طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی با طعم عالی و بسیار خوشمزه

طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی

طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی

طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی خیلی خوشمزه‌ست و درست کردنش هم سخت نیست. این غذا ترکیبی از برنج، گوشت و سبزیجاته که با هم توی برگ کلم پیچیده میشن و یه طعم عالی به خودشون می‌گیرن. حالا با هم مواد لازم و مراحل تهیه رو بررسی می‌کنیم.

برای تهیه دست پیچ کلم لبنانی، اول مواد رو آماده کن، سیر رو رنده کن و با روغن زیتون لای کلم‌های رول شده بذار. بعد قابلمه رو روی حرارت بذار و آب بریز توش، یه بشقاب سنگین بذار روشون تا نریزن بیرون. حرارت رو زیاد کن تا بجوشه، بعدش بذار آروم برای ۳۵ دقیقه بپزن. در آخر، سرکه یا آبلیمو با شکر و روغن رو اضافه کن و بذار نیم ساعت دیگه بپزه. حالا آماده‌س، تزئین کن و نوش جون کن!

مواد لازممقدار
کلم برگ بزرگ۱ عدد
برنج خام۱.۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده۴۵۰ گرم
پیاز متوسط۱ عدد
سیر تازه۳ حبه
آبلیمو ترش یا سرکه۴ قاشق غذا خوری
شکر۲ قاشق غذا خوری
سبزی معطر دلمه۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، ادویه دلمهبه مقدار لازم

طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه

سیرها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. کلم برگ بزرگ را تمیز کنید و برش بزنید تا برگ‌ها جدا شوند. برنج خام را بشویید و آبکش کنید. پیاز را خرد کنید و سبزی معطر دلمه را تمیز و خرد کنید. گوشت چرخ کرده را آماده کنید. حالا همه مواد آماده است و می‌توانیم سراغ مراحل پخت برویم.

مرحله ۲: تهیه مواد داخلی

برنج خام، گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده و سبزی معطر دلمه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و ادویه دلمه را به مقدار لازم اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. این مخلوط را برای پر کردن برگ‌های کلم آماده کنید.

مرحله ۳: پر کردن برگ‌های کلم

هر برگ کلم را با مخلوط برنج و گوشت پر کنید و به شکل رول بپیچید. دقت کنید که برگ‌ها را محکم ببندید تا مواد داخل آن‌ها بیرون نریزد. این دست‌پیچ‌ها را آماده کنید تا بتوانیم مرحله پخت را شروع کنیم.

مرحله ۴: پخت اولیه

درون قابلمه‌ای مقداری روغن زیتون بریزید و دست پیچ‌های کلم را درون آن قرار دهید. سیر رنده شده را در لابه‌لای دست پیچ‌ها بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید. یک بشقاب روی دست پیچ‌ها بگذارید تا در هنگام پخت باز نشوند. حرارت را برای ۵ الی ۷ دقیقه زیاد کنید تا به جوش بیاید.

مرحله ۵: پخت نهایی

بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید دست پیچ‌های کلم برای ۳۵ دقیقه به آرامی بپزند. در این مدت زمان، مواد داخلی دست پیچ‌ها کاملاً پخته و طعم‌دار می‌شوند.

مرحله ۶: اضافه کردن چاشنی

وقتی دست پیچ‌های کلم خوب پخته شدند، سرکه یا آبلیمو ترش را با شکر و کمی روغن مایع مخلوط کنید. این مخلوط را روی دست پیچ‌ها بریزید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه دیگر نیز بپزند. اگر آب قابلمه تمام شد، مقداری آب اضافه کنید تا دست پیچ‌ها خشک نشوند.

مرحله ۷: سرو و تزئین

پس از پخت کامل دست پیچ‌های کلم، آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. به دلخواه می‌توانید با زرشک یا پیاز داغ تزئین کنید. این غذا را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.