طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت؛ یک غذای خوشمزه و فوری برای شام امشب

طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت

طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت

سلام دوستان! امروز می‌خوام طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت رو بهتون یاد بدم. این غذا خیلی خوشمزه و مقوی‌ـه و برای یه وعده کامل و دلپذیر عالیه. با موادی که به راحتی در دسترس هست، می‌تونید یه غذای خوشمزه و پر از پروتئین درست کنید. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه.

برای تهیه خوراک لوبیا با گوشت، اول لوبیاها رو خیس کنید و گوشت رو خرد و بشورید. بعد پیاز رو توی روغن تفت بدید، گوشت و ادویه‌ها رو اضافه کنید و تفت بدید. رب و گوجه‌فرنگی رو اضافه کنید و بعد از پختن گوشت، لوبیاهای پخته رو اضافه کنید. در نهایت، کمی آرد و کره تفت داده شده اضافه کنید تا خوراک غلیظ بشه. نمک و آبلیمو رو هم اضافه کنید و خوراک رو با نون یا برنج سرو کنید.

مواد اصلیمقدار
لوبیا سفید یا چیتی۲ پیمانه
پیاز۱ عدد
گوشت تکه‌ای۳۰۰ گرم
رب گوجه‌فرنگی۱ قاشق غذاخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی۲ عدد
مواد دیگرمقدار
آرد۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، فلفل قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت

مرحله ۱: خیس کردن لوبیا

لوبیاها رو از شب قبل خیس کنید و در طول خیس خوردن چند بار آبشون رو عوض کنید تا بهتر پخته بشن و نفخشون گرفته بشه. برای بهتر خیس خوردن می‌تونید یک خیار رو از وسط نصف کنید و روی لوبیاها بذارید.

مرحله ۲: آماده کردن گوشت

گوشت خورشتی رو خرد کنید و بشورید. بعد لوبیاها رو با ۴ پیمانه آب بذارید تا بپزن. وقتی پختن، آبکش کنید و کنار بذارید.

مرحله ۳: تفت دادن پیاز و گوشت

پیاز رو پوست بگیرید و خرد کنید. توی قابلمه مقداری روغن زیتون بریزید و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید تا پیاز سبک و شفاف بشه. بعد گوشت رو اضافه کنید و با کمی فلفل سیاه و پولبیبر تفت بدید تا رنگ گوشت تغییر کنه و سرخ بشه.

مرحله ۴: اضافه کردن رب و گوجه‌فرنگی

رب گوجه‌فرنگی رو به قابلمه اضافه کنید و تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره. بعد گوجه‌فرنگی‌های پوره شده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید تا آب اضافه گوجه کشیده بشه.

مرحله ۵: پختن گوشت

دو لیوان آب جوش به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا گوشت بپزه. در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید گوشت به آرامی بپزه و نرم بشه.

مرحله ۶: اضافه کردن لوبیا

وقتی گوشت پخت، لوبیاهای پخته و آبکش شده رو به قابلمه اضافه کنید. در قابلمه رو بذارید و بذارید خوراک به آرامی غلیظ بشه.

مرحله ۷: آماده‌سازی آرد

داخل یه تابه کره رو ذوب کنید و آرد رو اضافه کنید. تفت بدید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی رنگ بگیره.

مرحله ۸: غلیظ کردن خوراک

مخلوط آرد و کره رو به خوراک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوراک غلیظ و لعاب‌دار بشه.

مرحله ۹: افزودن نمک و آبلیمو

در انتها نمک رو به خوراک اضافه کنید و به دلخواه کمی آبلیمو ترش داخل خوراک بریزید تا طعم بهتری بگیره.

مرحله ۱۰: سرو کردن خوراک

خوراک لوبیا با گوشت آماده‌ست! اون رو با نون تازه یا برنج سرو کنید و نوش جان کنید. امیدوارم از این غذای خوشمزه لذت ببرید. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 27 خرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.