طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر خوشمزه و سریع برای پیش غذا

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

سلام! امروز می‌خوایم با هم یه غذای خوشمزه به اسم “طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر” درست کنیم. این غذا خیلی راحت و سریع آماده میشه و برای یه ناهار یا شام عالیه. با مواد ساده‌ای که توی خونه داریم، می‌تونیم یه غذای خوشمزه و پرملات درست کنیم. بریم ببینیم چیا لازم داریم و چطور باید درستش کنیم.

برای تهیه فلفل دلمه‌ای شکم پر، اول فلفل‌ها رو می‌شوریم و دونه‌هاشو درمیاریم، بعد توی آب جوش کمی نرمشون می‌کنیم. تو این فاصله، پیاز و گوشت چرخ کرده رو تفت می‌دیم و با برنج نیم‌پز و گوجه فرنگی و ادویه مخلوط می‌کنیم. مواد رو داخل فلفل‌ها پر می‌کنیم و روش پنیر موزارلا می‌ریزیم. فلفل‌ها رو توی فر می‌ذاریم تا بپزن و پنیر روشون طلایی بشه. به همین راحتی!

مواد اصلیمقدار
پیاز متوسط۱ عدد
برنج نیم‌پزنصف پیمانه
گوجه فرنگی۴۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگی۶ عدد
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده شده۱ پیمانه
مواد دیگرمقدار
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

مرحله ۱: آماده‌سازی گوجه فرنگی و پیاز

گوجه فرنگی‌ها رو بشورید و روی تخته خرد کنید و کنار بذارید. بعد پیاز رو پوست بگیرید، آبکش کنید و نگینی خرد کنید.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز

در تابه‌ای کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه. پیازها رو داخل تابه بریزید و تفت بدید تا طلایی بشن.

مرحله ۳: اضافه کردن گوشت

گوشت چرخ کرده رو به پیازها اضافه کنید و تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و کمی سرخ بشه. کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله ۴: اضافه کردن برنج و گوجه فرنگی

برنج رو بشورید و آبش رو بیرون بریزید. برنج و گوجه فرنگی‌های خرد شده رو به مواد داخل تابه اضافه کنید. نصف لیوان آب هم اضافه کنید و درب تابه رو بذارید تا برنج حدود ۱۵ دقیقه بپزه.

مرحله ۵: آماده‌سازی قابلمه و فر

در قابلمه‌ای که تمامی فلفل دلمه‌ای‌ها جا بشن، آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار بدید تا آب بجوشه. فر رو روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.

مرحله ۶: تست برنج و اضافه کردن پنیر

بعد از ۱۵ دقیقه، برنج رو تست کنید. اگر پخته بود، تابه رو از روی حرارت بردارید و پنیر چدار خرد شده رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ۷: آماده‌سازی فلفل دلمه‌ای‌ها

سر فلفل دلمه‌ای‌ها رو ببرید و دانه‌هاشون رو خارج کنید. فلفل‌ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش بذارید. بعد از این مدت، فلفل‌ها رو بیرون بیارید و داخل آبکش بذارید تا آب اضافی خارج بشه.

مرحله ۸: پر کردن فلفل‌ها

فلفل‌ها رو داخل سینی فر بذارید و با مواد داخل تابه پر کنید.

مرحله ۹: آماده‌سازی رب گوجه فرنگی

در تابه‌ای رب گوجه فرنگی رو بریزید و روی حرارت قرار بدید تا غلیظ‌تر و خوش‌رنگ‌تر بشه. بعد از روی حرارت بردارید و روی فلفل‌ها بریزید.

مرحله ۱۰: اضافه کردن پنیر و پختن

روی فلفل‌ها کمی پنیر پیتزا بریزید و روی مواد رو با فویل بپوشونید. سینی رو داخل فر بذارید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا پنیر آب بشه.

مرحله ۱۱: خارج کردن از فر

بعد از ۳۰ دقیقه، فلفل دلمه‌ای‌ها رو از فر خارج کنید و بذارید کمی خنک بشن.

مرحله ۱۲: سرو کردن

فلفل دلمه‌ای‌های شکم پر رو در ظرف مناسب بچینید و نوش جان کنید!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 9 خرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.