طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی به سبک ایتالیایی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی یه غذای خوشمزه و ساده است که خیلی سریع آماده می‌شه. این غذا ترکیبی از بادمجان کبابی و اسپاگتی با سس گوجه‌فرنگی و پنیر پارمزان هست که به خاطر عطر و طعمش خیلی محبوبه. حتماً امتحانش کنید و از طعم متفاوتش لذت ببرید.

برای تهیه رول بادمجان و اسپاگتی، بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و سرخ کنید. گوجه‌ها رو پوره کنید و با سیر و ادویه تفت بدید. پاستا رو بپزید و با سس گوجه مخلوط کنید. پاستاها رو داخل بادمجان‌ها رول کنید و در ظرف فر بچینید. رول‌ها رو ۱۰ دقیقه داخل فر بذارید تا گرم و کمی برشته بشن. نوش جان!

مواد اصلیمقدار
پاستا فتوچینی۱ بسته
گوجه فرنگی رسیده۵ عدد
ریحان تازه۱ دسته
سیر۳ حبه
بادمجان۴ عدد
پنیر پارمزانبه مقدار لازم
دیگر موادمقدار
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
ادویه ایتالیاییبه مقدار لازم

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

مرحله ۱: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت نواری برش بزنید. آن‌ها را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس آبکش کنید و اجازه دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. بعد بادمجان‌ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۲: پوره کردن گوجه فرنگی

گوجه‌ها را با رنده ریز یا غذاساز پوره کنید. پوره گوجه فرنگی آماده شده را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی استفاده شود.

مرحله ۳: پختن پاستا

داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. کمی نمک و روغن زیتون اضافه کنید و پاستا را داخل آب بریزید. صبر کنید تا پاستا نرم شود. سپس آبکش کنید و روی پاستا آب سرد بگیرید تا نچسبد.

مرحله ۴: تهیه سس گوجه فرنگی

پوره گوجه فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید تا خوش‌رنگ و غلیظ شود. سیر را پوره کنید و به همراه ادویه ایتالیایی و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله ۵: اضافه کردن پنیر و ریحان به سس

کمی پنیر پارمزان و ریحان تازه به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و سس خوش‌طعم شود.

مرحله ۶: ترکیب پاستا با سس

کمی از سس تهیه شده را بردارید و پاستا را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا کاملاً آغشته به سس شود و خوش‌رنگ شود.

مرحله ۷: رول کردن بادمجان‌ها

پاستای سسی را به صورت نواری داخل بادمجان‌ها قرار دهید و بادمجان‌ها را رول کنید. رول‌ها را محکم کنید تا باز نشوند.

مرحله ۸: چیدن رول‌ها در ظرف

کف ظرف مورد نظر کمی از سسی که کنار گذاشته بودید بریزید و رول‌های بادمجان و پاستا را داخل ظرف قرار دهید.

مرحله ۹: پخت در فر

ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا رول‌ها گرم و کمی برشته شوند.

مرحله ۱۰: سرو کردن

رول‌های بادمجان و اسپاگتی را از فر خارج کنید و باقیمانده سس را روی آن‌ها بریزید و با کمی پنیر پارمزان تزیین کنید. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 مرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.