طرز تهیه کوفته کاری هندی خوشمزه و ساده به روش رستورانی

طرز تهیه کوفته کاری هندی

طرز تهیه کوفته کاری هندی

طرز تهیه کوفته کاری هندی یه روش ساده و خوشمزه برای درست کردن یه غذای خوشمزه و متفاوت هندی هست. اگه دنبال یه غذای خاص با طعم‌ها و ادویه‌های هندی هستین، این دستور پخت می‌تونه انتخاب خوبی باشه. با استفاده از گوشت چرخ کرده و ادویه‌های معطر، این غذا خیلی خوشمزه و پرطرفدار می‌شه. بیایین با هم این غذای خوشمزه رو درست کنیم.

برای تهیه کوفته کاری هندی، اول پیاز رو رنده ریز کنید و آبش رو بگیرید. بعد گوشت چرخ کرده رو با نمک، فلفل و ادویه کاری خوب ورز بدین. کوفته‌ها رو درست کنید و تو روغن سرخ کنید. پیاز و سیر رو تفت بدین، آرد اضافه کنید و بعد زنجبیل، گشنیز، گوجه پوره شده و بقیه ادویه‌ها رو بریزین. خامه و عصاره گوشت رو اضافه کنید و بذارید سس جوش بیاد. کوفته‌ها رو تو سس بذارید تا بپزن و با نون تازه سرو کنید. نوش جان!

مادهمقدار
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
ادویه کاری۲ قاشق غذا خوری
سیر۳ حبه
خامه۱/۲ پیمانه
گشنیز خشک تازه۳ قاشق غذا خوری
آرد سفید۱/۲ قاشق غذا خوری
گوجه۳ عدد
زیره سیاه۱/۲ قاشق چای خوری
زنجبیل تازه۱/۲ قاشق چای خوری
عصاره گوشت۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته کاری هندی

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز

پیاز اول را رنده ریز بزنید و کاملاً فشار دهید تا آبش گرفته شود. این کار باعث می‌شود که کوفته‌ها انسجام بیشتری پیدا کنند و در حین پختن وا نروند.

مرحله ۲: مخلوط کردن گوشت

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری ادویه کاری به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید تا مایه منسجم و یکدست شود. اگر مایه کوفته شل بود، کمی آرد نخودچی اضافه کنید.

مرحله ۳: درست کردن کوفته‌ها

از مایه کوفته‌ها به اندازه نارنگی بردارید و خوب در دست گرد کنید. سعی کنید کوفته‌ها هم اندازه باشند تا یکنواخت بپزند.

مرحله ۴: سرخ کردن کوفته‌ها

داخل یک تابه روغن بریزید و کوفته‌ها را در روغن سرخ کنید. هر دو طرف کوفته‌ها را کاملاً سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ شوند.

مرحله ۵: آماده‌سازی پیاز دوم

پیاز دیگر دستور را رنده کنید و داخل تابه به همراه سیر و کمی روغن تفت دهید. پیازها را تا زمانی که سبک و شیشه‌ای شوند تفت دهید.

مرحله ۶: اضافه کردن آرد

آرد را به پیاز و سیر تفت داده شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا بوی خامی آرد از بین برود. این کار باعث می‌شود سس غلیظ‌تر شود.

مرحله ۷: اضافه کردن ادویه‌ها و گوجه

زنجبیل تازه رنده شده، گشنیز، پوره گوجه فرنگی، و مابقی ادویه کاری را به تابه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا به سسی غلیظ و یکدست برسید.

مرحله ۸: اضافه کردن خامه و عصاره گوشت

خامه را به سس اضافه کنید و عصاره گوشت را در کمی آب گرم حل کرده و به سس اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله ۹: جوشاندن سس

وقتی آب سس به جوش آمد، کوفته‌های سرخ شده را داخل سس قرار دهید. در قابلمه را نگذارید و اجازه دهید کوفته‌ها با سس پخته شوند و آب سس کم شود.

مرحله ۱۰: سرو کردن

کوفته‌ها را در ظرف سرو کشیده و به همراه نان تازه میل کنید. این غذا با برنج هم بسیار خوشمزه می‌شود. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 16 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.