طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی با طعم اصیل و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خیلی ساده است و یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانیه که با گوشت و سبزیجات درست میشه. این غذا به خاطر طعم ترش و دلچسب غوره‌ها و گوجه‌فرنگی، خیلی محبوبه. حالا بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه.

برای تهیه آبگوشت غوره و گوجه‌فرنگی، ابتدا نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کن و بعد آبشون رو چند بار عوض کن. گوشت و پیاز رو با کمی روغن تفت بده تا تغییر رنگ بده، بعد ادویه‌ها رو اضافه کن. نخود و لوبیا، پوره گوجه‌فرنگی و سیر رو بریز و روشون آب جوش بریز. بذار همه با هم پخته بشن. بعد که گوشت پخت، رب تفت‌داده‌شده و سیب‌زمینی رو اضافه کن. در آخر غوره رو اضافه کن و بذار جا بیفته. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
گوشت گوسفندی با دنبه۳۰۰ گرم
نخود و لوبیااز هر کدام ۱ لیوان
پیاز۱ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
سیر۳ حبه
سیب زمینی۱ عدد
غوره۲ قاشق غذاخوری
رب۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم
مواد دیگرمقدار
زعفران دم‌کرده۱ قاشق غذاخوری
روغن۲ قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی

مرحله ۱: خیس کردن حبوبات

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخ آن‌ها برود و راحت‌تر پخته شوند. می‌توانید از لوبیا سفید یا چیتی استفاده کنید.

مرحله ۲: آماده‌سازی گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و پوره کنید یا رنده ریز بزنید. کنار بگذارید تا در مرحله بعد استفاده کنیم.

مرحله ۳: تفت دادن گوشت

داخل قابلمه کمی روغن بریزید. پیاز را ریز خرد کنید و به همراه گوشت و دنبه در قابلمه تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه) را به گوشت اضافه کنید.

مرحله ۴: اضافه کردن حبوبات و گوجه‌فرنگی

نخود و لوبیا را به قابلمه اضافه کنید. پوره گوجه‌فرنگی و سیر پوست‌کنده را هم اضافه کنید. روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا گوشت و حبوبات با حرارت کم پخته شوند و کم‌کم روغن بیاندازند.

مرحله ۵: استفاده از زودپز (اختیاری)

برای سهولت و سرعت بیشتر، می‌توانید از زودپز استفاده کنید تا گوشت و حبوبات زودتر پخته شوند.

مرحله ۶: اضافه کردن رب و سیب‌زمینی

وقتی گوشت پخته شد، رب را در یک تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس به همراه سیب‌زمینی پوست‌کنده به آبگوشت اضافه کنید.

مرحله ۷: افزودن غوره

در آخر، غوره را به آبگوشت اضافه کنید. دنبه را با گوشتکوب بکوبید و دوباره به قابلمه برگردانید. بگذارید آبگوشت برای نیم ساعت دیگر بپزد تا جا بیافتد.

مرحله ۸: چشیدن و اضافه کردن نمک

در انتها، آبگوشت را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد تا طعم‌ها به خوبی مخلوط شوند.

مرحله ۹: سرو آبگوشت

آبگوشت غوره و گوجه‌فرنگی آماده است. آن را در ظرف‌های مناسب سرو کنید و به همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید. نوش جان!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.