طرز تهیه ران عسلی در فر با دستور سریع و آسان برای یک شام عالی
طرز تهیه ران عسلی در فر
طرز تهیه ران عسلی در فر خیلی آسونه و طعمش هم فوقالعادهست. با این دستور، رانهای مرغ حسابی مزهدار میشن و تو فر حسابی برشته میشن. اگه دنبال یه غذای خوشمزه و خاص برای مهمونیها یا دورهمیهای خانوادگی هستین، حتماً این دستور رو امتحان کنین.
برای تهیه ران عسلی در فر، رانهای مرغ رو بشورید و بذارید آبشون بره. همه مواد لازم رو با هم مخلوط کنید و سس بهدستاومده رو روی رانها بریزید. رانها رو برای ۱ ساعت تو یخچال بذارید. فر رو با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید. رانهای مرغ رو تو سینی چربشده بچینید و بذارید ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزن و طلایی بشن. آخر سر هم گریل رو روشن کنید تا روی رانها طلایی بشه.
مواد اصلی | مقدار |
ران مرغ | ۴ عدد |
عسل | ۲ قاشق غذاخوری |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ پیمانه |
دیگر مواد | مقدار |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پاپریکای فراوان | به مقدار لازم |
پودر فلفل قرمز شیرین | به مقدار لازم |
پودر فلفل قرمز تند | به مقدار لازم |
پودر پیاز | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
ادویه سبزیجات | به مقدار لازم |
طرز تهیه ران عسلی در فر
مرحله ۱: شستشوی مرغ
رانهای مرغ رو بشورید و داخل آبکش قرار بدید تا آب اضافیشون کشیده بشه.
مرحله ۲: آمادهسازی سس
داخل یک کاسه همه مواد گفته شده (عسل، کنجد، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر فلفل قرمز شیرین و تند، پودر پیاز، پودر سیر و ادویه سبزیجات) رو بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست بشن.
مرحله ۳: مزهدار کردن رانها
رانهای مرغ رو داخل یک ظرف قرار بدید و سس مرینت رو روی رانها بریزید. خوب مخلوط کنید تا همه قسمتهای ران مرغ به سس آغشته بشه. بعد ظرف رو برای ۱ ساعت در یخچال بذارید تا مرغها حسابی مزهدار بشن.
مرحله ۴: گرم کردن فر
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه.
مرحله ۵: چیدن رانها
رانهای مزهدار شده رو کف سینی فر که از قبل کمی چرب کردید یا کاغذ انداختید، بچینید.
مرحله ۶: پختن رانها
سینی فر رو به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بذارید تا رانها پخته و طلایی بشن.
مرحله ۷: طلایی کردن سطح
در انتها گریل رو روشن کنید تا سطح مرغها هم طلایی بشه.
مرحله ۸: پخت در سولاردم
برای پخت در سولاردم، کف سینی مخصوص سولاردم رانها رو بچینید. سولاردم رو روی کانوکشن بذارید و به مدت ۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. بعد سینی رو داخل سولاردم بذارید و صبر کنید تا رانها پخته بشن.
مرحله ۹: پخت در هواپز
برای پخت ران مرغ عسلی در هواپز، سینی مخصوص رو روی سهپایه کوتاه بذارید. رانها رو روی سینی بچینید و هواپز رو به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بذارید تا رانها پخته و طلایی بشن.