طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت؛ یک غذای خوشمزه و فوری برای شام امشب
طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت
سلام دوستان! امروز میخوام طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت رو بهتون یاد بدم. این غذا خیلی خوشمزه و مقویـه و برای یه وعده کامل و دلپذیر عالیه. با موادی که به راحتی در دسترس هست، میتونید یه غذای خوشمزه و پر از پروتئین درست کنید. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه.
برای تهیه خوراک لوبیا با گوشت، اول لوبیاها رو خیس کنید و گوشت رو خرد و بشورید. بعد پیاز رو توی روغن تفت بدید، گوشت و ادویهها رو اضافه کنید و تفت بدید. رب و گوجهفرنگی رو اضافه کنید و بعد از پختن گوشت، لوبیاهای پخته رو اضافه کنید. در نهایت، کمی آرد و کره تفت داده شده اضافه کنید تا خوراک غلیظ بشه. نمک و آبلیمو رو هم اضافه کنید و خوراک رو با نون یا برنج سرو کنید.
مواد اصلی | مقدار |
لوبیا سفید یا چیتی | ۲ پیمانه |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت تکهای | ۳۰۰ گرم |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجهفرنگی | ۲ عدد |
مواد دیگر | مقدار |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت
مرحله ۱: خیس کردن لوبیا
لوبیاها رو از شب قبل خیس کنید و در طول خیس خوردن چند بار آبشون رو عوض کنید تا بهتر پخته بشن و نفخشون گرفته بشه. برای بهتر خیس خوردن میتونید یک خیار رو از وسط نصف کنید و روی لوبیاها بذارید.
مرحله ۲: آماده کردن گوشت
گوشت خورشتی رو خرد کنید و بشورید. بعد لوبیاها رو با ۴ پیمانه آب بذارید تا بپزن. وقتی پختن، آبکش کنید و کنار بذارید.
مرحله ۳: تفت دادن پیاز و گوشت
پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید. توی قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز سبک و شفاف بشه. بعد گوشت رو اضافه کنید و با کمی فلفل سیاه و پولبیبر تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و سرخ بشه.
مرحله ۴: اضافه کردن رب و گوجهفرنگی
رب گوجهفرنگی رو به قابلمه اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره. بعد گوجهفرنگیهای پوره شده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا آب اضافه گوجه کشیده بشه.
مرحله ۵: پختن گوشت
دو لیوان آب جوش به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا گوشت بپزه. در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید گوشت به آرامی بپزه و نرم بشه.
مرحله ۶: اضافه کردن لوبیا
وقتی گوشت پخت، لوبیاهای پخته و آبکش شده رو به قابلمه اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید و بذارید خوراک به آرامی غلیظ بشه.
مرحله ۷: آمادهسازی آرد
داخل یه تابه کره رو ذوب کنید و آرد رو اضافه کنید. تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی رنگ بگیره.
مرحله ۸: غلیظ کردن خوراک
مخلوط آرد و کره رو به خوراک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوراک غلیظ و لعابدار بشه.
مرحله ۹: افزودن نمک و آبلیمو
در انتها نمک رو به خوراک اضافه کنید و به دلخواه کمی آبلیمو ترش داخل خوراک بریزید تا طعم بهتری بگیره.
مرحله ۱۰: سرو کردن خوراک
خوراک لوبیا با گوشت آمادهست! اون رو با نون تازه یا برنج سرو کنید و نوش جان کنید. امیدوارم از این غذای خوشمزه لذت ببرید. نوش جان!