طرز تهیه فاهیتا میگو با روش ساده و سریع برای مهمانی‌های فامیلی

طرز تهیه فاهیتا میگو

طرز تهیه فاهیتا میگو

فاهیتا میگو خیلی راحت و خوشمزه‌ است و می‌تونی توی خونه درستش کنی. با مواد ساده و کمی زمان، می‌تونی یه غذای خوش‌طعم و سالم داشته باشی. این فاهیتا میگو برای مهمونی‌ها یا یه شام راحت تو خونه فوق‌العاده است. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه.

برای تهیه فاهیتا میگو، میگوها رو با ادویه‌ها و آب لیمو مزه‌دار کن و بعد از نیم ساعت توی تابه تفت بده. پیاز و فلفل دلمه‌ای رو هم تفت بده و با میگوها مخلوط کن. نان تورتیلا رو با سس مایونز و مخلوط میگو پر کن و به دلخواه با آب لیمو و گشنیز سرو کن. نوش جان!

مواد لازم برای ۲ نفرمقدار
میگو پاک شده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی۳ عدد
پودر پاپریکا۱ قاشق چای‌خوری
آویشن۱ قاشق چای‌خوری
پودر چیلی۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر سیر۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز۱/۲ قاشق چای‌خوری
آب لیمو۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتونبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه فاهیتا میگو

مرحله ۱: آماده‌سازی میگو

میگوها رو بشور و خشک کن. توی یه کاسه بزرگ، میگوها رو با روغن زیتون، آب لیموترش تازه، پودر پاپریکا، آویشن، پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز و کمی نمک مخلوط کن. خوب هم بزن تا میگوها به ادویه‌ها آغشته بشن. بعد بذار ۳۰ دقیقه تو یخچال بمونن تا مزه‌دار بشن.

مرحله ۲: پختن میگو

بعد از گذشت نیم ساعت، یه تابه رو روی حرارت بذار و کمی روغن بریز تا گرم بشه. میگوها رو توی تابه بریز و روی حرارت متوسط به مدت ۷ دقیقه تفت بده تا پخته بشن. دقت کن زیاد تفت نخورن چون سفت و لاستیکی می‌شن.

مرحله ۳: کنار گذاشتن میگوها

میگوهای پخته‌شده رو از تابه خارج کن و کنار بذار. حالا نوبت سبزیجاته.

مرحله ۴: آماده‌سازی پیاز

پیاز رو پوست بگیر و به صورت خلالی ریز خرد کن. توی همون تابه قبلی، پیازها رو تفت بده تا سبک و شیشه‌ای بشن.

مرحله ۵: اضافه کردن فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای‌های رنگی رو بشور و به صورت خلالی یا مکعبی خرد کن. به پیازها اضافه کن و کمی تفت بده تا نرم بشن.

مرحله ۶: اضافه کردن میگو

میگوهای پخته‌شده رو به تابه برگردون و با پیاز و فلفل دلمه‌ای‌ها مخلوط کن. مواد رو خوب هم بزن تا یکدست بشن.

مرحله ۷: آماده‌سازی نان

نان تورتیلا یا نان دلخواهت رو آماده کن. کمی سس مایونز روی نان بزن و مخلوط فاهیتا میگو رو روش بریز.

مرحله ۸: سرو فاهیتا

به دلخواه کمی آب لیمو و گشنیز یا جعفری خرد شده روی فاهیتاها بریز و به صورت لقمه در بیار و سرو کن. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 22 خرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.