طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی خوشمزه و سنتی به روش رستورانی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

کوفته سبزی شیرازی خیلی ساده و خوشمزس. این غذا یکی از غذاهای محبوب شیرازیه که با مواد ساده و در دسترس درست می‌شه. تو این دستور، مرحله به مرحله باهم میریم جلو تا یه کوفته سبزی شیرازی عالی درست کنیم. امیدوارم از این دستور لذت ببرید و تو آشپزی بهتون کمک کنه.

برای تهیه کوفته سبزی شیرازی، برنج و نخود رو جداگانه خیس کنید. پیاز نگینی رو تفت بدید و سبزی‌های خرد شده رو بهش اضافه کنید. بعد نخود و برنج رو پودر کنید و با گوشت، پیاز رنده شده و سبزی‌ها ورز بدید. مواد رو به شکل کوفته درست کنید و داخلش آلو بذارید. کوفته‌ها رو سرخ کنید و در سس سبزی بپزید تا جا بیافته. نوش جان!

مواد اصلی برای ۳ نفرمقدار
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
نخود آبگوشتی۱۵۰ گرم
برنج نیم دانه۵ پیمانه
سبزی کوفته۱ کیلوگرم
(جعفری، شوید، تره، ترخون)پاک نشده
دیگر موادمقدار
آلو بخارا۱۰۰ گرم
گردو۱۰۰ گرم
پیاز داغ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی

مرحله ۱: آماده‌سازی برنج و نخود

ابتدا برنج و نخود را جداگانه بشویید و در ظرف‌هایی بریزید. مقداری آب به آنها اضافه کنید تا آب روی برنج و نخود را بپوشاند. بگذارید به مدت ۷-۸ ساعت خیس بخورند. اگر وقت دارید، می‌توانید آنها را یک شب کامل بخیسانید.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز

یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید. وقتی پیازها کمی تغییر رنگ دادند، ادویه‌ها را اضافه کنید. این کار طعم بهتری به غذا می‌دهد.

مرحله ۳: آماده‌سازی سبزی

سبزی‌های کوفته را بشویید و خرد کنید. از سبزی‌ها یک لیوان بردارید و کنار بگذارید. بقیه سبزی‌ها را به قابلمه پیاز اضافه کنید و تفت دهید. وقتی عطر سبزی‌ها بلند شد، نصف پارچ آب به قابلمه اضافه کنید. بگذارید به مدت یک ساعت بجوشد تا آب کوفته غلیظ شود.

مرحله ۴: آماده‌سازی مواد کوفته

نخود و برنج خیس خورده را آبکش کنید و در غذاساز بریزید و پودر کنید. یک پیاز دیگر را رنده کنید و به گوشت اضافه کنید. ادویه بزنید و یک لیوان سبزی که کنار گذاشته بودید را اضافه کنید. همه مواد را خوب ورز دهید.

مرحله ۵: فرم دادن کوفته‌ها

از مواد گوشت به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و یک دانه آلو بخارا داخل آن بگذارید. کوفته‌ها را به شکل گرد فرم دهید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.

مرحله ۶: قرار دادن کوفته‌ها در یخچال

کوفته‌های فرم داده شده را در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شوند. این کار باعث می‌شود که در هنگام پخت وا نروند.

مرحله ۷: سرخ کردن کوفته‌ها

کوفته‌ها را از یخچال در بیاورید و در کمی روغن سرخ کنید. این کار باعث می‌شود که کوفته‌ها در سس بهتر پخته شوند.

مرحله ۸: پختن کوفته‌ها در سس

کوفته‌های سرخ شده را به آرامی در سس کوفته سبزی که در حال جوشیدن است بیاندازید. دقت کنید که درب قابلمه را نگذارید چون ممکن است کوفته‌ها وا بروند. بعد از چند دقیقه درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و بگذارید کوفته‌ها جا بیافتند.

مرحله ۹: سرو کوفته

کوفته سبزی شیرازی شما آماده است. می‌توانید آن را با هر چاشنی که دوست دارید سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.