طرز تهیه بادمجان پنیری خوشمزه و ساده مناسب برای پیش غذا در مهمونی

طرز تهیه بادمجان پنیری

طرز تهیه بادمجان پنیری

طرز تهیه بادمجان پنیری خیلی راحته و مطمئناً یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی میشه که می‌تونین درست کنین. این غذا ترکیبی از بادمجان، گوشت چرخ کرده و پنیر پیتزا است که با یک سس خوش‌طعم حسابی دلچسب میشه. با هم شروع کنیم!

برای تهیه بادمجان پنیری، بادمجان‌ها رو حلقه‌ای خرد کنید و داخل آب و نمک بذارید. بعد از نیم ساعت بشورید و خشک کنید. سس بشامل درست کنید با آرد، کره، شیر و پنیر پیتزا. پیاز و گوشت رو تفت بدید، بعد فلفل دلمه‌ای و رب اضافه کنید. مواد رو لایه‌لایه با بادمجان و سس بشامل توی ظرف پیرکس بچینید و روش پنیر پیتزا بریزید. ظرف رو ۴۰ دقیقه تو فر بذارید تا بپزه و پنیرش آب بشه. نوش جان!

مواد اصلی برای ۴ نفرمقدار
بادمجان۲ عدد
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
فلفل دلمه‌ای۱ عدد
رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سس بشاملبه مقدار لازم
پنیر پیتزابه مقدار لازم
مواد دیگرمقدار
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه بادمجان پنیری

مرحله ۱: آماده‌سازی بادمجان‌ها

ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای خرد کنید. داخل یک کاسه، بادمجان‌ها را در مخلوط آب و نمک قرار دهید و بگذارید نیم ساعت بمانند تا تلخی آنها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را خوب بشویید و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شوند.

مرحله ۲: تهیه سس بشامل

داخل یک تابه، ۱ قاشق غذاخوری آرد و ۱ قاشق غذاخوری کره را با هم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس ۲ پیمانه شیر به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. در ادامه، مقداری پنیر پیتزا، فلفل سیاه و آویشن به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.

مرحله ۳: تفت دادن پیاز

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. داخل یک تابه با کمی روغن، پیاز را تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شود. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و به همراه کمی نمک و فلفل سیاه تفت دهید تا گوشت خوب سرخ شود.

مرحله ۴: اضافه کردن فلفل دلمه‌ای و رب

فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و به تابه اضافه کنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را هم به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید. پس از چند دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۵: چیدن بادمجان و مواد گوشتی

کف ظرف پیرکس را کمی چرب کنید. حلقه‌های بادمجان را کف ظرف بچینید. روی بادمجان‌ها، مواد گوشتی را بریزید و سپس یک لایه سس بشامل روی آن بمالید.

مرحله ۶: لایه‌لایه کردن مواد

این مرحله را تکرار کنید: یک لایه بادمجان، یک لایه مواد گوشتی و یک لایه سس بشامل. این کار را تا زمانی که مواد تمام شوند ادامه دهید. در نهایت، روی مواد پنیر پیتزا بریزید.

مرحله ۷: پخت در فر

ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. بگذارید به مدت ۴۰ دقیقه در فر بماند تا پنیر ذوب شود و بادمجان‌ها خوب پخته شوند. پس از آن، ظرف را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود.

مرحله ۸: سرو و نوش جان

بادمجان پنیری آماده سرو است. آن را به قسمت‌های دلخواه برش دهید و در بشقاب‌های جداگانه سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : جمعه 25 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.