طرز تهیه واویشکا دل و جگر مرغ به روشی سریع و آسان برای شام

طرز تهیه واویشکا دل و جگر مرغ

طرز تهیه واویشکا دل و جگر مرغ

سلام دوستان! امروز می‌خوام طرز تهیه واویشکا دل و جگر مرغ رو باهاتون به اشتراک بذارم. این غذا یکی از اون غذاهای خوشمزه و مقوی هست که هم درست کردنش راحته و هم خیلی لذیذه. با دل و جگر مرغ یه ترکیب خوش‌طعم درست می‌شه که عاشقش می‌شید. با من همراه باشید تا مراحلش رو یاد بگیریم.

برای تهیه واویشکا دل و جگر مرغ، دل و جگر مرغ رو مکعبی خرد کرده و کنار بذارید. پیاز و سیب‌زمینی‌ها رو هم خرد کنید. قارچ‌ها رو ورقه‌ای کنید. پیازها رو توی روغن سرخ کنید و بعد دل و جگر رو اضافه کنید. ادویه‌ها رو بریزید و قارچ‌ها رو اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها رو جداگانه سرخ کنید و رب گوجه‌فرنگی رو اضافه کنید. همه مواد رو با هم مخلوط کنید و بگذارید طعم‌ها به هم بروند. بعد از ۵ دقیقه آماده سروه! نوش جان!

مواد اصلی برای ۴ نفرمقدار
دل مرغ۲۵۰ گرم
جگر مرغ۳۵۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد متوسط
قارچ۵ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
ادویه‌هامقدار
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم

طرز تهیه واویشکا دل و جگر مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی دل و جگر

دل و جگر مرغ را بشورید و روی تخته برش به صورت مکعبی خرد کنید. بگذارید آب اضافی آنها کشیده شود.

مرحله ۲: خرد کردن پیاز

پیاز را بشورید، پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. آن را کنار بگذارید.

مرحله ۳: خرد کردن سیب زمینی

سیب زمینی‌ها را بشورید، پوست بگیرید و روی تخته برش مکعبی خرد کنید.

مرحله ۴: آماده‌سازی قارچ‌ها

قارچ‌ها را بشورید و پوست نازک آن‌ها را با یک چاقوی تیز بگیرید. سپس روی تخته برش به صورت ورقه‌ای خرد کنید.

مرحله ۵: سرخ کردن پیاز

در تابه مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. پیازهای نگینی را اضافه کنید و اجازه دهید نرم و سبک شوند. مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید تا رنگ بگیرد.

مرحله ۶: اضافه کردن دل و جگر

بعد از ۵ دقیقه که پیازها نرم شدند، دل و جگر خرد شده را به تابه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا همه طرف دل و جگرها بپزند و از خامی خارج شوند.

مرحله ۷: اضافه کردن ادویه‌ها

در این مرحله، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا مزه ادویه‌ها به همه قسمت‌های دل و جگر نفوذ کند.

مرحله ۸: اضافه کردن قارچ‌ها

قارچ‌های ورقه‌ای را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، درب تابه را بگذارید تا مواد آب بیندازند و پخته شوند.

مرحله ۹: سرخ کردن سیب زمینی

در تابه‌ای دیگر مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود. سیب زمینی‌های خرد شده را به همراه مقداری زردچوبه اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه سرخ شوند تا طلایی و برشته شوند.

مرحله ۱۰: اضافه کردن رب گوجه فرنگی

در ۵ دقیقه آخر سرخ شدن سیب زمینی‌ها، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید رب رنگ باز کند و قرمز شود.

مرحله ۱۱: ترکیب مواد

اگر آب دل و جگر کشیده و خشک شده بود، آن‌ها را به مخلوط سیب زمینی و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ و طعم مواد به هم بروند.

مرحله ۱۲: سرو واویشکا

بعد از ۵ دقیقه، زیر شعله را خاموش کنید و واویشکا دل و جگر را در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.