طرز تهیه اشکنه یزدی: چطور این غذای مقوی و لذیذ رو در خانه درست کنیم؟

طرز تهیه اشکنه یزدی

طرز تهیه اشکنه یزدی

طرز تهیه اشکنه یزدی خیلی ساده و راحت هست و هر کسی می‌تونه درستش کنه. این غذا از غذاهای سنتی یزد محسوب می‌شه و خیلی خوشمزه‌ست. حالا بریم سراغ مواد لازم و دستور پخت این غذای خوشمزه.

برای تهیه اشکنه یزدی، اول پیاز رو ریز خرد کنین و با کمی روغن، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه تفت بدین. بعد آرد رو اضافه کنین و خوب هم بزنین. سیب‌زمینی نگینی خرد شده و سبزیجات خشک رو اضافه کنین و کمی تفت بدین. ۱.۵ پیمانه آب بریزین و بذارین جوش بیاد. حرارت رو کم کنین تا سیب‌زمینی‌ها بپزن. یکی از تخم‌مرغ‌ها رو زده و به قابلمه اضافه کنین و سریع هم بزنین. دو تا تخم‌مرغ دیگه رو دونه دونه داخل قابلمه بشکنین و درب قابلمه رو بذارین تا تخم‌مرغ‌ها بپزن. حالا اشکنه رو با نون تازه سرو کنین. نوش جان!

مواد لازممقدار
پیاز۱ عدد
آرد۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
شنبلیله خشک۱/۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک۱/۲ قاشق غذاخوری
مرزنجوش۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه یزدی

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز

پیاز رو پوست بگیرین و نگینی ریز خرد کنین. توی یه قابلمه کمی روغن یا کره بریزین و پیازها رو به همراه کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه تفت بدین تا سبک و شیشه‌ای بشه.

مرحله ۲: اضافه کردن آرد

آرد رو به پیازهای تفت داده شده اضافه کنین و هم بزنین تا بوی خامی آرد گرفته بشه. خیلی مهمه که آرد خوب تفت داده بشه وگرنه طعم خامی می‌ده.

مرحله ۳: اضافه کردن سیب زمینی و سبزیجات خشک

سیب‌زمینی رو پوست بگیرین و نگینی ریز خرد کنین. سیب‌زمینی و سبزیجات خشک (شنبلیله، شوید و مرزنجوش) رو به قابلمه اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنین. دقت کنین که سبزیجات خیلی تفت نخورن چون تلخ می‌شن.

مرحله ۴: اضافه کردن آب

۱.۵ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنین و زیر حرارت رو زیاد کنین تا به جوش بیاد. بعد حرارت رو کم کنین و بذارین سیب‌زمینی‌ها پخته بشن و مواد جا بیفتن.

مرحله ۵: اضافه کردن تخم‌مرغ زده شده

یکی از تخم‌مرغ‌ها رو داخل کاسه بشکنین و با چنگال بزنین تا از لختگی دربیاد. تخم‌مرغ زده شده رو به قابلمه اضافه کنین و سریع هم بزنین تا بسته نشه و خوب مخلوط بشه.

مرحله ۶: اضافه کردن تخم‌مرغ‌های درسته

دو تا تخم‌مرغ باقی‌مونده رو دونه دونه داخل قابلمه بشکنین و درب قابلمه رو بذارین تا تخم‌مرغ‌ها خودشون رو بگیرن. بذارین چند دقیقه بمونه تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً پخته بشن.

مرحله ۷: سرو کردن

بعد از اینکه اشکنه غلیظ شد، اون رو داخل کاسه بکشین و با نون تازه ترید کنین. این غذا رو می‌تونین با سبزی خوردن هم سرو کنین که خیلی خوشمزه می‌شه. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.