طرز تهیه ران عسلی در فر با دستور سریع و آسان برای یک شام عالی

طرز تهیه ران عسلی در فر

طرز تهیه ران عسلی در فر

طرز تهیه ران عسلی در فر خیلی آسونه و طعمش هم فوق‌العاده‌ست. با این دستور، ران‌های مرغ حسابی مزه‌دار می‌شن و تو فر حسابی برشته می‌شن. اگه دنبال یه غذای خوشمزه و خاص برای مهمونی‌ها یا دورهمی‌های خانوادگی هستین، حتماً این دستور رو امتحان کنین.

برای تهیه ران عسلی در فر، ران‌های مرغ رو بشورید و بذارید آبشون بره. همه مواد لازم رو با هم مخلوط کنید و سس به‌دست‌اومده رو روی ران‌ها بریزید. ران‌ها رو برای ۱ ساعت تو یخچال بذارید. فر رو با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید. ران‌های مرغ رو تو سینی چرب‌شده بچینید و بذارید ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزن و طلایی بشن. آخر سر هم گریل رو روشن کنید تا روی ران‌ها طلایی بشه.

مواد اصلیمقدار
ران مرغ۴ عدد
عسل۲ قاشق غذاخوری
کنجد۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۱ پیمانه
دیگر موادمقدار
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
پاپریکای فراوانبه مقدار لازم
پودر فلفل قرمز شیرینبه مقدار لازم
پودر فلفل قرمز تندبه مقدار لازم
پودر پیازبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
ادویه سبزیجاتبه مقدار لازم

طرز تهیه ران عسلی در فر

مرحله ۱: شستشوی مرغ

ران‌های مرغ رو بشورید و داخل آبکش قرار بدید تا آب اضافیشون کشیده بشه.

مرحله ۲: آماده‌سازی سس

داخل یک کاسه همه مواد گفته شده (عسل، کنجد، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر فلفل قرمز شیرین و تند، پودر پیاز، پودر سیر و ادویه سبزیجات) رو بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست بشن.

مرحله ۳: مزه‌دار کردن ران‌ها

ران‌های مرغ رو داخل یک ظرف قرار بدید و سس مرینت رو روی ران‌ها بریزید. خوب مخلوط کنید تا همه قسمت‌های ران مرغ به سس آغشته بشه. بعد ظرف رو برای ۱ ساعت در یخچال بذارید تا مرغ‌ها حسابی مزه‌دار بشن.

مرحله ۴: گرم کردن فر

فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم بشه.

مرحله ۵: چیدن ران‌ها

ران‌های مزه‌دار شده رو کف سینی فر که از قبل کمی چرب کردید یا کاغذ انداختید، بچینید.

مرحله ۶: پختن ران‌ها

سینی فر رو به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بذارید تا ران‌ها پخته و طلایی بشن.

مرحله ۷: طلایی کردن سطح

در انتها گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ‌ها هم طلایی بشه.

مرحله ۸: پخت در سولاردم

برای پخت در سولاردم، کف سینی مخصوص سولاردم ران‌ها رو بچینید. سولاردم رو روی کانوکشن بذارید و به مدت ۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. بعد سینی رو داخل سولاردم بذارید و صبر کنید تا ران‌ها پخته بشن.

مرحله ۹: پخت در هواپز

برای پخت ران مرغ عسلی در هواپز، سینی مخصوص رو روی سه‌پایه کوتاه بذارید. ران‌ها رو روی سینی بچینید و هواپز رو به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بذارید تا ران‌ها پخته و طلایی بشن.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 29 خرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.