طرز تهیه اکبر جوجه با شیر بسیار لذیذ و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر

سلام! امروز می‌خوایم با هم طرز تهیه اکبر جوجه با شیر رو یاد بگیریم. این غذا از جمله غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانیه که با شیر و ترکیب‌های خاص خودش طعمی متفاوت و لذیذ داره. با این دستور ساده، می‌تونی یه غذای خوشمزه و متفاوت درست کنی و از خوردنش لذت ببری. پس بدون معطلی، بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه!

برای تهیه اکبر جوجه با شیر، یه جوجه کوچیک رو نصف کن و با آب، شیر، نمک و فلفل بپز. بعد از پخت، خشک کن و تو روغن سرخ کن. کره و آب اضافه کن و بزار دوباره بپزه. تو یه تابه دیگه، رب انار، نمک، شکر و گردو رو مخلوط کن و روی حرارت بذار. وقتی جوجه‌ها قهوه‌ای شدن، با پلو زعفرونی و سس سرو کن. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
جوجه۱ عدد
آب۲ پیمانه + ۱.۵ پیمانه
شیر۲ پیمانه
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
کره۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس اکبر جوجهمقدار
رب انار۱/۲ پیمانه
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چای‌خوری
گردو خرد شده۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه اکبر جوجه با شیر

مرحله ۱: آماده‌سازی جوجه

ابتدا یک جوجه با وزن حدود ۱ کیلوگرم را از وسط به دو نیم کنید. اصلا نباید از مرغ درشت استفاده کنید. جوجه را خوب بشورید و بهتر است پوست آن را نگه دارید. سپس با دستمال آشپزی خشک کنید.

مرحله ۲: پخت اولیه جوجه

جوجه‌های نصف شده را به همراه ۲ پیمانه آب، شیر، نمک و فلفل سیاه داخل قابلمه بریزید. درب قابلمه را بگذارید و برای ۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا کاملا پخته شود.

مرحله ۳: آماده‌سازی برای سرخ کردن

بعد از پخت، جوجه‌ها را از قابلمه خارج کنید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. این کار کمک می‌کند هنگام سرخ شدن، روغن نپاشد.

مرحله ۴: سرخ کردن جوجه

داخل یک تابه گود کمی روغن سرخ کردنی بریزید و هر دو طرف جوجه‌ها را خوب سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس زیر گاز را خاموش کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن کره و آب

بعد از سرخ شدن، ۱۰۰ گرم کره و ۱٫۵ پیمانه آب به تابه اضافه کنید. حرارت را روشن کنید و بگذارید جوجه‌ها برای ۱ ساعت دیگر بپزند.

مرحله ۶: تهیه سس اکبر جوجه

داخل یک تابه کوچک، رب انار، نمک، شکر و گردو خرد شده را اضافه کنید. همه را باهم مخلوط کنید و برای ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا مزه‌ها به خورد هم بروند.

مرحله ۷: سرو کردن

وقتی جوجه‌ها قهوه‌ای و خوش‌رنگ شدند، یعنی اکبر جوجه با شیر آماده است. آن را همراه با پلو زعفرانی و سس انار سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.