طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی فوق العاده خوشمزه و سریع
طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی
طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی خیلی خوشمزه و آسونه. این ساندویچ ترکیبی از کوفتههای ایتالیایی با سس خوشمزه و پنیر موزارلا است. یه گزینه عالی برای یه وعده غذایی خوشمزه و سریع. حالا با هم بریم سراغ مواد لازم و دستور پختش.
برای تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی، اول گوجهها رو پوره کنید و سبزیجات رو خرد کنید. بعد سبزیجات رو تفت بدید و سس رو درست کنید. مواد کوفته رو مخلوط کنید و بذارید استراحت کنه. کوفتهها رو شکل بدید، سرخ کنید و با سس بپزید. نان باگت رو برش بدید، سس و کوفتهها رو بذارید، پنیر موزارلا اضافه کنید و در فر بذارید تا پنیر ذوب بشه. آخر سر مخلوط ریحان رو اضافه کنید و لذت ببرید.
مواد اصلی غذا برای ۲ نفر | مقدار |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
جعفری | ۲ ق غذا خوری |
پودر نان | ۳-۴ ق غذا خوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
هویج | ۱ عدد کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای تهیه سس کوفته ایتالیایی | مقدار |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
فلفل تند با دلمهای | ۱ عدد کوچک |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
رب گوجه | ۱/۵ ق غذا خوری |
گوجه پوره شده | ۱ پیمانه پر |
مواد لازم برای روی ساندویچ | مقدار |
ریحان تازه | ۶ شاخه |
لیموترش | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
پنیر موزارلا یا پیتزا | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی
مرحله ۱: آمادهسازی گوجه
گوجهها رو بشورید و در غذا ساز بریزید تا به اندازه ۱ لیوان پوره کنید.
مرحله ۲: خرد کردن سبزیجات
پیاز، هویج، سیر و فلفلها رو بشورید و روی تخته برش نگینی خرد کنید.
مرحله ۳: تفت دادن سبزیجات
در یک تابه مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. ابتدا پیاز و سپس سیر رو تفت بدید. بعد هویج و فلفل دلمهای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم تفت بخورند.
مرحله ۴: تهیه سس
نمک و فلفل رو به سبزیجات اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از تفت خوردن مواد، رب گوجه رو اضافه کنید و هم بزنید. در آخر پوره گوجه رو اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله ملایم بذارید تا بپزند.
مرحله ۵: آمادهسازی جعفری و پیاز
جعفریها رو بشورید و خشک کنید، سپس ساطوری کنید. پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز رو بگیرید و با گوشت چرخکرده، سیر، جعفری، پودر نان، نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید تا مواد منسجم بشه.
مرحله ۶: استراحت دادن مواد کوفته
مواد رو در یخچال بذارید تا استراحت کنه.
مرحله ۷: شکل دادن به کوفتهها
بعد از استراحت، مواد رو از یخچال خارج کنید. اندازه یک گردو از مواد بردارید و با دست بهش شکل بدید. کوفتهها رو در ظرفی بچینید و روی اونها آرد الک کنید.
مرحله ۸: سرخ کردن کوفتهها
در یک تابه مناسب روغن بریزید و کوفتهها رو سرخ کنید تا طلایی بشن.
مرحله ۹: اضافه کردن کوفتهها به سس
کوفتههای سرخشده رو به آرامی داخل تابه سس قرار بدید و اجازه بدید در سس بپزند. سس نباید خیلی کم بشه چون برای ساندویچ لازم داریم.
مرحله ۱۰: آمادهسازی فر
قبل از شروع، فر رو روی ۱۸۰ درجه گرم کنید.
مرحله ۱۱: تهیه مخلوط ریحان
در یک کاسه مناسب، ریحان، لیموترش، روغن زیتون، نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
مرحله ۱۲: آمادهسازی و پخت ساندویچ
نان باگت رو از درازا برش بدید. روی یک تکه از باگت، یک لایه سس بمالید. کوفتهها رو روی سس قرار بدید و پنیر موزارلا رو روی کوفتهها بذارید. ساندویچها رو در سینی فر بذارید و در فر بذارید تا پنیر ذوب بشه. بعد از خارج کردن از فر، مخلوط ریحان رو روی پنیر قرار بدید. نوش جان!