طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت و گردو به سبک سنتی ایرانی

طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت و گردو

طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت و گردو

کشک بادمجان با گوشت و گردو یه غذای خوشمزه و مقوی ایرانیه که خیلی از ما دوستش داریم. این غذا رو می‌تونید برای مهمونی‌ها یا دورهمی‌های خانوادگی آماده کنید. تو این دستور پخت، بادمجان‌های خوشمزه رو با گوشت چرخ کرده و گردو ترکیب می‌کنیم تا یه طعم خاص و متفاوت داشته باشیم. حالا بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه.

برای تهیه کشک بادمجان با گوشت و گردو، اول پیاز و گوشت چرخ کرده رو با ادویه تفت بده و بعد رب گوجه فرنگی اضافه کن. بادمجان‌ها رو سرخ کن و له کن. سیر و نعناع خشک رو توی تابه دیگه تفت بده و همه مواد رو با هم ترکیب کن. در آخر کشک و گردو و زعفران رو اضافه کن و بگذار خوب جا بیفته. حالا این غذای خوشمزه رو با نون تازه سرو کن. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
بادمجان۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز سرخ شده۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی۳ ق غذا خوری
سیر۶ حبه
نعناع خشک۳ ق غذا خوری
گردو خرد شده۳/۴ پیمانه
پیاز داغبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کشک بادمجان با گوشت و گردو

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز و گوشت

پیاز داغ یا پیاز سرخ شده رو به همراه کمی روغن توی تابه بریز. می‌تونی پیاز رو خلالی خرد کنی و تفت بدی تا سرخ بشه یا از پیاز داغ آماده استفاده کنی. گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کن و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه تفت بده. وقتی گوشت سرخ شد، رب گوجه فرنگی رو اضافه کن و تفت بده تا بوی خامی رب گرفته بشه. این مایه رو کنار بذار.

مرحله ۲: آماده‌سازی بادمجان

بادمجان‌ها رو پوست بگیر و برای نیم ساعت داخل آب و نمک بذار تا تلخی‌شون گرفته بشه. بعد از نیم ساعت بادمجان‌ها رو خوب خشک کن و توی روغن سرخ کن. برای سرخ کردن کمتر از روغن، می‌تونی از فر استفاده کنی. بعد از سرخ شدن، بادمجان‌ها رو خوب بکوب و له کن.

مرحله ۳: تفت دادن سیر و نعناع

توی یه تابه دیگه کمی روغن بریز و سیرهای پوره شده رو کمی تفت بده تا عطرش بلند بشه. بعد نعناع خشک رو اضافه کن و برای ۳۰ ثانیه تفت بده.

مرحله ۴: ترکیب مواد

اگه بادمجان‌ها رو به صورت درسته سرخ کردی، مواد گوشتی رو وسط بادمجان‌ها قرار بده. اگه بادمجان‌ها رو له کردی، بادمجان‌ها رو به همراه سیر داغ و نعناع داغ کمی تفت بده و بعد مواد گوشتی رو اضافه کن.

مرحله ۵: اضافه کردن کشک و گردو

کشک رو به مواد اضافه کن و خوب مخلوط کن. گردو خرد شده و کمی زعفران دم کرده رو هم اضافه کن. در نهایت ۱/۲ پیمانه آب جوش به مواد اضافه کن و درب ماهیتابه رو بذار تا مواد پخته و یکدست بشن.

مرحله ۶: سرو غذا

وقتی مواد خوب پخته و یکدست شدن، کشک بادمجان رو توی دیس سرو بکش. با کمی پیاز داغ و سیر داغ تزیین کن. اگه دوست داشتی می‌تونی مقداری از مواد گوشتی رو برای تزیین نگه داری. این غذا رو با نان تازه سرو کن. نوش جان!

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در دوشنبه 28 خرداد 1403
Loading more posts...

استفاده از مطالب سایت در نهایت در سایر سایت‌ها فقط با کسب مجوز کتبی امکان پذیر است.