طرز تهیه اشکنه تخم مرغ با سیب زمینی با مواد اولیه ساده و در دسترس

طرز تهیه اشکنه تخم مرغ با سیب زمینی

طرز تهیه اشکنه تخم مرغ با سیب زمینی

طرز تهیه اشکنه تخم مرغ با سیب زمینی خیلی ساده و خوشمزه است. این غذا خیلی راحت آماده می‌شه و مواد اولیه‌ش هم معمولاً تو خونه پیدا می‌شه. برای روزایی که حوصله غذای سنگین ندارید یا می‌خواهید یه غذای سریع و مقوی درست کنید، این اشکنه یه انتخاب عالیه. حالا بریم سراغ دستور پختش!

برای تهیه اشکنه تخم‌مرغ با سیب‌زمینی، اول سیب‌زمینی‌ها رو خرد کنید و تفت بدید، بعد پیاز رو تفت بدید و زردچوبه بزنید. سیب‌زمینی رو برگردونید تو قابلمه و رب رو اضافه کنید. گوجه‌فرنگی خرد شده رو اضافه کنید و همه مواد رو یه تفت بدید. بعد آب جوش، نمک، فلفل و ادویه زعتر رو اضافه کنید و بذارید یه ربع بپزه. تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کنید و بذارید بپزه. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
سیب زمینی۲ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۳ عدد
سایر موادمقدار
ادویه زعتر به دلخواه۱ قاشق مرباخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه تخم مرغ با سیب زمینی

مرحله ۱: آماده‌سازی سیب‌زمینی‌ها

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را بشورید و کنار بگذارید.

مرحله ۲: سرخ کردن سیب‌زمینی‌ها

داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس سیب‌زمینی‌ها را تفت دهید تا کمی نرم و سرخ شوند. بعد آن‌ها را از قابلمه خارج کنید.

مرحله ۳: آماده‌سازی پیاز

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. سپس پیاز را داخل همان قابلمه بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی شود.

مرحله ۴: افزودن زردچوبه

کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید تا یکدست شوند و عطر زردچوبه بلند شود.

مرحله ۵: بازگرداندن سیب‌زمینی‌ها

سیب‌زمینی‌های سرخ شده را مجدد به قابلمه برگردانید و هم بزنید.

مرحله ۶: افزودن رب

رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوشرنگ شود.

مرحله ۷: اضافه کردن گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی ریز خرد کنید. سپس آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.

مرحله ۸: اضافه کردن آب

۲ تا ۳ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و بگذارید به جوش بیاید.

مرحله ۹: افزودن ادویه‌ها

حرارت را کم کنید و فلفل سیاه، نمک و ادویه زعتر را به قابلمه اضافه کنید. بگذارید مواد به مدت یک ربع پخته شوند.

مرحله ۱۰: اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها

تخم‌مرغ‌ها را به اشکنه اضافه کنید. می‌توانید زرده و سفیده را جدا کنید و سفیده‌ها را با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شوند، سپس به اشکنه اضافه کنید. زمانی که سفیده خودش را گرفت، زرده‌ها را اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا زرده سالم باقی بماند و پخته شود. یا می‌توانید بدون جداسازی، تخم‌مرغ‌ها را داخل اشکنه بشکنید.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.