طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی با طعم اصیل و فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی
طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خیلی ساده است و یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانیه که با گوشت و سبزیجات درست میشه. این غذا به خاطر طعم ترش و دلچسب غورهها و گوجهفرنگی، خیلی محبوبه. حالا بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه.
برای تهیه آبگوشت غوره و گوجهفرنگی، ابتدا نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کن و بعد آبشون رو چند بار عوض کن. گوشت و پیاز رو با کمی روغن تفت بده تا تغییر رنگ بده، بعد ادویهها رو اضافه کن. نخود و لوبیا، پوره گوجهفرنگی و سیر رو بریز و روشون آب جوش بریز. بذار همه با هم پخته بشن. بعد که گوشت پخت، رب تفتدادهشده و سیبزمینی رو اضافه کن. در آخر غوره رو اضافه کن و بذار جا بیفته. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
گوشت گوسفندی با دنبه | ۳۰۰ گرم |
نخود و لوبیا | از هر کدام ۱ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
سیر | ۳ حبه |
سیب زمینی | ۱ عدد |
غوره | ۲ قاشق غذاخوری |
رب | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
مواد دیگر | مقدار |
زعفران دمکرده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی
مرحله ۱: خیس کردن حبوبات
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ آنها برود و راحتتر پخته شوند. میتوانید از لوبیا سفید یا چیتی استفاده کنید.
مرحله ۲: آمادهسازی گوجهفرنگی
گوجهفرنگیها را بشویید و پوره کنید یا رنده ریز بزنید. کنار بگذارید تا در مرحله بعد استفاده کنیم.
مرحله ۳: تفت دادن گوشت
داخل قابلمه کمی روغن بریزید. پیاز را ریز خرد کنید و به همراه گوشت و دنبه در قابلمه تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس ادویهها (نمک، فلفل سیاه و زردچوبه) را به گوشت اضافه کنید.
مرحله ۴: اضافه کردن حبوبات و گوجهفرنگی
نخود و لوبیا را به قابلمه اضافه کنید. پوره گوجهفرنگی و سیر پوستکنده را هم اضافه کنید. روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا گوشت و حبوبات با حرارت کم پخته شوند و کمکم روغن بیاندازند.
مرحله ۵: استفاده از زودپز (اختیاری)
برای سهولت و سرعت بیشتر، میتوانید از زودپز استفاده کنید تا گوشت و حبوبات زودتر پخته شوند.
مرحله ۶: اضافه کردن رب و سیبزمینی
وقتی گوشت پخته شد، رب را در یک تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. سپس به همراه سیبزمینی پوستکنده به آبگوشت اضافه کنید.
مرحله ۷: افزودن غوره
در آخر، غوره را به آبگوشت اضافه کنید. دنبه را با گوشتکوب بکوبید و دوباره به قابلمه برگردانید. بگذارید آبگوشت برای نیم ساعت دیگر بپزد تا جا بیافتد.
مرحله ۸: چشیدن و اضافه کردن نمک
در انتها، آبگوشت را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. بگذارید چند دقیقه دیگر بپزد تا طعمها به خوبی مخلوط شوند.
مرحله ۹: سرو آبگوشت
آبگوشت غوره و گوجهفرنگی آماده است. آن را در ظرفهای مناسب سرو کنید و به همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو کنید. نوش جان!
مطالب جذاب از سراسر وب
- مدل مانتو پاییزی جدید اینستاگرام برای بانوان خوش استیل و جذاب
- توگردنی شیک چشمنظر؛ ۱۵ عکس از طرحهای خاص و لاکچری
- ۱۵ طرح برتر دیزاین نوک مدادی سرویس بهداشتی؛ شیک و مینیمال
- ایدههای فانتزی بشقاب سرامیکی میوه ای کیوت؛ ۱۵ مدل رنگارنگ و خاص
- مانتو بافت بلند ترند پاییز 1403؛ 15 مدل جدید و خاص برای خانمهای خوشاستایل