طرز تهیه کوفته سیخی خوشمزه و آسان به روش رستورانی

طرز تهیه کوفته سیخی

طرز تهیه کوفته سیخی

طرز تهیه کوفته سیخی خیلی راحت و خوشمزه است و می‌تونید اون رو توی خونه درست کنید. این کوفته‌ها رو می‌تونید روی منقل، باربیکیو یا حتی توی فر درست کنید و لذت ببرید. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل درست کردنش.

برای تهیه کوفته سیخی، پیاز رنده شده رو با گوشت چرخ کرده، ادویه‌ها، آرد، تخم مرغ و جعفری مخلوط کنید و خوب ورز بدید. سیخ‌های چوبی رو خیس کنید و مواد رو به شکل کوفته روی سیخ‌ها بزنید. کوفته‌ها رو توی فریزر بذارید تا کمی سفت بشن و بعد توی تابه سرخ کنید. برای سس، پیاز و سیر رو تفت بدید، گوجه فرنگی و رب رو اضافه کنید و بپزید. کوفته‌ها رو توی سس بذارید تا طعم بگیرن و با هم سرو کنید.

مواد لازم اصلی برای ۴ نفرمقدار
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
جعفری۱ دسته
آرد۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، سماقبه مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سسمقدار
پیاز۲ عدد
سیر۴ حبه
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته سیخی

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز و گوشت

پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و با گوشت، ادویه‌ها، آرد، تخم مرغ و جعفری خرد شده مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا گوشت منسجم شود.

مرحله ۲: آماده‌سازی سیخ‌ها

سیخ‌های چوبی را نیم ساعت در آب قرار دهید تا نسوزند. فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کنید. از مواد کوفته برداشته و گرد کنید و روی سیخ‌ها بزنید. بین هر دو کوفته، فلفل دلمه‌ای بگذارید. این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید.

مرحله ۳: قرار دادن در فریزر

کوفته‌های سیخی را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا کمی سفت شوند و شکل خود را حفظ کنند.

مرحله ۴: سرخ کردن کوفته‌ها

داخل یک تابه مناسب روغن بریزید و داغ کنید. کوفته‌های سیخی را در روغن داغ سرخ کنید و به خوبی بچرخانید تا تمام کوفته‌ها سرخ شوند. می‌توانید از ماهیتابه دو طرفه استفاده کنید.

مرحله ۵: آماده‌سازی سس

پیازها را نگینی خرد کنید و در همان تابه با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک شوند. سیرها را پوره کرده و اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

مرحله ۶: افزودن گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را رنده کنید یا در میکسر پوره کنید و به پیازها اضافه کنید. خوب هم بزنید تا آب گوجه‌ها کشیده شود. سپس نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و در انتها رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله ۷: پختن کوفته‌ها

با سس مقداری آب به سس اضافه کنید و اجازه دهید به جوش بیاید. کوفته‌های سیخی را داخل سس قرار دهید و بگذارید کمی غلیظ شود.

مرحله ۸: سرو کردن

کوفته‌های سیخی را از روی حرارت بردارید و با سس خوشمزه‌اش سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 13 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.