طرز تهیه اشکنه بادمجان و گوجه با طعم اصیل ایرانی

طرز تهیه اشکنه بادمجان و گوجه

طرز تهیه اشکنه بادمجان و گوجه

طرز تهیه اشکنه بادمجان و گوجه خیلی ساده است و می‌تونید توی کمترین زمان این غذای خوشمزه رو درست کنید. این غذا از بادمجان و گوجه تازه درست میشه که طعم عالی بهش می‌ده.

برای تهیه اشکنه بادمجان و گوجه، بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و توی آب و نمک بذارید تا تلخی‌شون بره. گوجه‌ها رو پوره کنید و سیب‌زمینی‌ها رو خرد کنید. پیاز و سیر رو تفت بدید، بعد گردو و ادویه‌ها رو اضافه کنید. بادمجان و سیب‌زمینی‌ها رو هم اضافه کنید و رب و پوره گوجه رو تفت بدید. آب بریزید و بذارید مواد بپزن. آخر سر کشک رو اضافه کنید و نمک رو تنظیم کنید. اشکنه خوشمزه‌تون آمادست، با نان خشک و سبزی تازه سرو کنید.

مواد لازممقدار
بادمجان۳ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
گردو۱/۴ پیمانه
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۴ حبه
کشک۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۱ عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه بادمجان و گوجه

مرحله ۱: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و مکعبی ریز خرد کنید. داخل یک کاسه آب و نمک بریزید و بادمجان‌ها رو اضافه کنید. بگذارید ۲۰ دقیقه بمونه تا تلخی‌شون گرفته بشه، بعد آبکش کنید و بگذارید خشک بشن.

مرحله ۲: پوره کردن گوجه‌ها

گوجه‌ها رو بشورید و پوره کنید. این کار رو می‌تونید با مخلوط‌کن یا رنده انجام بدید تا گوجه‌ها به خوبی له بشن و آماده استفاده بشن.

مرحله ۳: خرد کردن سیب زمینی

سیب زمینی رو پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید. اندازه‌هاش باید ریز باشه تا همزمان با بادمجان‌ها بپزن و طعم بهتری بگیرن.

مرحله ۴: تفت دادن پیاز و سیر

پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. توی یک قابلمه با کمی زردچوبه و روغن تفت بدید تا سبک بشه. بعد سیر رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه.

مرحله ۵: اضافه کردن گردو و ادویه‌ها

گردو، ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز) و شنبلیله رو به پیاز و سیر اضافه کنید. کمی تفت بدید تا بوی خامی گردو گرفته بشه و عطر ادویه‌ها بلند بشه.

مرحله ۶: اضافه کردن بادمجان و سیب زمینی

بادمجان‌های خشک شده و سیب زمینی‌های خرد شده رو به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن و طعم‌ها به خوبی ترکیب بشن.

مرحله ۷: اضافه کردن رب و پوره گوجه

رب گوجه فرنگی و پوره گوجه‌ها رو به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه و رنگش باز بشه. این کار باعث میشه طعم بهتری بگیرن.

مرحله ۸: اضافه کردن آب

روی مواد کمی آب بریزید، درب قابلمه رو ببندید و بگذارید مواد به آرامی بپزن. حدود ۲۰ دقیقه زمان بدید تا سبزیجات نرم و پخته بشن.

مرحله ۹: اضافه کردن کشک

بعد از ۲۰ دقیقه، کشک رو با کمی آب جوش رقیق کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. هم بزنید تا کشک خوب با مواد مخلوط بشه و طعم خاص خودش رو به غذا بده.

مرحله ۱۰: چک کردن نمک

نمک اشکنه رو تست کنید و اگر لازم بود، مقدار بیشتری نمک اضافه کنید. بعد از پخت کامل سبزیجات، اشکنه رو از روی حرارت بردارید.

مرحله ۱۱: سرو اشکنه

اشکنه بادمجان و گوجه رو با نان خشک و سبزی تازه سرو کنید. این غذا خیلی خوشمزه و مقوی هست و می‌تونید با خانواده و دوستان میل کنید. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.