طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو برای یک شام خوشمزه و سبک
طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو
سلام دوستان! امروز میخوایم با هم طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو رو یاد بگیریم. این غذا خیلی خوشمزه و مقویه و به راحتی هم درست میشه. مطمئنم که با یک بار امتحان کردنش، عاشقش میشید. پس بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه.
برای تهیه کله جوش با بادمجان و گردو، بادمجانها رو پوست بگیرید و توی آب و نمک بذارید تا تلخیشون بره. پیاز و سیر رو تفت بدید، گردو رو هم کمی تفت بدید تا بوی خامیش بره. بادمجانها رو سرخ کنید و بعد نعنا خشک رو اضافه کنید. کشک رو با آب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و بذارید بجوشه. گوجهها رو سرخ کنید و در آخر با بادمجانها روی کله جوش بذارید و با نون خشک سرو کنید. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
کشک | ۱ پیمانه |
گردو خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
بادمجان | ۲ عدد |
گوجه | ۱ عدد |
مواد دیگر | مقدار |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
نعنا خشک | ۳ قاشق غذاخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو
مرحله ۱: آمادهسازی بادمجانها
ابتدا بادمجانها رو پوست بگیرید و به صورت حلقهای یا طولی برش بزنید. بعد بادمجانها رو داخل مخلوط آب و نمک برای ۲۰ دقیقه قرار بدید تا تلخیشون از بین بره.
مرحله ۲: آمادهسازی کشک
اگه از کشک محلی استفاده میکنید، بهتره ۲۰ دقیقه کشک رو داخل قابلمه بریزید تا بجوشه. اگه از کشک پاستوریزه استفاده میکنید، نیازی به جوشاندن نیست.
مرحله ۳: آمادهسازی پیاز
پیازها رو پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز یا نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدید تا پیازها سبک و طلایی بشن.
مرحله ۴: آمادهسازی گردو
گردوها رو به صورت ریز یا اندازه دلخواه خرد کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامیشون گرفته بشه.
مرحله ۵: آمادهسازی سیر
سیرها رو پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه مواد کمی تفت بدید.
مرحله ۶: سرخ کردن بادمجانها
بادمجانها رو آبکش کنید و داخل یک تابه دیگر همزمان سرخ کنید تا طلایی بشن.
مرحله ۷: تفت دادن نعنا
بعد از افزودن سیر، نعنا خشک رو برای ۳۰ ثانیه تفت بدید.
مرحله ۸: آمادهسازی کشک
نصف پیمانه آب رو با کشک مخلوط کنید و کشک رو باز کنید و به مواد پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله ۹: پخت نهایی
درب قابلمه رو برای چند دقیقه قرار بدید و صبر کنید تا کله جوش به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه.
مرحله ۱۰: آمادهسازی گوجه
گوجه رو در روغن بادمجان سرخ کنید.
مرحله ۱۱: ترکیب نهایی
بعد از آماده شدن کشک بادمجان، بادمجانها و گوجهها رو روی کله جوش قرار بدید و به همراه نان خشک سرو کنید.