طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو برای یک شام خوشمزه و سبک

طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو

طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو رو یاد بگیریم. این غذا خیلی خوشمزه و مقویه و به راحتی هم درست می‌شه. مطمئنم که با یک بار امتحان کردنش، عاشقش می‌شید. پس بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه.

برای تهیه کله جوش با بادمجان و گردو، بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و توی آب و نمک بذارید تا تلخیشون بره. پیاز و سیر رو تفت بدید، گردو رو هم کمی تفت بدید تا بوی خامیش بره. بادمجان‌ها رو سرخ کنید و بعد نعنا خشک رو اضافه کنید. کشک رو با آب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و بذارید بجوشه. گوجه‌ها رو سرخ کنید و در آخر با بادمجان‌ها روی کله جوش بذارید و با نون خشک سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
کشک۱ پیمانه
گردو خرد شده۲ قاشق غذاخوری
بادمجان۲ عدد
گوجه۱ عدد
مواد دیگرمقدار
پیاز۲ عدد
سیر۴ حبه
نعنا خشک۳ قاشق غذاخوری
زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو

مرحله ۱: آماده‌سازی بادمجان‌ها

ابتدا بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا طولی برش بزنید. بعد بادمجان‌ها رو داخل مخلوط آب و نمک برای ۲۰ دقیقه قرار بدید تا تلخی‌شون از بین بره.

مرحله ۲: آماده‌سازی کشک

اگه از کشک محلی استفاده می‌کنید، بهتره ۲۰ دقیقه کشک رو داخل قابلمه بریزید تا بجوشه. اگه از کشک پاستوریزه استفاده می‌کنید، نیازی به جوشاندن نیست.

مرحله ۳: آماده‌سازی پیاز

پیازها رو پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز یا نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدید تا پیازها سبک و طلایی بشن.

مرحله ۴: آماده‌سازی گردو

گردوها رو به صورت ریز یا اندازه دلخواه خرد کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی‌شون گرفته بشه.

مرحله ۵: آماده‌سازی سیر

سیرها رو پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه مواد کمی تفت بدید.

مرحله ۶: سرخ کردن بادمجان‌ها

بادمجان‌ها رو آبکش کنید و داخل یک تابه دیگر همزمان سرخ کنید تا طلایی بشن.

مرحله ۷: تفت دادن نعنا

بعد از افزودن سیر، نعنا خشک رو برای ۳۰ ثانیه تفت بدید.

مرحله ۸: آماده‌سازی کشک

نصف پیمانه آب رو با کشک مخلوط کنید و کشک رو باز کنید و به مواد پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۹: پخت نهایی

درب قابلمه رو برای چند دقیقه قرار بدید و صبر کنید تا کله جوش به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه.

مرحله ۱۰: آماده‌سازی گوجه

گوجه رو در روغن بادمجان سرخ کنید.

مرحله ۱۱: ترکیب نهایی

بعد از آماده شدن کشک بادمجان، بادمجان‌ها و گوجه‌ها رو روی کله جوش قرار بدید و به همراه نان خشک سرو کنید.

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 18 خرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.