طرز تهیه مرغ چینی خوشمزه و لذیذ به روشی ساده و سریع

طرز تهیه مرغ چینی

طرز تهیه مرغ چینی

سلام دوستان! امروز می‌خوایم یه غذای خوشمزه و متفاوت درست کنیم، طرز تهیه مرغ چینی. این غذا خیلی آسونه و طعم بی‌نظیری داره. فقط کافیه مراحل رو قدم به قدم دنبال کنید و مطمئن باشید که نتیجه‌اش عالی می‌شه. حالا بیاین بریم سراغ مواد لازم.

برای تهیه مرغ چینی، اول سینه مرغ رو تکه‌تکه کنید و با سویا سس و سس فلفل تند مزه‌دار کنید. بعد از یه ساعت که مرغ مزه‌دار شد، پیازچه رو با روغن کنجد تفت بدید، مرغ رو اضافه کنید و سرخ کنید. سیر و زنجبیل رو اضافه کرده و تفت بدید، بعد بادام رو اضافه کنید. در آخر، نشاسته ذرت رو اضافه کنید و با نصف فنجان آب جوش بپزید تا سس غلیظ بشه. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
سینه مرغ۱ عدد
بادام هندی بو داده۱/۲ پیمانه
پیازچه حلقه شده۱ پیمانه
زنجبیل تازه۲ ق غذا خوری
سیر۴ حبه
سویا سس۵ ق غذا خوری
سس فلفل تند۱ الی ۲ ق سوپ خوری
نشاسته ذرت۱ ق غذا خوری
روغن کنجد۱/۴ پیمانه

طرز تهیه مرغ چینی

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

اول از همه، سینه مرغ رو بدون استخوان کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید، مثلاً مکعبی یا نواری. بعد، مرغ‌ها رو توی یه کاسه بریزید و با سویا سس و سس فلفل تند مخلوط کنید. روی کاسه رو بپوشونید و بذارید تو یخچال تا یه ساعت بمونه و مزه‌دار بشه.

مرحله ۲: آماده‌سازی پیازچه

پیازچه‌ها رو که قبلاً شستید و حلقه‌ای خرد کردید، توی یه تابه وک یا تابه گود با روغن کنجد تفت بدید. فقط یه کم تفت بدید تا عطرش آزاد بشه، ولی نباید له یا نرم بشه.

مرحله ۳: اضافه کردن مرغ

مرغ مرینت شده رو از یخچال دربیارید و به پیازچه‌ها اضافه کنید. خوب تفت بدید تا مرغ‌ها کامل سرخ بشن و رنگشون عوض بشه.

مرحله ۴: اضافه کردن سیر و زنجبیل

سیرهای پوست گرفته و له شده رو به همراه زنجبیل تازه رنده شده به تابه اضافه کنید. مواد رو خوب تفت بدید تا عطر سیر آزاد بشه و با مرغ‌ها مخلوط بشه.

مرحله ۵: اضافه کردن بادام

حالا وقت اضافه کردن بادام هندی بو داده است. اگه بادام رو خودتون بو دادید، کمی تفت بدید تا طعمش بیشتر بشه. اگه آماده گرفتید، مستقیم اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله ۶: اضافه کردن نشاسته ذرت

نشاسته ذرت رو به تابه اضافه کنید و مواد رو خوب تفت بدید تا همه چیز به هم بچسبه و یه دست بشه. این کار باعث می‌شه که مرغ‌ها طعم بهتری بگیرن.

مرحله ۷: اضافه کردن آب

نصف فنجان آب جوش رو به تابه اضافه کنید. بذارید مرغ‌ها خوب بپزن و سس غلیظ بشه. اگه دیدید آب کم شده، می‌تونید کمی بیشتر اضافه کنید تا مرغ‌ها نرم و خوش‌طعم بشن.

مرحله ۸: سرو کردن

وقتی مرغ‌ها کاملاً پخته شدن و سس به غلظت مناسب رسید، غذا آمادست. می‌تونید این خوراک خوشمزه رو با برنج سفید یا نودل سرو کنید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 3

اولین امتیاز را شما بدهید!

دوست داشتی؟ share کن!
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.