طرز تهیه میت بال با پوره سیب زمینی خوشمزه به سبک رستورانی

طرز تهیه میت بال با پوره سیب زمینی

طرز تهیه میت بال با پوره سیب زمینی

طرز تهیه میت بال با پوره سیب زمینی خیلی ساده است و می‌تونه یه غذای خوشمزه و مقوی برای هر وعده باشه. با گوشت چرخ کرده و چند تا مواد ساده دیگه، میت بال‌های خوش‌طعمی درست می‌کنیم و با پوره سیب زمینی نرم و خوشمزه سرو می‌کنیم. بیاید بریم سراغ طرز تهیه این غذای خوشمزه.

برای تهیه میت بال با پوره سیب‌زمینی، ابتدا مواد لازم رو آماده کنید، مثل رنده کردن پیاز و پوره کردن سیر. بعد، گوشت چرخ‌کرده رو با پیاز، ادویه‌ها و آرد سوخاری مخلوط کنید و به اندازه‌های کوچیک قلقلی کنید و بذارید داخل یخچال. میت بال‌ها رو توی تابه تفت بدید و بعد قارچ‌ها رو هم تفت بدید. سس رو درست کنید و میت بال‌ها رو داخلش بذارید تا خوب پخته بشن. سیب‌زمینی‌ها رو بپزید و با کره و شیر پوره کنید. در نهایت، پوره سیب‌زمینی رو توی ظرف سرو بریزید و میت بال‌ها و قارچ‌ها رو روش بچینید. نوش جان!

مواد اصلی غذا برای ۳ نفرمقدار
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
قارچ۶ عدد
تخم مرغ۱ عدد
عصاره گوشت۱ عدد
جعفری تازه یا خشکبه مقدار لازم
پودر سوخاری۳ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکابه مقدار لازم
مواد لازم برای پوره سیب زمینیمقدار
سیب زمینی پخته شده۶۰۰ گرم
کره۲۰ گرم
شیر۱/۲ لیوان
نمک، فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه میت بال با پوره سیب زمینی

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه

پیاز رو بشورید و پوست بگیرید و رنده کنید. آرد سوخاری رو داخل کاسه بریزید و کمی شیر اضافه کنید و مخلوط کنید. سیر رو بشورید و پوست بگیرید و پوره کنید. قارچ‌ها رو بشورید و پوست نازکشون رو بگیرید و ورقه‌ای برش بدید.

مرحله ۲: پختن سیب‌زمینی‌ها

سیب‌زمینی‌ها رو بشورید، پوست بگیرید و توی قابلمه آب بجوشونید تا نرم بشن.

مرحله ۳: مخلوط کردن گوشت

گوشت چرخ‌کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و جعفری خرد شده) مخلوط کنید.

مرحله ۴: افزودن مواد به گوشت

آرد سوخاری مخلوط شده رو به همراه تخم‌مرغ و پوره سیر به گوشت اضافه کنید و با دست خوب ورز بدید تا مواد یکدست بشن.

مرحله ۵: فرم دادن به میت بال‌ها

از مواد به اندازه کم بردارید و با دست گوشت‌ها رو قلقلی کنید و فرم بدید.

مرحله ۶: استراحت دادن میت بال‌ها

میت بال‌ها رو داخل ظرف قرار بدید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بذارید.

مرحله ۷: تفت دادن میت بال‌ها

تو تابه‌ای مناسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید. میت بال‌ها رو داخل تابه تفت بدید تا کمی پخته بشن. نیاز به پخت کامل ندارن.

مرحله ۸: تفت دادن قارچ‌ها

بعد از تفت دادن میت بال‌ها، اون‌ها رو از تابه بردارید و با همون روغن موجود، قارچ‌های ورقه‌ای رو اضافه کنید و تفت بدید.

مرحله ۹: درست کردن سس

یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به همراه مقداری کره داخل تابه بریزید و تفت بدید تا رنگ رب باز بشه و مواد مزه کره بگیرن. سپس یک لیوان آب و عصاره گوشت رو اضافه کنید و چند دقیقه قل بدید.

مرحله ۱۰: پخت نهایی میت بال‌ها

بعد از چند دقیقه قل زدن آب، میت بال‌ها رو به آرامی به آب اضافه کنید و درب قابلمه رو بذارید و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اجازه بدید تا مواد و گوشت‌ها پخته بشن. وقتی سس غلیظ شد، زیر گاز رو خاموش کنید.

مرحله ۱۱: تهیه پوره سیب‌زمینی

سیب‌زمینی پخته و داغ رو با کره، نمک و فلفل سیاه بکوبید یا داخل غذاساز بریزید. شیر رو به آرامی به مواد اضافه کنید تا تبدیل به پوره نرم و لطیف بشه.

مرحله ۱۲: سرو میت بال با پوره سیب‌زمینی

پوره سیب‌زمینی رو داخل ظرف مناسب سرو کنید و صاف کنید. میت بال‌ها و قارچ‌های آماده شده رو روی پوره بریزید. میت بال با پوره سیب زمینی شما آماده است. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 20 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.