتی سس شروع کرد به جوش خوردن، کوفتهها رو به آرامی داخل سس بذارید. درب قابلمه رو نیمه باز بذارید تا کوفتهها با سس پخته و غلیظ بشن. اگر دوست داشتید، کمی آبلیمو اضافه کنید.
مرحله ۷: سرو کردن
کوفتهها رو با نان تازه سرو کنید. نوش جان!
مطالب جذاب از سراسر وب
- چیدمان میز آرایش ایده های جذاب ست کردن لوازم آرایش و میز توالت
- نیم ست درخشان و جذاب؛ ۱۵ مدل شیک و بینظیر که هر خانمی باید داشته باشد
- دکور میز پاییزی ؛ ۱۵ مدل دکور شیک و ۱۵ عکس از میزهای رویایی
- 15 عکس از چراغ خواب کلاسیک مکرومه؛ ایدههایی برای دکوراسیون خاص و متفاوت
- کیک جشن عقد سفید مرواریدی؛ ۱۵ عکس از بهترین کیکهای مراسم عقد