طرز تهیه اشکنه به سنتی و اصیل با طعمی بسیار جذاب و خوشمزه

طرز تهیه اشکنه به

طرز تهیه اشکنه به

سلام به همگی! امروز می‌خوایم درباره طرز تهیه اشکنه به صحبت کنیم. اشکنه به یه غذای سنتی و خوشمزه ایرانیه که توی روزهای سرد خیلی می‌چسبه. این غذا با ترکیب به، شنبلیله، و تخم مرغ درست می‌شه و طعم بی‌نظیری داره. حالا بیاید بریم سراغ دستور پخت این غذای خوشمزه!

برای تهیه اشکنه به، پیازها رو خرد کرده و تفت بدید. بعد آرد رو اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدید. رب و ادویه‌ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. شنبلیله و آب لیمو رو اضافه کنید و آب جوش بریزید. به‌ها رو خرد و تفت بدید و به قابلمه اضافه کنید. تخم مرغ‌ها رو هم می‌تونید درسته یا هم‌زده اضافه کنید. بگذارید تا اشکنه جا بیفته. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
پیاز۲ عدد
به۱ عدد
آرد گندم۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۳ عدد
رب گوجه‌فرنگی۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه۱ قاشق چایخوری
دیگر موادمقدار
شکر۱ قاشق چایخوری
شنبلیله خشک۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه به

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز

پیازها رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. پیازها رو داخل قابلمه‌ای که قرار هست اشکنه رو درست کنید، بریزید و با کمی روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشن.

مرحله ۲: اضافه کردن آرد

بعد از سبک شدن پیاز، آرد گندم رو به قابلمه اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدید. حواستون باشه که آرد نسوزه و بوی خامی‌اش گرفته بشه.

مرحله ۳: اضافه کردن رب و ادویه‌ها

حالا رب گوجه‌فرنگی رو به همراه نمک، فلفل سیاه و شکر به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه و مواد یکدست بشن.

مرحله ۴: اضافه کردن شنبلیله و آب لیمو

شنبلیله خشک رو به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدید. سپس آب نصف یک لیموترش تازه رو هم اضافه کنید و دوباره تفت بدید.

مرحله ۵: اضافه کردن آب جوش

روی مواد آب جوش بریزید تا قابلمه پر بشه. شعله رو زیاد کنید تا آب به جوش بیاد، بعد از جوش آمدن شعله رو کم کنید تا مواد به آرامی بپزن.

مرحله ۶: آماده‌سازی به

به رو خوب بشورید و به اندازه مکعبی خرد کنید. به‌های خرد شده رو داخل تابه کمی تفت بدید تا از خامی در بیان و طعم بهتری بگیرن.

مرحله ۷: اضافه کردن به

به‌های تفت داده شده رو به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدید تا اشکنه به مدت ۱۵ دقیقه دیگه روی حرارت کم بپزه و جا بیفته.

مرحله ۸: آماده‌سازی تخم مرغ‌ها

تخم مرغ‌ها رو می‌تونید به دو صورت اضافه کنید: یا درسته داخل اشکنه بشکنید و درب قابلمه رو ببندید تا تخم مرغ‌ها خودشون رو بگیرن، یا تخم مرغ‌ها رو داخل کاسه‌ای شکسته و هم بزنید و بعد به اشکنه اضافه کنید و سریع هم بزنید تا پخته بشن.

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.