طرز تهیه سس دقوس با ماهی به روشی سریع و آسان
طرز تهیه سس دقوس با ماهی
طرز تهیه سس دقوس با ماهی خیلی ساده و خوشمزهست. تو این دستور، ماهی رو با سسی که با گوجه، سیر و فلفل سبز درست میشه، میپزیم. این سس طعم تند و ترش خوبی داره که به ماهی خیلی میچسبه. خیلی هم راحت میتونی این غذا رو تو خونه درست کنی و از طعمش لذت ببری.
برای تهیه سس دقوس با ماهی، ماهی رو تکهتکه کن و با نمک و ادویه مزهدار کن. بعد سرخش کن. سیر و گوجهفرنگی و فلفل رو تفت بده، آبلیمو و ادویهها رو اضافه کن و بذار سس غلیظ بشه. ماهی سرخشده رو توی سس بذار و بذار چند دقیقه بمونه تا طعم بگیره. با سبزی پلو و ترشی سرو کن. نوش جان!
ماده | مقدار |
ماهی دلخواه | ۳ تکه |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
سیر | ۶ حبه |
فلفل سبز تند | ۲ عدد |
آبلیمو ترش | به مقدار لازم |
نمک، زردچوبه، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه سس دقوس با ماهی
مرحله ۱: آمادهسازی ماهی
ماهی رو به تکههای دلخواه خرد کن و داخل یک کاسه بذار. روی ماهی نمک بپاش و برای ۲۰ دقیقه توی دمای محیط یا یخچال قرار بده تا بوی زهم ماهی گرفته بشه.
مرحله ۲: شستن و مزهدار کردن ماهی
بعد از ۲۰ دقیقه، ماهیها رو بشور و با فلفل و زردچوبه آغشته کن. میتونی به دلخواه پوست ماهی رو هم بگیری.
مرحله ۳: سرخ کردن ماهی
داخل یک تابه روغن بریز و صبر کن تا داغ بشه. بعد ماهیها رو داخل روغن داغ سرخ کن و از تابه خارج کن.
مرحله ۴: آمادهسازی سیر
سیرها رو پوست بگیر و پوره یا رنده ریز بزن. داخل همون تابهای که ماهی رو سرخ کردی، کمی سیرها رو تفت بده تا عطرش بلند بشه.
مرحله ۵: آمادهسازی گوجه
گوجهها رو بشور و نگینی ریز خرد کن یا با غذاساز پوره کن. گوجه رو به همراه کمی نمک، فلفل قرمز و فلفل سبز تند خرد شده به سیر اضافه کن و خوب هم بزن.
مرحله ۶: پختن سس
آبلیموترش رو به مخلوط اضافه کن و درب تابه رو بذار تا آب اضافی گوجهها کشیده بشه و سس غلیظ بشه.
مرحله ۷: افزودن ماهی به سس
وقتی سس غلیظ شد، ماهی سرخ شده رو به تابه اضافه کن و برای ۱۰ دقیقه درب تابه رو بذار تا سس دقوس به خورد ماهی بره.
مرحله ۸: آمادهسازی سبزی پلو
در همین حین، سبزی پلویی و برنج رو آماده کن تا کنار ماهی سرو کنی.
مرحله ۹: سرو کردن
ماهی و سس دقوس خوشمزه رو در کنار سبزی پلو و ترشی دلخواه سرو کن. نوش جان!