طرز تهیه کوفته دال عدس بسیار خوشمزه؛ یک شام جدید و همه کس پسند

طرز تهیه کوفته دال عدس

طرز تهیه کوفته دال عدس

کوفته دال عدس یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه است که به راحتی می‌تونی درستش کنی. این کوفته‌ها پر از پروتئین و فیبر هستند و با مواد ساده‌ای که در هر خانه‌ای پیدا می‌شه تهیه می‌شن. اگه دنبال یه غذای سالم و مقوی هستی، حتما این دستور رو امتحان کن. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه.

برای تهیه کوفته دال عدس، اول دال عدس رو بپز و آبکش کن. بلغور گندم رو هم بپز. پیاز رو تفت بده و رب گوجه فرنگی و رب انار اضافه کن. دال عدس، بلغور، مخلوط پیاز و رب، جعفری و پیازچه رو خوب ورز بده. کوفته‌ها رو به شکل دلخواه درست کن و با کاهو، خیارشور، گوجه و نون سرو کن. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
دال عدس۱ پیمانه
بلغور گندم ریز۱٫۵ پیمانه
پیاز۱ عدد
جعفری۱/۲ پیمانه
پیازچه۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
رب انار۱ قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم
ادویه‌جاتمقدار
نمکبه مقدار لازم
زیرهبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه کوفته دال عدس

مرحله ۱: آماده‌سازی دال عدس

دال عدس را پاک کنید و با ۳ پیمانه آب داخل قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید دال عدس کاملا بپزد و نرم شود. بعد آن را آبکشی کرده و بگذارید خنک شود.

مرحله ۲: پخت بلغور گندم

بلغور گندم را داخل قابلمه ریخته و درب قابلمه را بگذارید. حدود ۲۰ دقیقه بگذارید تا بلغور کاملا پخته شود و سپس آن را کنار بگذارید.

مرحله ۳: آماده‌سازی پیاز

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. پیاز خرد شده را با کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا کمی سبک شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

مرحله ۴: اضافه کردن رب انار

بعد از اینکه رب گوجه فرنگی خوب تفت خورد، رب انار را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مخلوط پیاز و رب کمی خنک شود.

مرحله ۵: مخلوط کردن مواد

دال عدس پخته و بلغور گندم پخته را به همراه مخلوط پیاز و رب، جعفری خرد شده و پیازچه خرد شده داخل یک کاسه بزرگ بریزید. همه مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله ۶: شکل دادن کوفته‌ها

دست‌های خود را خیس کنید و از مخلوط آماده شده مقداری بردارید. مواد را به شکل گرد یا دوک فرم دهید. همه کوفته‌ها را به همین شکل آماده کنید.

مرحله ۷: سرو کوفته‌ها

کوفته‌ها را داخل دیس بچینید و با کاهو، خیارشور، گوجه و نان سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 17 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.