طرز تهیه ماهی سفید شکم پر فوق العاده خوشمزه با طعم سنتی ایرانی

طرز تهیه ماهی سفید شکم پر

طرز تهیه ماهی سفید شکم پر

طرز تهیه ماهی سفید شکم پر خیلی ساده و خوشمزه است. این غذا پر از طعم‌ها و عطرهای مختلفه و می‌تونه سفره شما رو رنگین کنه. تو این دستور پخت قراره یاد بگیریم چطور ماهی سفید رو با موادی که خودمون دوست داریم، پر کنیم و به شکل خوشمزه‌ای بپزیم.

برای تهیه ماهی سفید شکم پر، اول ماهی رو تمیز کرده و با نمک و ادویه مزه‌دار کنید. سبزیجات و پیاز داغ و سیر رو تفت بدید، بعد زرشک و گردو و رب انار رو اضافه کنید. مواد رو توی شکم ماهی بذارید و ماهی رو توی ظرف پیرکس چرب شده قرار بدید. روی ماهی زعفران بزنید و با فویل بپوشونید. توی فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰ دقیقه بپزید و آخرش گریل کنید. نوش جان!

مواد لازممقدار
ماهی سفید۱ عدد
سبزی معطر (گشنیز، شنبلیله، جعفری، ریحان)۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ۲ قاشق غذاخوری
پوره سیر۲ قاشق غذاخوری
زرشک۱/۲ پیمانه
گردو خرد شده۱/۲ پیمانه
رب انار۳ قاشق غذاخوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه ماهی سفید شکم پر

مرحله ۱: آماده‌سازی ماهی

اول ماهی رو خوب بشورید و شکمش رو خالی کنید. حالا روی سطح و داخل شکم ماهی نمک، پودر سیر و زردچوبه بزنید. بذارید ماهی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل آبکش بمونه تا بوی ماهی گرفته بشه.

مرحله ۲: تفت دادن سبزیجات

سبزی‌های معطر رو خرد کنید و با کمی روغن داخل تابه تفت بدید تا رنگشون کمی تغییر کنه. بعد پیاز داغ رو اضافه کنید و با هم تفت بدید. سپس پوره سیر رو اضافه کنید و تفت بدید تا عطر سیر بلند بشه.

مرحله ۳: اضافه کردن زرشک و گردو

زرشک که از قبل خیس خورده رو به همراه گردوی خرد شده به مواد اضافه کنید و تفت بدید. در آخر، رب انار رو اضافه کنید و مواد رو تفت بدید تا یکدست بشه. می‌تونید مقدار رب انار رو بسته به ذائقه‌تون تنظیم کنید.

مرحله ۴: آماده‌سازی مواد میانی

نصف پیمانه آبجوش به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدید تا مواد خوب با هم مخلوط بشن. بعد تابه رو از روی حرارت بردارید.

مرحله ۵: پر کردن شکم ماهی

شکم ماهی رو با مواد میانی پر کنید. می‌تونید با خلال دندان یا نخ و سوزن شکم ماهی رو فیکس کنید تا مواد بیرون نریزه.

مرحله ۶: آماده‌سازی ظرف فر

کف یک ظرف پیرکس رو کمی چرب کنید و ماهی رو داخلش بذارید. روی ماهی کمی زعفران دم کرده بزنید. روی ظرف رو با فویل بپوشونید و چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید.

مرحله ۷: پختن ماهی

ظرف رو به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر بذارید. بعد از این مدت، فویل رو بردارید و بذارید روی ماهی هم گریل بشه تا رنگش طلایی بشه.

مرحله ۸: سرو ماهی

ماهی رو از فر بیرون بیارید و با سبزیجات یا برنج سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 24 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.