طرز تهیه فاهیتا میگو با روش ساده و سریع برای مهمانیهای فامیلی
طرز تهیه فاهیتا میگو
فاهیتا میگو خیلی راحت و خوشمزه است و میتونی توی خونه درستش کنی. با مواد ساده و کمی زمان، میتونی یه غذای خوشطعم و سالم داشته باشی. این فاهیتا میگو برای مهمونیها یا یه شام راحت تو خونه فوقالعاده است. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه.
برای تهیه فاهیتا میگو، میگوها رو با ادویهها و آب لیمو مزهدار کن و بعد از نیم ساعت توی تابه تفت بده. پیاز و فلفل دلمهای رو هم تفت بده و با میگوها مخلوط کن. نان تورتیلا رو با سس مایونز و مخلوط میگو پر کن و به دلخواه با آب لیمو و گشنیز سرو کن. نوش جان!
مواد لازم برای ۲ نفر | مقدار |
میگو پاک شده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمهای رنگی | ۳ عدد |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
پودر چیلی | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آب لیمو | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه فاهیتا میگو
مرحله ۱: آمادهسازی میگو
میگوها رو بشور و خشک کن. توی یه کاسه بزرگ، میگوها رو با روغن زیتون، آب لیموترش تازه، پودر پاپریکا، آویشن، پودر چیلی، پودر سیر، پودر پیاز و کمی نمک مخلوط کن. خوب هم بزن تا میگوها به ادویهها آغشته بشن. بعد بذار ۳۰ دقیقه تو یخچال بمونن تا مزهدار بشن.
مرحله ۲: پختن میگو
بعد از گذشت نیم ساعت، یه تابه رو روی حرارت بذار و کمی روغن بریز تا گرم بشه. میگوها رو توی تابه بریز و روی حرارت متوسط به مدت ۷ دقیقه تفت بده تا پخته بشن. دقت کن زیاد تفت نخورن چون سفت و لاستیکی میشن.
مرحله ۳: کنار گذاشتن میگوها
میگوهای پختهشده رو از تابه خارج کن و کنار بذار. حالا نوبت سبزیجاته.
مرحله ۴: آمادهسازی پیاز
پیاز رو پوست بگیر و به صورت خلالی ریز خرد کن. توی همون تابه قبلی، پیازها رو تفت بده تا سبک و شیشهای بشن.
مرحله ۵: اضافه کردن فلفل دلمهای
فلفل دلمهایهای رنگی رو بشور و به صورت خلالی یا مکعبی خرد کن. به پیازها اضافه کن و کمی تفت بده تا نرم بشن.
مرحله ۶: اضافه کردن میگو
میگوهای پختهشده رو به تابه برگردون و با پیاز و فلفل دلمهایها مخلوط کن. مواد رو خوب هم بزن تا یکدست بشن.
مرحله ۷: آمادهسازی نان
نان تورتیلا یا نان دلخواهت رو آماده کن. کمی سس مایونز روی نان بزن و مخلوط فاهیتا میگو رو روش بریز.
مرحله ۸: سرو فاهیتا
به دلخواه کمی آب لیمو و گشنیز یا جعفری خرد شده روی فاهیتاها بریز و به صورت لقمه در بیار و سرو کن. نوش جان!