طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی فوق العاده خوشمزه و سریع

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی خیلی خوشمزه و آسونه. این ساندویچ ترکیبی از کوفته‌های ایتالیایی با سس خوشمزه و پنیر موزارلا است. یه گزینه عالی برای یه وعده غذایی خوشمزه و سریع. حالا با هم بریم سراغ مواد لازم و دستور پختش.

برای تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی، اول گوجه‌ها رو پوره کنید و سبزیجات رو خرد کنید. بعد سبزیجات رو تفت بدید و سس رو درست کنید. مواد کوفته رو مخلوط کنید و بذارید استراحت کنه. کوفته‌ها رو شکل بدید، سرخ کنید و با سس بپزید. نان باگت رو برش بدید، سس و کوفته‌ها رو بذارید، پنیر موزارلا اضافه کنید و در فر بذارید تا پنیر ذوب بشه. آخر سر مخلوط ریحان رو اضافه کنید و لذت ببرید.

مواد اصلی غذا برای ۲ نفرمقدار
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
جعفری۲ ق غذا خوری
پودر نان۳-۴ ق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
هویج۱ عدد کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس کوفته ایتالیاییمقدار
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
فلفل تند با دلمه‌ای۱ عدد کوچک
نمک و فلفلبه مقدار لازم
رب گوجه۱/۵ ق غذا خوری
گوجه پوره شده۱ پیمانه پر
مواد لازم برای روی ساندویچمقدار
ریحان تازه۶ شاخه
لیموترش۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن زیتونبه مقدار لازم
پنیر موزارلا یا پیتزابه مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ کوفته ریزه ایتالیایی

مرحله ۱: آماده‌سازی گوجه

گوجه‌ها رو بشورید و در غذا ساز بریزید تا به اندازه ۱ لیوان پوره کنید.

مرحله ۲: خرد کردن سبزیجات

پیاز، هویج، سیر و فلفل‌ها رو بشورید و روی تخته برش نگینی خرد کنید.

مرحله ۳: تفت دادن سبزیجات

در یک تابه مناسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. ابتدا پیاز و سپس سیر رو تفت بدید. بعد هویج و فلفل دلمه‌ای رو اضافه کنید و هم بزنید تا با هم تفت بخورند.

مرحله ۴: تهیه سس

نمک و فلفل رو به سبزیجات اضافه کنید و مخلوط کنید. بعد از تفت خوردن مواد، رب گوجه رو اضافه کنید و هم بزنید. در آخر پوره گوجه رو اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله ملایم بذارید تا بپزند.

مرحله ۵: آماده‌سازی جعفری و پیاز

جعفری‌ها رو بشورید و خشک کنید، سپس ساطوری کنید. پیاز رو پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز رو بگیرید و با گوشت چرخ‌کرده، سیر، جعفری، پودر نان، نمک، فلفل و تخم مرغ مخلوط کنید تا مواد منسجم بشه.

مرحله ۶: استراحت دادن مواد کوفته

مواد رو در یخچال بذارید تا استراحت کنه.

مرحله ۷: شکل دادن به کوفته‌ها

بعد از استراحت، مواد رو از یخچال خارج کنید. اندازه یک گردو از مواد بردارید و با دست بهش شکل بدید. کوفته‌ها رو در ظرفی بچینید و روی اون‌ها آرد الک کنید.

مرحله ۸: سرخ کردن کوفته‌ها

در یک تابه مناسب روغن بریزید و کوفته‌ها رو سرخ کنید تا طلایی بشن.

مرحله ۹: اضافه کردن کوفته‌ها به سس

کوفته‌های سرخ‌شده رو به آرامی داخل تابه سس قرار بدید و اجازه بدید در سس بپزند. سس نباید خیلی کم بشه چون برای ساندویچ لازم داریم.

مرحله ۱۰: آماده‌سازی فر

قبل از شروع، فر رو روی ۱۸۰ درجه گرم کنید.

مرحله ۱۱: تهیه مخلوط ریحان

در یک کاسه مناسب، ریحان، لیموترش، روغن زیتون، نمک و فلفل رو مخلوط کنید.

مرحله ۱۲: آماده‌سازی و پخت ساندویچ

نان باگت رو از درازا برش بدید. روی یک تکه از باگت، یک لایه سس بمالید. کوفته‌ها رو روی سس قرار بدید و پنیر موزارلا رو روی کوفته‌ها بذارید. ساندویچ‌ها رو در سینی فر بذارید و در فر بذارید تا پنیر ذوب بشه. بعد از خارج کردن از فر، مخلوط ریحان رو روی پنیر قرار بدید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 7 خرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.