طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی فوق العاده خوشمزه و سریع

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی خیلی خوشمزه و آسونه. این ساندویچ ترکیبی از کوفته‌های ایتالیایی با سس خوشمزه و پنیر موزارلا است. یه گزینه عالی برای یه وعده غذایی خوشمزه و سریع. حالا با هم بریم سراغ مواد لازم و دستور پختش.

برای تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی، اول گوجه‌ها رو پوره کنید و سبزیجات رو خرد کنید. بعد سبزیجات رو تفت بدید و سس رو درست کنید. مواد کوفته رو مخلوط کنید و بذارید استراحت کنه. کوفته‌ها رو شکل بدید، سرخ کنید و با سس بپزید. نان باگت رو برش بدید، سس و کوفته‌ها رو بذارید، پنیر موزارلا اضافه کنید و در فر بذارید تا پنیر ذوب بشه. آخر سر مخلوط ریحان رو اضافه کنید و لذت ببرید.

مواد اصلی غذا برای ۲ نفرمقدار
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
جعفری۲ ق غذا خوری
پودر نان۳-۴ ق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
هویج۱ عدد کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس کوفته ایتالیاییمقدار
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
فلفل تند با دلمه‌ای۱ عدد کوچک
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه۱/۵ ق غذا خوری
گوجه پوره شده۱ پیمانه پر
مواد لازم برای روی ساندویچمقدار
ریحان تازه۶ شاخه
لیموترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پنیر موزارلا یا پیتزابه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی

مرحله ۱: آماده‌سازی گوجه

گوجه‌ها رو بشورید و در غذا ساز بریزید تا به اندازه ۱ لیوان پوره کنید.

مرحله ۲: خرد کردن سبزیجات

پیاز، هویج، سیر و فلفل‌ها رو بشورید و روی تخته برش نگینی خرد کنید.

مرحله ۳: تفت دادن سبزیجات

در یک تابه مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. ابتدا پیاز و سپس سیر رو تفت بدید. بعد هویج و فلفل دلمه‌ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم تفت بخورند.

مرحله ۴: تهیه سس

نمک و فلفل رو به سبزیجات اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از تفت خوردن مواد، رب گوجه رو اضافه کنید و هم بزنید. در آخر پوره گوجه رو اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله ملایم بذارید تا بپزند.

مرحله ۵: آماده‌سازی جعفری و پیاز

جعفری‌ها رو بشورید و خشک کنید، سپس ساطوری کنید. پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز رو بگیرید و با گوشت چرخ‌کرده، سیر، جعفری، پودر نان، نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید تا مواد منسجم بشه.

مرحله ۶: استراحت دادن مواد کوفته

مواد رو در یخچال بذارید تا استراحت کنه.

مرحله ۷: شکل دادن به کوفته‌ها

بعد از استراحت، مواد رو از یخچال خارج کنید. اندازه یک گردو از مواد بردارید و با دست بهش شکل بدید. کوفته‌ها رو در ظرفی بچینید و روی اون‌ها آرد الک کنید.

مرحله ۸: سرخ کردن کوفته‌ها

در یک تابه مناسب روغن بریزید و کوفته‌ها رو سرخ کنید تا طلایی بشن.

مرحله ۹: اضافه کردن کوفته‌ها به سس

کوفته‌های سرخ‌شده رو به آرامی داخل تابه سس قرار بدید و اجازه بدید در سس بپزند. سس نباید خیلی کم بشه چون برای ساندویچ لازم داریم.

مرحله ۱۰: آماده‌سازی فر

قبل از شروع، فر رو روی ۱۸۰ درجه گرم کنید.

مرحله ۱۱: تهیه مخلوط ریحان

در یک کاسه مناسب، ریحان، لیموترش، روغن زیتون، نمک و فلفل رو مخلوط کنید.

مرحله ۱۲: آماده‌سازی و پخت ساندویچ

نان باگت رو از درازا برش بدید. روی یک تکه از باگت، یک لایه سس بمالید. کوفته‌ها رو روی سس قرار بدید و پنیر موزارلا رو روی کوفته‌ها بذارید. ساندویچ‌ها رو در سینی فر بذارید و در فر بذارید تا پنیر ذوب بشه. بعد از خارج کردن از فر، مخلوط ریحان رو روی پنیر قرار بدید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 7 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.