طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی به سبک ایتالیایی فوق العاده خوشمزه
طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی
طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی یه غذای خوشمزه و ساده است که خیلی سریع آماده میشه. این غذا ترکیبی از بادمجان کبابی و اسپاگتی با سس گوجهفرنگی و پنیر پارمزان هست که به خاطر عطر و طعمش خیلی محبوبه. حتماً امتحانش کنید و از طعم متفاوتش لذت ببرید.
برای تهیه رول بادمجان و اسپاگتی، بادمجانها رو پوست بگیرید و سرخ کنید. گوجهها رو پوره کنید و با سیر و ادویه تفت بدید. پاستا رو بپزید و با سس گوجه مخلوط کنید. پاستاها رو داخل بادمجانها رول کنید و در ظرف فر بچینید. رولها رو ۱۰ دقیقه داخل فر بذارید تا گرم و کمی برشته بشن. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
پاستا فتوچینی | ۱ بسته |
گوجه فرنگی رسیده | ۵ عدد |
ریحان تازه | ۱ دسته |
سیر | ۳ حبه |
بادمجان | ۴ عدد |
پنیر پارمزان | به مقدار لازم |
دیگر مواد | مقدار |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
ادویه ایتالیایی | به مقدار لازم |
طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی
مرحله ۱: آمادهسازی بادمجانها
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت نواری برش بزنید. آنها را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخیشان گرفته شود. سپس آبکش کنید و اجازه دهید تا آب اضافیشان گرفته شود. بعد بادمجانها را داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۲: پوره کردن گوجه فرنگی
گوجهها را با رنده ریز یا غذاساز پوره کنید. پوره گوجه فرنگی آماده شده را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی استفاده شود.
مرحله ۳: پختن پاستا
داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. کمی نمک و روغن زیتون اضافه کنید و پاستا را داخل آب بریزید. صبر کنید تا پاستا نرم شود. سپس آبکش کنید و روی پاستا آب سرد بگیرید تا نچسبد.
مرحله ۴: تهیه سس گوجه فرنگی
پوره گوجه فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید تا خوشرنگ و غلیظ شود. سیر را پوره کنید و به همراه ادویه ایتالیایی و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله ۵: اضافه کردن پنیر و ریحان به سس
کمی پنیر پارمزان و ریحان تازه به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و سس خوشطعم شود.
مرحله ۶: ترکیب پاستا با سس
کمی از سس تهیه شده را بردارید و پاستا را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا کاملاً آغشته به سس شود و خوشرنگ شود.
مرحله ۷: رول کردن بادمجانها
پاستای سسی را به صورت نواری داخل بادمجانها قرار دهید و بادمجانها را رول کنید. رولها را محکم کنید تا باز نشوند.
مرحله ۸: چیدن رولها در ظرف
کف ظرف مورد نظر کمی از سسی که کنار گذاشته بودید بریزید و رولهای بادمجان و پاستا را داخل ظرف قرار دهید.
مرحله ۹: پخت در فر
ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا رولها گرم و کمی برشته شوند.
مرحله ۱۰: سرو کردن
رولهای بادمجان و اسپاگتی را از فر خارج کنید و باقیمانده سس را روی آنها بریزید و با کمی پنیر پارمزان تزیین کنید. نوش جان!