طرز تهیه استیک گوشت با پیاز فوق العاده خوشمزه به سبک رستورانی
طرز تهیه استیک گوشت با پیاز
استیک گوشت با پیاز یه غذای خوشمزه و ساده است که میتونی راحت درستش کنی. این غذا رو میتونی به عنوان یه وعده خوشمزه برای خانواده یا مهمونهات سرو کنی. با استفاده از مواد اولیهی تازه و باکیفیت، طعم بینظیری به غذا میدی. حالا بریم سراغ طرز تهیه استیک گوشت با پیاز.
برای تهیه استیک گوشت با پیاز، اول پیاز و سیر رو آماده کن، گوشت رو مزهدار کن و بذار تو یخچال. بعد گوشت رو خشک کن و کره رو ذوب کن. پیازها رو سرخ کن تا طلایی بشن، بعد سیر و خامه رو اضافه کن. استیک رو توی تابه چدنی سرخ کن تا هر دو طرفش طلایی بشه. استیک رو با پیازهای کاراملی شده و کره ذوب شده سرو کن.
مواد لازم برای ۲ نفر | مقدار |
گوشت استیک بدون استخوان | ۴۰۰ گرم |
کره | ۱۵۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
سیر تازه | ۳ حبه |
خامه | ۱۰۰ گرم |
نمک کوشر | ۳ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه، آویشن خشک یا رزماری تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه استیک گوشت با پیاز
مرحله ۱: آمادهسازی مواد اولیه
پیاز رو بشور و پوست بگیر. بعد روی تخته برش، ورقهای خردش کن. سیر رو هم بشور و پوره کن. گوشت استیک رو با نمک کوشر و رزماری مزهدار کن. میتونی این کار رو از یک ساعت تا یک روز قبل انجام بدی و بذاری تو یخچال استراحت کنه.
مرحله ۲: خشک کردن استیک
یک ساعت قبل از پخت، گوشت رو از یخچال بیرون بیار و روی کاغذ روغنی و دستمال تمیز بذار. با دستمال کاغذی، سطح گوشت رو خشک کن تا ترد بشه.
مرحله ۳: ذوب کردن کره
کره رو داخل شیر جوش بذار و با حرارت ملایم ذوبش کن.
مرحله ۴: سرخ کردن پیاز
در یک تابه مناسب، مقداری روغن زیتون بریز. پیازهای ورقهای رو با آویشن، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کن. روی حرارت ملایم قرار بده تا پیازها طلایی بشن.
مرحله ۵: اضافه کردن سیر و خامه
وقتی پیازها طلایی شدن، ۲ قاشق غذاخوری آب و سیر پوره شده رو اضافه کن. بذار پیاز و سیر با هم پخته بشن. وقتی پیازها نرم شدن، خامه رو اضافه کن و به مدت ۲ دقیقه مرتب هم بزن.
مرحله ۶: سرخ کردن استیک
در یک تابه چدنی، مقداری روغن یا روغن زیتون بریز. تابه رو روی حرارت ملایم قرار بده تا روغن گرم بشه. استیک رو داخل تابه بذار و اجازه بده یک طرفش طلایی بشه. در حین پخت، گوشت رو نیمدایره بچرخون تا نچسبه.
مرحله ۷: پخت طرف دیگر استیک
بعد از اینکه یک طرف گوشت طلایی شد، استیک رو برگردون و طرف دیگر رو بپز. همین کار رو ادامه بده تا هر دو طرف طلایی و پخته بشه. مراقب باش گوشت نسوزه.
مرحله ۸: آمادهسازی بشقاب
یک بشقاب مناسب بردار و پیازهای کاراملی شده رو وسط ظرف بذار. بعد از پخت کامل استیک، بذار ۱۰ دقیقه استراحت کنه تا بافت خودش رو حفظ کنه. سپس روی یک سطح مناسب استیکها رو برش بزن.
مرحله ۹: سرو استیک
استیکهای برش زده رو روی پیازهای کاراملی قرار بده. کره ذوب شده داغ رو روی استیک بریز. حالا استیک گوشت با پیاز کاراملی آماده است. نوش جان!
- منبع :
- chef.reyhoon