طرز تهیه اشکنه بادمجان و گوجه با طعم اصیل ایرانی
طرز تهیه اشکنه بادمجان و گوجه
طرز تهیه اشکنه بادمجان و گوجه خیلی ساده است و میتونید توی کمترین زمان این غذای خوشمزه رو درست کنید. این غذا از بادمجان و گوجه تازه درست میشه که طعم عالی بهش میده.
برای تهیه اشکنه بادمجان و گوجه، بادمجانها رو پوست بگیرید و توی آب و نمک بذارید تا تلخیشون بره. گوجهها رو پوره کنید و سیبزمینیها رو خرد کنید. پیاز و سیر رو تفت بدید، بعد گردو و ادویهها رو اضافه کنید. بادمجان و سیبزمینیها رو هم اضافه کنید و رب و پوره گوجه رو تفت بدید. آب بریزید و بذارید مواد بپزن. آخر سر کشک رو اضافه کنید و نمک رو تنظیم کنید. اشکنه خوشمزهتون آمادست، با نان خشک و سبزی تازه سرو کنید.
مواد لازم | مقدار |
بادمجان | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
گردو | ۱/۴ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۴ حبه |
کشک | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
شنبلیله خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
سیب زمینی | ۱ عدد متوسط |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه اشکنه بادمجان و گوجه
مرحله ۱: آمادهسازی بادمجانها
بادمجانها رو پوست بگیرید و مکعبی ریز خرد کنید. داخل یک کاسه آب و نمک بریزید و بادمجانها رو اضافه کنید. بگذارید ۲۰ دقیقه بمونه تا تلخیشون گرفته بشه، بعد آبکش کنید و بگذارید خشک بشن.
مرحله ۲: پوره کردن گوجهها
گوجهها رو بشورید و پوره کنید. این کار رو میتونید با مخلوطکن یا رنده انجام بدید تا گوجهها به خوبی له بشن و آماده استفاده بشن.
مرحله ۳: خرد کردن سیب زمینی
سیب زمینی رو پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید. اندازههاش باید ریز باشه تا همزمان با بادمجانها بپزن و طعم بهتری بگیرن.
مرحله ۴: تفت دادن پیاز و سیر
پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. توی یک قابلمه با کمی زردچوبه و روغن تفت بدید تا سبک بشه. بعد سیر رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه.
مرحله ۵: اضافه کردن گردو و ادویهها
گردو، ادویهها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز) و شنبلیله رو به پیاز و سیر اضافه کنید. کمی تفت بدید تا بوی خامی گردو گرفته بشه و عطر ادویهها بلند بشه.
مرحله ۶: اضافه کردن بادمجان و سیب زمینی
بادمجانهای خشک شده و سیب زمینیهای خرد شده رو به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن و طعمها به خوبی ترکیب بشن.
مرحله ۷: اضافه کردن رب و پوره گوجه
رب گوجه فرنگی و پوره گوجهها رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه و رنگش باز بشه. این کار باعث میشه طعم بهتری بگیرن.
مرحله ۸: اضافه کردن آب
روی مواد کمی آب بریزید، درب قابلمه رو ببندید و بگذارید مواد به آرامی بپزن. حدود ۲۰ دقیقه زمان بدید تا سبزیجات نرم و پخته بشن.
مرحله ۹: اضافه کردن کشک
بعد از ۲۰ دقیقه، کشک رو با کمی آب جوش رقیق کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. هم بزنید تا کشک خوب با مواد مخلوط بشه و طعم خاص خودش رو به غذا بده.
مرحله ۱۰: چک کردن نمک
نمک اشکنه رو تست کنید و اگر لازم بود، مقدار بیشتری نمک اضافه کنید. بعد از پخت کامل سبزیجات، اشکنه رو از روی حرارت بردارید.
مرحله ۱۱: سرو اشکنه
اشکنه بادمجان و گوجه رو با نان خشک و سبزی تازه سرو کنید. این غذا خیلی خوشمزه و مقوی هست و میتونید با خانواده و دوستان میل کنید. نوش جان!
مطالب جذاب از سراسر وب
- چیدمان میز آرایش ایده های جذاب ست کردن لوازم آرایش و میز توالت
- لمینت ناخن مینیاتوری پاییزی؛ ۱۵ طرح شیک و منحصر به فرد برای پاییز
- ۱۵ طرح برتر دیزاین نوک مدادی سرویس بهداشتی؛ شیک و مینیمال
- ۱۵ ایده خفن از ست حلقه نامزدی شیک و لوکس؛ خاصتر از همیشه
- گوشواره آویز خاص مکرومه؛ ۱۵ عکس از زیباترین گوشوارههای هنری