طرز تهیه کوفته ریحان خوشمزه و آسان برای مهمانی‌ها

طرز تهیه کوفته ریحان

طرز تهیه کوفته ریحان

طرز تهیه کوفته ریحان یک غذای خوشمزه و ساده‌ است که می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. این غذا برای مهمونی‌ها و دورهمی‌ها خیلی مناسب هست و طعم خاصی به میز شما می‌بخشه. حالا بیایید با هم مراحل تهیه این کوفته خوشمزه رو ببینیم.

برای تهیه کوفته ریحان، ریحان رو ریز خرد کنید، برنج رو نیم‌پز کنید و با پیاز، گوشت، آرد نخودچی و ادویه‌ها خوب ورز بدید. کوفته‌ها رو گرد کنید و سرخ کنید. بعد سس رو با پیاز، سیر، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها درست کنید و کوفته‌ها رو توش بپزید. در نهایت با نون تازه سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلی غذامقدار
برنج۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
ریحان تازه۱۵۰ گرم
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
تخم مرغ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سسمقدار
پیاز۲ عدد
سیر۲ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته ریحان

مرحله ۱: آماده‌سازی ریحان و برنج

ریحان رو پاک کنید و ریز خرد کنید. برنج رو با کمی نمک خیس کنید و روی حرارت بذارید تا کمی نرم بشه ولی هنوز زنده باشه. برنج نرم باعث می‌شه کوفته‌ها وا برن و شل بشن.

مرحله ۲: آماده‌سازی پیاز و مخلوط کردن مواد

پیاز رو رنده ریز بزنید و آبش رو بگیرید. گوشت، ریحان، برنج پخته شده، آرد نخودچی، پیاز و ادویه‌ها رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. خوب مواد رو ورز بدید تا منسجم بشن و چسبندگی پیدا کنن. حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید.

مرحله ۳: شکل دادن کوفته‌ها

داخل یه تابه مقداری روغن بریزید و بذارید داغ بشه. از مواد کوفته به اندازه دلخواه بردارید و با دست خوب گرد کنید. نباید کوفته‌ها ترک داشته باشن. کوفته‌ها رو داخل تابه سرخ کنید تا طلایی بشن.

مرحله ۴: آماده‌سازی پیاز و سیر برای سس

پیازها رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل قابلمه با کمی روغن و زردچوبه تفت بدید تا سبک و طلایی بشن. سیر رو پوره کنید و اضافه کنید. کمی تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه.

مرحله ۵: اضافه کردن رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی رو به قابلمه اضافه کنید و خوب تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره. ادویه‌ها رو اضافه کنید و ۲ لیوان آبجوش به قابلمه بریزید. بذارید تا سس به قل خوردن بیفته.

مرحله ۶: پختن کوفته‌ها داخل سس

وقتی سس شروع کرد به جوش خوردن، کوفته‌ها رو به آرامی داخل سس بذارید. درب قابلمه رو نیمه باز بذارید تا کوفته‌ها با سس پخته و غلیظ بشن. اگر دوست داشتید، کمی آبلیمو اضافه کنید.

مرحله ۷: سرو کردن

کوفته‌ها رو با نان تازه سرو کنید. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.