طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی با طعم عالی و بسیار خوشمزه
طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی
طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی خیلی خوشمزهست و درست کردنش هم سخت نیست. این غذا ترکیبی از برنج، گوشت و سبزیجاته که با هم توی برگ کلم پیچیده میشن و یه طعم عالی به خودشون میگیرن. حالا با هم مواد لازم و مراحل تهیه رو بررسی میکنیم.
برای تهیه دست پیچ کلم لبنانی، اول مواد رو آماده کن، سیر رو رنده کن و با روغن زیتون لای کلمهای رول شده بذار. بعد قابلمه رو روی حرارت بذار و آب بریز توش، یه بشقاب سنگین بذار روشون تا نریزن بیرون. حرارت رو زیاد کن تا بجوشه، بعدش بذار آروم برای ۳۵ دقیقه بپزن. در آخر، سرکه یا آبلیمو با شکر و روغن رو اضافه کن و بذار نیم ساعت دیگه بپزه. حالا آمادهس، تزئین کن و نوش جون کن!
مواد لازم | مقدار |
کلم برگ بزرگ | ۱ عدد |
برنج خام | ۱.۵ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۴۵۰ گرم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
سیر تازه | ۳ حبه |
آبلیمو ترش یا سرکه | ۴ قاشق غذا خوری |
شکر | ۲ قاشق غذا خوری |
سبزی معطر دلمه | ۲ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه، ادویه دلمه | به مقدار لازم |
طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی
مرحله ۱: آمادهسازی مواد اولیه
سیرها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. کلم برگ بزرگ را تمیز کنید و برش بزنید تا برگها جدا شوند. برنج خام را بشویید و آبکش کنید. پیاز را خرد کنید و سبزی معطر دلمه را تمیز و خرد کنید. گوشت چرخ کرده را آماده کنید. حالا همه مواد آماده است و میتوانیم سراغ مراحل پخت برویم.
مرحله ۲: تهیه مواد داخلی
برنج خام، گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده و سبزی معطر دلمه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و ادویه دلمه را به مقدار لازم اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. این مخلوط را برای پر کردن برگهای کلم آماده کنید.
مرحله ۳: پر کردن برگهای کلم
هر برگ کلم را با مخلوط برنج و گوشت پر کنید و به شکل رول بپیچید. دقت کنید که برگها را محکم ببندید تا مواد داخل آنها بیرون نریزد. این دستپیچها را آماده کنید تا بتوانیم مرحله پخت را شروع کنیم.
مرحله ۴: پخت اولیه
درون قابلمهای مقداری روغن زیتون بریزید و دست پیچهای کلم را درون آن قرار دهید. سیر رنده شده را در لابهلای دست پیچها بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید. یک بشقاب روی دست پیچها بگذارید تا در هنگام پخت باز نشوند. حرارت را برای ۵ الی ۷ دقیقه زیاد کنید تا به جوش بیاید.
مرحله ۵: پخت نهایی
بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید دست پیچهای کلم برای ۳۵ دقیقه به آرامی بپزند. در این مدت زمان، مواد داخلی دست پیچها کاملاً پخته و طعمدار میشوند.
مرحله ۶: اضافه کردن چاشنی
وقتی دست پیچهای کلم خوب پخته شدند، سرکه یا آبلیمو ترش را با شکر و کمی روغن مایع مخلوط کنید. این مخلوط را روی دست پیچها بریزید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه دیگر نیز بپزند. اگر آب قابلمه تمام شد، مقداری آب اضافه کنید تا دست پیچها خشک نشوند.
مرحله ۷: سرو و تزئین
پس از پخت کامل دست پیچهای کلم، آنها را از قابلمه خارج کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. به دلخواه میتوانید با زرشک یا پیاز داغ تزئین کنید. این غذا را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. نوش جان!
مطالب جذاب از سراسر وب
- شیک ترین چیدمان آشپزخانه عروس و دیزاین روی کابینت ها
- جدیدترین مدلهای النگو یونیک و خاص دخترانه؛ ۱۵ طرح منحصربهفرد
- دیزاین ناخن فرنچ لاکچری؛ 15 طرح شیک و مینیمال که حتماً باید ببینی
- ساعت دیواری کلاسیک مکرومه؛ ۱۵ ایده زیبا برای فضاهای شیک و مدرن
- کیک جشن عقد سفید مرواریدی؛ ۱۵ عکس از بهترین کیکهای مراسم عقد