طرز تهیه بال کبابی با سس باربیکیو آسان و سریع در منزل

طرز تهیه بال کبابی با سس باربیکیو

طرز تهیه بال کبابی با سس باربیکیو

طرز تهیه بال کبابی با سس باربیکیو خیلی خوشمزه و ساده‌ است. می‌خوایم یه غذای خوشمزه و متفاوت درست کنیم که همه ازش لذت ببرن. این دستور پخت خیلی راحته و با مواد ساده‌ای که معمولا توی خونه‌ داریم، می‌شه درستش کرد. فقط کافیه که مراحلو با دقت دنبال کنید و نتیجه‌اش یه غذای عالی می‌شه که همه دوست دارن.

برای تهیه بال کبابی با سس باربیکیو، اول بال‌ها رو بشورید و خشک کنید. بعد آرد و ادویه‌ها رو مخلوط کنید و بال‌ها رو توی اون بغلتونید. فر رو گرم کنید و بال‌ها رو توی فر بذارید تا نیم‌پز بشن. سس باربیکیو رو با کچاپ، خردل، سیر، شکر قهوه‌ای، روغن کنجد و سرکه سیب درست کنید و بال‌ها رو باهاش آغشته کنید. دوباره توی فر بذارید تا کامل بپزن. اگه دوست داشتید می‌تونید بال‌ها رو روی زغال هم کباب کنید. حالا بال‌های خوشمزه‌تون آماده است، نوش جان!

مواد لازممقدار
بال مرغ۱ کیلو
سیر۲ حبه
شکر قهوه‌ای۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب۳ قاشق غذاخوری
روغن کنجد۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ۵ قاشق غذاخوری
سس خردل۲ قاشق غذاخوری
آرد۲ پیمانه
نمکبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه بال کبابی با سس باربیکیو

مرحله ۱: آماده‌سازی بال‌ها

بال‌های مرغ رو بشورید و خشک کنید. بعد آب اضافی‌شون رو بگیرید تا کامل خشک بشن. این کار کمک می‌کنه که بال‌ها توی فر یا روی زغال بهتر پخته بشن.

مرحله ۲: آماده‌سازی سیر

سیرها رو بشورید، پوست بگیرید و پوره کنید. می‌تونید این کار رو با غذاساز یا دستی انجام بدید. پوره سیر رو کنار بذارید تا برای سس آماده باشه.

مرحله ۳: گرم کردن فر

فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و بذارید گرم بشه. این کار باعث میشه که بال‌ها یکنواخت و خوب پخته بشن.

مرحله ۴: آماده‌سازی آرد و ادویه

تو یک کاسه بزرگ، آرد رو با نمک، پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه و آویشن مخلوط کنید. هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب بشن. این مخلوط آردی برای پوشوندن بال‌هاست.

مرحله ۵: پوشوندن بال‌ها با آرد

بال‌های خشک شده رو توی مخلوط آرد و ادویه بزنید و خوب هم بزنید تا کاملاً به آرد آغشته بشن. این کار کمک می‌کنه که بال‌ها ترد و خوشمزه بشن.

مرحله ۶: چیدن بال‌ها در سینی فر

سینی فر رو بیرون بیارید و کاغذ روغنی بذارید. بال‌های آغشته به آرد رو توی سینی بچینید. سینی رو توی فر بذارید و بذارید ۴۰ دقیقه بپزن تا ۸۰ درصد پخته بشن.

مرحله ۷: آماده‌سازی سس باربیکیو

تو یک تابه، سس کچاپ، سس خردل، پوره سیر، شکر قهوه‌ای، روغن کنجد و سرکه سیب رو با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا غلیظ بشه. این مرحله حدود ۲۰ دقیقه طول می‌کشه.

مرحله ۸: آغشته کردن بال‌ها به سس

بعد از ۴۰ دقیقه، سینی رو از فر بیرون بیارید. بال‌های نیم‌پز شده رو به سس باربیکیو آغشته کنید و دوباره توی سینی بچینید. سینی رو دوباره به فر برگردونید و بذارید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دیگه بپزه.

مرحله ۹: پختن بال‌ها روی زغال (اختیاری)

اگه می‌خواید بال‌ها رو روی زغال بپزید، بال‌ها رو به سیخ بزنید و روی زغال داغ کباب کنید تا کاملاً پخته و خوشمزه بشن.

مرحله ۱۰: سرو بال‌ها

بعد از اینکه بال‌ها کاملاً پخته و به سس آغشته شدن، اون‌ها رو توی ظرف مناسب سرو کنید. حالا بال کبابی با سس باربیکیو آماده است. نوش جان!

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 مرداد 1403
کپی بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.